SamuraiBZ Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Unde gasesc cardan si cruci cardanice pe Samurai. Azi am fost la mecanic si cardanul fata era dus rau ( adk se misca in toate directiile cu o raza de cel putin 10 - 15 cm). Si cica si crucile de pe spate. Ma ajuta careva cu o idee. Multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Unde gasesc cardan si cruci cardanice pe Samurai mecanicul acela exgereaza.....intradevar,,,cardanul fata are joc in culisanta.....crucile nu aveau joc.......la cardanul spate....crucea de langa grup este noua....am schimbat-o eu in luna decembrie....si crede-ma ca stiu ce spun Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Unde gasesc cardan si cruci cardanice pe Samur aici in brasov crucile costa pana in 40 lei bucata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Unde gasesc cardan si cruci cardanice pe Samurai Oricum azi ma mai duc la unu. Ca mi s-a parut prea drastic asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate