marcel Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Eu forumam pe varianta deschisa la culoare, asa ca in afara de maroul de pe margini e aproape la fel. Ce nu e la fel ... viteza. Zici ca s-a blocat in a doua, a si dejantat si mai tre sa suie si un deal de 80% inclinatie ... cum de s-a dezvitezit asa de tare??? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Felicitari o schimbare de imagine deobicei ajuta,mi se pare placut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Pe mine culorile ma lasa rece, ca-i negru sau lime sau ciclam totuna, in schimb abia se incarca paginile.In rest netu' imi mere bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Oricum nici odata nu reusim sa-le facem pe placul tuturor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. bineinteles ca nu sint toti multumiti....dar daca s-ar putea totusi...sa putem modifica ...tot ar fi bine zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Personal asociez noua tema unei jumatati de ceapa ... datorita culorilor si mai ales faptului ca-mi lacrimeaza ochii de cand am deschis pagina. Si cum ceapa este foarte buna pentru sanatate, la fel este si forumul nostru ... pana si lacrimatu' e bun ... ca face ochii frumosi :roll: . De aceea multumesc celor care-si dedica timpul sustinerii acestui forum ca pana la urma continutul e mai important decat ambalajul. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cpaoul Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. buna seara, se misca f f incet. abia deschide topicurile. cu stima, Paul M Pajero MK I - 2.3TD - 86 T Land Cruiser LJ 70 - 2,4TD - 92 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Si la mine se incarca greu si deja mi-am pus visine (picaturi pentru ochi) dupa juma de ora. Dar orice inceput e dificil. Si pentru ca e romanesc trebuie sa ne placa si sa-l consumam. :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin_HOT Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Salutam decizia moderatorilor! Este mult mai usor sa citesti un text caractere negre pe fond alb decat invers! Sincer, pe mine ma dureau ochii cand stateam prea mult pe acest forum! :1 O decizie foarte buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. intradevar ptr noapte ecranul inkis la culoare este odihnitor la oki ( cam multi user i-i vad noaptea activi) .... succederea topicurilor i-si pierd alinierea in functie de marimea avatarului ... total inadecvata si obositoare ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Stiu ca se incarca mai greu. Dupa cum spuneam si mai devreme, nu am optimizat deloc aceasta tema, insa o voi face. Maine dimineata se va incarca MAI RAPID decat cea neagra :grin: stiu ce spun. Va rog doar sa aveti putin rabdare. :grin: De asemenea toate sugestiile despre culori, elemente de design, si mici probleme au fost luate in considerare si vor fi remediate si ele. Inclusiv culoarea rece de fond. Si pe mine ma cam dor ochii sa fiu sincer, dar stiam ca nu va ramane asa. Inclusiv alinierea avatarelor :) si tot ce era bun si frumos la tema veche. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gui michel Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. se pare ca viteza de incarcare este peste tot aceeiasi, in ceea ce priveste culorile, paca albastru asta e un pic prea tare, dar cu asta ne obisnuim :wink: mitsubishi pajero SWB/ opel vectra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Deci, domnilor...puÅ£intică răbdare... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gui michel Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. iar daca se vor schimba culorile ...si mai bine :h5 cu viteza ...vedem de ocutie cu 6 trepte :happy mitsubishi pajero SWB/ opel vectra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. si eu tot cu visine....dar nu ma las :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. mie imi place Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Ada Milea!!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. mie imi place asa , se vede scrisu negru pe alb , totu mi se pare ok felicitari ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Am patit si eu aceeasi chestie : cand am deschis forumul, l-am inchis imediat, crezand ca am gresit adresa :grin: In rest pare ok cu mici probleme care ma afecteaza si pe mine: 1. Problema cu contrastul prea mare intre culori 2. Iconitele de "new message" sunt prea putin vizibile 3. Link-urile nu mai sar in ochi fiind de aceeasi culoare cu restul scrisului 4. Una care nu ma afecteaza dar mi-a sarit in ochi : Din cauza banner-ului cu "carlige de remorcare" (probabil) se taie bannerul cu "Toyota Landcruiser Romania" Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Se lucreaza :grin: Daca vedeti ca sare bannerul de sus, ca dispare forumul, reveniti intr-un minut. Eu sunt aici si lucrez as we speak. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zzzoli24 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. foarte ok . Pe fondu negru laptopul meu afisa rosu cu negru ,negru cu dungi rosii etc (e defect monitoru )dar face figuri doar la mult negru. problema sa rezolvat. mersi toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Din punct meu de vedere noua imaginea es foarte ok! :1 Si multumesc administratori pt lucru facut. :h5 Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Inca o serie de moficiari a fost facuta... * toate avatarele sunt la acelasi nivel. * toate butoanele inlocuite si facute manual. Nu sunt opere de arta, dar sunt mult mai mici ca marime, si oarecum (dupa ochiul meu neartistic) mai potrivite cromatic * redus la maxim marimea zonei header - in total toate micile fisiere, colturi, muchii, gradiente, etc, ocupau 140KB. Acum ocupa doar 40KB. Acest lucru a rezolvat si problema semnalata de aztec, cu partea din dreapta. Mai sunt doua mici detalii de rafinat pt header, dar mai tarziu. * redus cantitatea de HTML necesar unei pagini, inca mai lucrez la capitolul acesta. Pagini mai mici -> incarcare mai rapida. * Redus CSS-ul forumului cu 30%, mai urmeaza :grin: * Asezat New Topic si Post Reply pe aceeasi linie, sa nu mai fie problema cu clickul accidental * Ordonat putin bannerele pentru a evita problema cu "carligul" Inca mai lucrez, nu am ajuns la albastrul rece. O sa ajung cu ajutorul lui redscarlet. P.S. Deja se incarca un pic mai repede, si se va incarca si mai repede. Nu e efectul placebo :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Pt mine e ok acum, adica nu mai am ce comenta privitor la aspect si functionalitate. A mai ramas o problema ce sper sa se rezolve cat mai curand... bannerele din stanga unde scrie "promoveaza-ti afacerea aici" nu sunt completate..adica nu promoveaza inca nici o afacere. :grin: ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. ceasul forumului are un decalaj de 33 min ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate