Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mitsu' se retrage din raliuri.

aztec

Postări Recomandate

Mitsubishi a anunţat că se retrage din toate raliurile!

Astazi, ora 21:05

Mitsubishi a anunţat că se retrage din toate raliurile!

Criza economică mondială afectează şi sportul. Compania niponă Mitsubishi a anunţat că se retrage din toate raliurile, inclusiv din celebrul Dakar.

Vestea a şocat pentru că Mitsubishi este unul dintre cei mai titraţi participanţi la raliul Dakar, cu 12 victorii, dintre care 7 consecutive.

Mitsubishi completează seria retragerilor producătorilor japonezi din lumea competiţiilor auto şi moto. În decembrie anul trecut, Honda a părăsit circuitul de Formula 1 şi a redus sumele investite în motociclism.

Suzuki şi Subaru au anunţat şi ele că nu vor mai participa la campionatul mondial de raliuri, iar Kawasaki a anunţat anul acesta că se retrage din campionatul moto GP.

Sursa: Realitatea TV

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator johny23

Re: Mitsu' se retrage din raliuri.

Asta chiar este o veste proasta pt.toti iubitorii sportului cu motor,si nu numai.

Speram sa treaca minunata criza cit mai repede si sa revina pe circuite.

Link spre comentariu

Vizitator johny23

Re: Mitsu' se retrage din raliuri.

Eu zic ca esecul de la Dakar se datoreaza in mare parte masinii si ,eu unul nu bagam acolo o masina complet noua,dupa parerea mea raliul a fost mai dur decit in Africa.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare