Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stanga

john.helot

Postări Recomandate

Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stanga

Stiu ca la un moment dat am vazut undeva pe site ca este cineva care modifica volanul de pe dreapta pe stanga. Am incercat sa gasesc anuntul dar se pare ca a disparut ori caut eu unde nu trebuie.

Daca il vede cineva sa-mi de si mie un link va rog. :h5

Eu aveam un asemenea anunt.

Dar nu mai fac. Dupa ce am auzit de la cineva de aici de pe forum aberatia cum ca in Ungaria se face o asemenea lucrare cu 400 de euro, am decis ca nu mai stau sa imi bat capul cu asa ceva. Cine face treba asta sub 1000 de euro, ori are piesele de pe o masina pe care a furat-o, ori e masochist.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stiu ca la un moment dat am vazut undeva pe site ca este cineva care modifica volanul de pe dreapta pe stanga. Am incercat sa gasesc anuntul dar se pare ca a disparut ori caut eu unde nu trebuie.

Daca il vede cineva sa-mi de si mie un link va rog. :h5

Eu aveam un asemenea anunt.

Dar nu mai fac. Dupa ce am auzit de la cineva de aici de pe forum aberatia cum ca in Ungaria se face o asemenea lucrare cu 400 de euro, am decis ca nu mai stau sa imi bat capul cu asa ceva. Cine face treba asta sub 1000 de euro, ori are piesele de pe o masina pe care a furat-o, ori e masochist.

Nu cumva 400 Epuroi e numai manopera? Fara piese? Ca atunci poate .... si inca si asa e muult de lucru...

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Nu mai stiu sigur dar eu tineam minte de Max..acuma nu mai stiu daca asta e firma sau e confratele nostru Max..daca e el il rugam sa intervina sa ne anunte. 400? nu stiu ..eu stiu ca citisem ca respectivii fac mai multe masini printre care e si a mea si vroiau 1000 de euroi cu tot cu piese..acuma nu mai stiu. Pe site-ul asta ce mi s-a dat nu vad prea multa treaba..cred ca e in lucru la fel ca al meu..:))

Deci..sunt posesor de acaret , Mitsu 1994-LWB-2800-volan pe dreapta si vroiam sa-l trec pe stanga. Am stat 5 ani in Anglia, inca aduc masini la comanda de acolo si stiu ce inseamna dar sunt de parere ca daca esti aici tot iti trebuie masina cu volanul pe stanga. Aici am optiunea sa o am pe asta cu volan pe stanga- pusa la punct. sau cu volan pe dreapta si inca un ford fiesta sau ceva mic cu volan pe stanga pt comutari, concediu, consum..etc..

Sunt intre..oricum indata iar se discuta taxa si intra de la 1 ian alta..om vedea si noi ce-o fi..oricum daca vine impozit idiot sau asigurare ca dincolo va asigur ca-s printre primii care ies pe strada..revolta ce dracu..de unde sa platesc asigurare de 1500euroi cand castig 300?

Bafta domnii mei :h5

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Primul meu proiect din 2009 a fost o schimbare de volan dr-st la un acaret freelander 1998. Avantajul la acel model este bordul simetric, scoti airbagul din stg si il pui pe dr, iar ceasurile de bord intra exact in locul airbagului. Piesele sunt enumerate bine mai sus, atentie la climatizare, mai ales daca e cu ac si la geamurile electrice daca au comanda pe usi. Cu toate ca lucrarea a iesit frumos, dau un sfat: lasa masina asa cum e, pune o camera pe oglinda. Daca vrei sa continui proiectul te pot ajuta cu sfaturi/idei/povesti cu ce probleme am intampinat.

Dupa ce expira itp- ul englezesc, ce crezi ca se intampla cand incerci sa-l faci din nou si baga mesterul seria de sasiu in calculator? (bineinteles, daca esti pasionat de acte pt masina)

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

La Satu Mare exista un loc unde s-au facut asemenea modificari.Anul trecum am avut Pajero scurt 1993, masina la care am mutat volanul pe stanga.A fost nevoie de caseta de directie,s-au prelungit tevile la frana,sistemul electric,bord,sistem incalzire interior si multa munca.Munca a durat aprox 2 saptamani.A iesit bine,la inceput simteam scartaieli laplastice dar s-au rezolvat.Masina se comporta la fel.

Acum mi-am luat Vitara si inca stau pe ganduri sa fac modificarile saunu.Piesele costa mai putin ca la Pajero si se procura relativ repede.

VITARA 16V-MODIFICAT
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare