Max Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Incepand de azi, forumul va avea o noua "faţă" adica cea pe care o vedeti acum. Nu vor mai fi 3 variante de design. Eu sper sa va placa si sa va obisnuiti cu ea. Daca observati anomalii va rog sa ne trasmiteti. admin@club4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Mie personal imi place. Sa nu uitati sa potriviti ora la masina pe care merge forumul. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. La inceput putin ciudat...........dar e OK Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Gama cromatica imi inspira un pepene galben... In rest... vorba lui Gogagnu, ne obisnuim noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. In urmatoarele zile este foarte posibil si probabil ca tema sa mai fie cizelata si rafinata, unele nuante de culori schimbate usor, etc. Insa in linii mari cam asta e. Deja stiu o anomalie cu header-ul, imaginea de sus sus a forumului, dar apare rar, si sper sa o rezolv cat de curand. Daca sunt alte probleme, semnalati-le cu incredere, le centralizez si incerc sa le rezolv. Nu am uitat de ora :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. :grin: Prima reactie a fost sa-l inchid, am crezut ca am gresit forumul sau ca da link-uri aiurea. Pare mai aerisit :) Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Este ok, culori odihnitoare ... ... o singura observatie am : pe monitorul meu [ 17" normal ] trebuie sa fac scroll de la stanga la dreapta si asta e enervant [ pagina este prea lata ] ... se poate remedia ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. @vstef_is Oricum ar fi, e de apreciat munca. Deci nu-mi lua parerea in nume de rau. Spor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. este ok :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Da' buton de "edit" n-are? Ca am de dat un miel.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Este ok, culori odihnitoare ... ... o singura observatie am : pe monitorul meu [ 17" normal ] trebuie sa fac scroll de la stanga la dreapta si asta e enervant [ pagina este prea lata ] ... se poate remedia ? Si la mn aceeasi problema cu pagina lata ... in rest aceeasi senzatie ciudata pe care au avut`o toti [cred] la inceput ...am intrat la panoul utilizatorului sa schimb "fata" dar imediat am observat mesajul cu "IMAGINEA NOUA A FORUMULUI" .. sunt culori "calde" :grin: e bine ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. hmmmm mai sunt unii care o au mica ... (diagonala) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Vstef va remedia toate anomaliile aparute. Vreau sa precizez ca aceasta modificare a fost facuta datorita unor factori tehnici.(nu are sens sa intru in amanunte) Am fost nevoiti sa trecem la o tema unica, iar ca sa mai schimbam peisajul am decis sa incercam una noua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. pentru unele rezolutii pagina sa nu incapa pe tot ecranul din punct de vedere a economiei de energie este un pas inapoi, nou; format consuma mai multa energie din cazua ca fondul este alb deci s-ar putea sa aveti probleme cu ecologistii . :) :F Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Mie nu-mi mai apar instiintari pe mail cu privire la topicuri la care ma abonez sa stiu ce se discuta. HELP ME!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. frumoasa ``fata`` dupa cumziceau si altii pentru monitoarele de 17 toli e cam lata. ce sa mai zic mult mai frumos. :h5 felicitari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. pe monitorul meu [ 17" normal ] trebuie sa fac scroll de la stanga la dreapta si asta e enervant [ pagina este prea lata ] ... se poate remedia ? Teoretic latimea ar trebui sa se modifice automat in functie de rezolutia monitorului. Dar stiti voi ca practica ne omoara pe noi. Nu se potriveste Stiu ca e o problema (desi eu, folosind monitor de 22 de inchi la rezolutie mare nu simt asta) si vom incerca sa o remediem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Eu acum folosesc un laptop care are rezolutia de 800x600. Nu de alta, dar am constatat ca calcu' mare plus monotorul crt de 21 consuma enorm de mult pt navigat. Asa ca la rezolutia asta problemele sunt:(la mine pe laptop) Search-ul care apare in continuarea bannerului de sus largeste mult poza. Avatarele de dimensiuni diferite face ca un post sa fie decalat fata de restul. Sageata de "up" nu acctioneaza... In schimb, pare mai lizibil si caut inca ceva care sa-mi displaca.. :grin: ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. zippa-dee-doo-daaa... In afara ca m-a socat schimbarea, imi place mult. Vine primavara, a luat si forumul fata de primavara. Poate s-a corectat problema cu 17", poate nu, dar eu pe laptopul de 15" vad bine la 1280x800 Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. :1 mie unu imi place :bravo :h5 Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Cum eu ma ocup printre altele si de arta luptatorilor ninja :grin: , imi placea mai mult cu negru` :ha: , da deh, hai ca merge si asa, e in tonuri mai de primavara, pace, prietenie, voie buna :ha: :ha: Aceeasi problema o semnalez si eu ca toti ceilalti cu imaginea lata..., in rest sa navigam :ti :shrk in siguranta :1 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Statusul afisat sub avatar, acum apare doar pentru cine este on-line? Inainte era afisat si statusul off-line. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. * am scos searchul de acolo din dreapta * am corectat problema cu rezolutii mici. Va recomand totusi o rezolutie mai mare de 800x600... un 1024 x 768 e super ok si pentru ochi... Si nu vreau sa fiu rau, dar daca tot e vorba de ochi, de ce nu o investitie mica intr-o diagonala mare? Merita, parerea mea... la ochi ma gandesc, nu la altceva. E mai relax cu diagonala mai mare. Eu personal lucrez dep e laptop de 17", dar am rezolutia 1440 x 900. pentru un desktop de 17" minim 1024 x 768, daca nu 1280 x 1024. Pe scurt, ar trebui sa se vada mai ok acum pe cei cu rezoltuii mai mici. * urmeaza sa mai umblu pe la unele culori, dupa sfaturile lui redscarlet, insa mai spre seara, momentan experimentam si cautam. * avatarele decalate sunt un 'feature' al acestei teme, ca sa zic altfel e ceva intentionat. As putea sa il modific la avatare fixe, daca e greu de urmarit, dar mie personal mi se pare mai usor asa... mai adunam pareri * am reparat si sageata de "up". Daca vrei sa te duca si mai sus decat am pus-o sa-mi spui... dupa mintea mea e ok asa... vezi daca ai un mesaj, ai "view new stuff" si alte linkuri, vezi post :grin: , etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Statusul afisat sub avatar, acum apare doar pentru cine este on-line? Inainte era afisat si statusul off-line. Da, asa e. Se va remedia cand mai bibilesc butoanele de online/offline. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Butonl "UP" este perfect .. Pi disparitia search-ului s-a rezolvat o parte din problema, totusi bannerul nu cade chiar ok..(la rezolutia 800x600 e ca pana azi, adica ok) Am decupat ce-mi pare in neregula la 1280*1024 ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate