marcel Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Hm, stiam ca in anumite sectiuni (printre care si prezentarea membrilor) au acces doar membrii inregistrati. Acuma din postura de vizitator, poti foruma in orice sectiune, autentificarea fiind ceruta doar daca vrei sa si postezi un mesaj. E ok asa??? In ce ma priveste, nu am nici o obiectie, dar sa stim si noi. Vorba aia: nu ca ma intereseaza ... dar stii ce mult conteaza? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Permisiunile nu au fost afectate de aceasta noua tema... Ele sunt o chestiune separata. Multumit de informatie, o sa verific cu Max daca asta e intentia, sau care sunt setarile. Despre ceasul forumului - stim, e o problema mai mult hardware cumulata cu alta problema software :grin: Sper pana la urma sa reusesc un hack sa-i dau de capat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. :bravo pt. realizator, forma noua pt. an nou, mai ales butoanele in limba romana, ca doar romani suntem... :1 __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. :1 -mult mai placut LU ochiul nostru si fiind in romana ..mai bine :1 -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. o singura idee am--offline si online sa fie de alta culoare ca sunt mai greu de deosebit- -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. o singura idee am--offline si online sa fie de alta culoare ca sunt mai greu de deosebit- Se face. La tura urmatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. la mine de cand cu schimbarea paginile se incarca f greu si nu se mai incarca complet deloc. S-ar putea sa fie de la mine dar si la servici si acasa si pe laptop face la fel. Practic zici ca merg pe modem de 56k nu pe adsl de 6mb. :ban Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. la mine de cand cu schimbarea paginile se incarca f greu si nu se mai incarca complet deloc. S-ar putea sa fie de la mine dar si la servici si acasa si pe laptop face la fel. Practic zici ca merg pe modem de 56k nu pe adsl de 6mb. :ban Problema cu viteza a mai fost discutata. Momentan e pe jumatate rezolvata, dar inca mai lucrez la ea. Inca putina rabdare si va fi ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Butonul "edit" cat tine? Sa editezi dupa 3 ore nu e prea in regula ...15 minute e arhisuficient Se pot strica topicuri asa! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. :h5 noul skin e ok, insa parca se incarca mai greu si la mine nu mai apar foto din topicuri SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. si la mine merge incet. si am verificat pe 2 conexiuni (dintre care una e super tzeava) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. intreb si eu _ca omu'_ de ce nevoia de schimbare? d'abia ne obisnuisem cu el asa, basca ca merge muuult mai greu. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Deja ma dispera si pe mine cat de incet se misca forumul asa ca am reactivat una din temele vechi pana se optimizeaza ca lumea tema noua. Scuzati zapaceala. :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Deja ma dispera si pe mine cat de incet se misca forumul asa ca am reactivat una din temele vechi pana se optimizeaza ca lumea tema noua. Scuzati zapaceala. :hi Alta viata :banana Sa traiesti boierule :h5 You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. intreb si eu _ca omu'_ de ce nevoia de schimbare? d'abia ne obisnuisem cu el asa, basca ca merge muuult mai greu. Sincer.... o foarte buna intrebare.... :cn Daca ceva merge bine lasa-l asa... acum am si eu remuscari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Deja ma dispera si pe mine cat de incet se misca forumul asa ca am reactivat una din temele vechi pana se optimizeaza ca lumea tema noua. Scuzati zapaceala. :hi Sa traiesti Maxule! :bravo In sfarsit ma simt acasa cu interfata asta merengine! Plus ca asta merge iute! Mie unul asta imi place cel mai mult : este diferita de restul forumurilor, se vede bine indiferent de lumina ambientala, nu e incarcata cu multe culori, nuante etc. Te rog mult, chiar si atunci cand va fi gata ceea noua, sa lasi ca si optiune si merengine-orange. Multam! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. intreb si eu _ca omu'_ de ce nevoia de schimbare? d'abia ne obisnuisem cu el asa, basca ca merge muuult mai greu. Si mie imi placea mai mult inainte... Acum e cam "manga", asa... Plus ca ma omoara culorile astea. E de apreciat initiativa si munca, dar... efectul conteaza. :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. No ca ma bag si eu in seama ... Culorile... nu discutam despre gusturi... dar VITEZA - merge muuult mai incet decat pana acum. Baieti, faceti ceva ca in ritmul asta ma apuc din nou de fumat ! A, si optiunea "Edit" a posturilor respectiv "delete" sunt aleatorii, cand apar - cand dispar, macar edit-ul ar trebui permanentizat. :hi Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ciobi Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Super tare o sa ne obisnuim :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Aveti la dispozitie si tema veche ce a neagra. O puteti activa din Panoul utilizatorului. Aceea merge foarte bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Se pare ca intotdeauna apreciezi ceva ...numai dupa ce nu-l mai ai. :ha: Am revenit la tema veche...aia cu negru :h5 Am si eu o rugaminte: lasati-o si pe asta (cu negru) ca si optiune ...si fiecare sa aleaga :p Acuma serios... Apreciez toata munca depusa pentru a crea si mentine forumul. Imi imaginez doar, ca este enorm de lucru. Respect maxim pentru tot ce-ati facut si faceti in continuare cu forumul asta :rsp :bravo Numai bine. Sorin PS. Daca nu se poate pastra si tema cu negru....o sa ma adaptez :grin: ....n-am nimic cu cea noua da' ....nu-mi place :ha: ...plus ca asta neagra merge mai repede :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Deja ochiu' meu e mai odinit! :bravo consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator hendon Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Aveti la dispozitie si tema veche ce a neagra. O puteti activa din Panoul utilizatorului. Aceea merge foarte bine. Multumesc de instructiuni,Max.Acum totul a revenit la normal,mai ales ca galbenul e cea mai sensibila culoare la ochiul uman,asa cum era inainte era OK.Daca se rezolva si problema cu ora,totul o sa fie minunat..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Ca sa mai ridic si moralul celor care lucreaza din greu la acest forum eu zic ca este foarte bine. Este altceva decat restul, mie imi place. Are stil Vista :) Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Imaginea noua a forumului. Pe tema cu negru merg si eu... :h5 Multumim :h5 .Pentru mine este muuuuult mai odihnitor! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate