Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

U M I L I T

ekkakon

Postări Recomandate

Re: U M I L I T

pe vremea aia nu exista comunicare deaia au aparut primul si al 2-lea razboi.atunci cu cat erai mai mare erai si mai tare. acum ``jocurile`` se fac la nivel inalt pe hartie sau la masa rotunda.criza prin care trecem este un razboi dar cu calm vom trece si peste asta.zicea o vorba ``dupa ploaie iese soarele`` sant 100% sigur ca o sa vina vremea cand toata lumea o sa o duca bine , mai ales din punct de vedere economic .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

:1 pt crearea unui astfel de loc unde fiecare isi povesteste experientele neplacute si chiar am putea sa ne ajutam sa trecem peste anumite probleme "generale" din cotidian (financiar, acte la primarii, etc) .. poate in acest fel ne "educam" in grupul "UMILIT`ilor" si inainte de a ajunge la mana bugetarilor care nu au timp si rabdare sa ne explice formalitatile, apelam la sfaturile altor forumisti "patiti" si THE PROBLEM is Solved (cu putin noroc :grin: ) :h5 :bravo

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

:1 pt crearea unui astfel de loc unde fiecare isi povesteste experientele neplacute si chiar am putea sa ne ajutam sa trecem peste anumite probleme "generale" din cotidian (financiar, acte la primarii, etc) .. poate in acest fel ne "educam" in grupul "UMILIT`ilor" si inainte de a ajunge la mana bugetarilor care nu au timp si rabdare sa ne explice formalitatile, apelam la sfaturile altor forumisti "patiti" si THE PROBLEM is Solved (cu putin noroc :grin: ) :h5 :bravo

Cam asta e si ideea forumului... Pe langa discutii, mai apare si "efectul terapeutic" : iti descarci nervii si mai gasesti si eventuale solutii ! :grin:

Link spre comentariu

eu am avut numai experiente placute cu doctorii ... sau in site se scrie numai de rau ..??????

Sa stii ca mi-ai dat o idee buna... :h5

Cred ca ar merge propusa o categorie de genul " MULTUMIT DE ... " , cu subcategoriile aferente, unde sa se poata posta si pareri bune. E interesant, pentru ca in felul asta se poate crea o imagine mai de ansamblu.... :bravo

Te rog, daca vrei, sa propui aceasta idee la : http://www.umilit.ro/viewforum.php?f=11 sa vedem ce zic si ceilalti. Eu personal am sa o sustin ! :grin:

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare