Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Imaginea noua a forumului.

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 153
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Imaginea noua a forumului.

In curand pe micile ecrane din casele dvs! Se lucreaza la chestia asta...

Va exista o singura tema, undeva "la mijloc" intre negru si deschis, un fel de maro-tip-noroi. cam cum a fost la inceput Club4x4.Ro....

Despre vBulletin ce sa mai zic decat ca o sa fie mult mai frumoasa viata / treaba... iar cu portarea nu ar trebui sa avem probleme - ci dimpotriva... sa nu mai fie bube la semnaturi, avatare, diacritice, etc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Despre vBulletin ce sa mai zic decat ca o sa fie mult mai frumoasa viata / treaba... iar cu portarea nu ar trebui sa avem probleme - ci dimpotriva... sa nu mai fie bube la semnaturi, avatare, diacritice, etc.

Stefane, daca se pierde informatie la respectiva portare, unde iti stau picioarele , iti va sta si capul. :grin: slp

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

nu stiu cum sa va spun...incerc direct...cum intru pe forum ma izbeste filmuletul de la mmof 2008 care intra automat ...o data, de douajde ori...nu prea mai pot, l-am vizionat de cateva ori si mi-a placut foarte mult dar, am ajuns ca primul lucru care-l fac cand intru pe forum e sa ma reped sa-l opresc...poate ar trebui ca accesul la filmuletz sa fie decis de fiecare user in parte... multumesc!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

nu stiu cum sa va spun...incerc direct...cum intru pe forum ma izbeste filmuletul de la mmof 2008 care intra automat ...o data, de douajde ori...nu prea mai pot, l-am vizionat de cateva ori si mi-a placut foarte mult dar, am ajuns ca primul lucru care-l fac cand intru pe forum e sa ma reped sa-l opresc...poate ar trebui ca accesul la filmuletz sa fie decis de fiecare user in parte... multumesc!

Cand intri pe site nu pe forum.

Majoritatea intra direct pe forum pe link-ul http://forum.club4x4.ro

De aceea nu mi-a semnalat nimeni treaba asta pana acum.

Oricum si site-ul va fi modificat in curand.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare