Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Proiect Range Rover .

ciprian28

Postări Recomandate

Va salut dupa cu am spus intrun alt topic am inceput sa lucrez la almeu range rover.Ca si proiect vreau sa l scurtez sa nu mai sterg urmele cu,curu sa montez punte fata spate de nissan patrol gr.(cu rapoarte de 4,88).Motorul de 2500(200tdi)si cutia de viteze (lt 77)raman de Range Rove .Voi pune poze cu fiecare etapa de lucru .Deocamdata sunt doar la scurtat. :grin:

range rover classic

range rover vogue l322 4.4 v8

Nissan skyline R33 GTR :banana

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Proiect Range Rover .

deci domnu LEVO eu la asa ceva ma gandeam adica la cea portocalie nu la celelalte dar multumesc tare mult pt.sfaturi si idei. :h5

Deci am hotarat sa o fac altfel in viziunea mea Pikup :grin: :hi

range rover classic

Link spre comentariu

spor la treaba in continuare! asteptam poze.

felicitarile la sfarsit...

p.s. cum rezolvi cu rezervorul?

:h5

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

spor la treaba in continuare! asteptam poze.

felicitarile la sfarsit...

p.s. cum rezolvi cu rezervorul?

:h5

cu rezervorul inca nu stiu dar probabil ca o sa confectionam altul si o sa il pozitionam chiar in spate langa oblon ca sa o echilibram un pic. :h5

range rover classic

Link spre comentariu

Va salut revin cu noutati ,astazi am primit cateva lucruri fara de care nu am putut sa mai avasam si anume.

Tendoane spate cu unghi corector de + 5cm.

Arcuri Britpart heavyDuty de + 5cm

Amortizoare Procomp heavyduty de + 5cm

deci de maine intram din nou pe servici. :grin:

range rover classic

Link spre comentariu

Vizitator spatar ovidiu

Eram si eu curios de aceasta varianta candva de suspensie.Sa ne ti la curent si sa ne zici cum se comporta.Dina cate am inteles sunt destul de recente pe piata si pe la noi lumea se pare ca nu are date exacte despre calitatea lor.Imi doresc si eu si iti doresc si tie sa fie ok si sa fi multumit de ele.Ai putea sa ne zici de unde le-ai cumparat si la ce pret?

Link spre comentariu

Eram si eu curios de aceasta varianta candva de suspensie.Sa ne ti la curent si sa ne zici cum se comporta.Dina cate am inteles sunt destul de recente pe piata si pe la noi lumea se pare ca nu are date exacte despre calitatea lor.Imi doresc si eu si iti doresc si tie sa fie ok si sa fi multumit de ele.Ai putea sa ne zici de unde le-ai cumparat si la ce pret?

Din cate am auzit eu de la mai multe cunostinte care au de vreo 6 luni pe masiana sunt foarte multumiti

Si tot ce ai vazut mai sus in fotografi au costat pana intro mie de euro (tendoane ,arcuri,amortizoare+cel de directie,toate bucsile) cu tot cu transport din Anglia :h5

Acum vedem cat or tine pe extreme. :grin:

range rover classic

Link spre comentariu

Vizitator spatar ovidiu

Mi se pare putin cam scump :grin: la paddockspares.com http://www.paddockspares.com/pp/KITS/Suspension/Plus_2_Inch_Lift_Kit_for_Disco_1_and_Range_Rover_Classic_(with_winch)_-_Pro_Comp_Dampers.html arcurile si amortizoarele le poti lua la 219 euro,amortizorul de directie la 32 euro,bucsele 57 euro,atat sa fie diferneta de la tendoane ,tva si transport de aproximativ 600 de euro?Eu cand am vrut sa comand imi calculasem pana in 450 dar fara tendoane.Asta in varianta paddockspares.

Link spre comentariu

Din cate am auzit eu de la mai multe cunostinte care au de vreo 6 luni pe masiana sunt foarte multumiti

Si tot ce ai vazut mai sus in fotografi au costat pana intro mie de euro (tendoane ,arcuri,amortizoare+cel de directie,toate bucsile) cu tot cu transport din Anglia :h5

Acum vedem cat or tine pe extreme. :grin:

Vezi ca pe spate la arcuri unul e mai lung ,am luat si eu :hi

:cl
Link spre comentariu

Mi se pare putin cam scump :grin: la paddockspares.com http://www.paddockspares.com/pp/KITS/Suspension/Plus_2_Inch_Lift_Kit_for_Disco_1_and_Range_Rover_Classic_(with_winch)_-_Pro_Comp_Dampers.html arcurile si amortizoarele le poti lua la 219 euro,amortizorul de directie la 32 euro,bucsele 57 euro,atat sa fie diferneta de la tendoane ,tva si transport de aproximativ 600 de euro?Eu cand am vrut sa comand imi calculasem pana in 450 dar fara tendoane.Asta in varianta paddockspares.

Ai dreptate am vazut si eu la cei de la paddoks dar dupa ce am dat deja avansul si probabil dl.

care lea adus a vrut sa se inbogateasca din trun singur chit adus. pe mine ma costat tot 880 de euro ssi mi la adus dl. mickey'3 (TRICULETE MIHAI )deci mare atentie interesativa inainte sa dati cu bani eu miam luato :grin:

range rover classic

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare