Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Numere Murdare

Flash4x4

Postări Recomandate

Re: Numere Murdare

Citisem si eu stirea..dar...

"anul trecut numai în Capitală peste 450 de şoferi au fost sancţionaţi "

adica cam 1 pe zi.."

din cele cam 1.2 mil masini inscrise in capitala,

1 milion in traficul zilnic si cam 350.000 sanctiuni date in bucuresti anul trecut..

450 este o nimica toata.

Din care cel putin 50 % sunt culpabile de numere murdare, mai ales in zilele "nasoale"....

Paana la urma ce se vrea de la stirea asta? ca inca ,mai vad masini cu numere curate.. atat de spalate ca nu se mai vede numarul, fiind o tablie alba(chiar la masini cu numere de "MAI"

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator mertan

Re: Numere Murdare

eu eram cu motoru odata prin oras.... politia era vizavi de stra... am trecut pe langa ei, bineintele ca ei erau in masina.... numaru meu era rabatat. oicum grija numarului o am eu, ca la un drum de buuresti nu ma dau jos de pe motor. in fine... si cand trec inapoi, politia era pe mijloc.... ma opreste... actele la control... etc etc... verifica seria de la cadru... nebuni, parca era perchezitie. in fine... si imi zice... ce nr are motocicleta? si eu ii zic... se vede acolo in spate!!!! si el zice...." imi pare rau tinere, dar nu ma pot apleca!". pana la urma in loc sa imi dea nush cati lei amenda ca nu aveam asigurarea la mine, imi da pentru numar, 50 de lei in 48 de ore.... si tot asa m-au mai oprit, tot de la numar... dar ploua etc etc si le-am zis ca vin de la drum lung si ca eu nu ma uit in spate.:D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare