john.helot Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Ce implica si daca stiti pe cineva care se ocupa de asa ceva.!? Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stanga Implica prea mult deranj ... si destul de multi bani ...Mai bine o lasi asa cum e! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stanga Ce implica si daca stiti pe cineva care se ocupa de asa ceva.!? :grin: O alta masina Deja te roade sa o treci pe stanga? Trebuie bord, casta de directie etc si inca ceva bani de manopera Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stanga pe la satu -mare am auzit ca au facut modificari KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stanga TEL.0730-605977 omul face camioane ,insa sigur stie cine face autoturisme,sau poate il prinzi liber pe el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stan Ce masina vrei sa modifici? Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stanga daca e LR serie sau defender nu-ti trebuie decit alta caseta de directie si un alt brat la fuzeta. dar la ce-ti trebuie sa te complici, eu trec zilnic dintr-o masina LHD intr-una RHD si nu am nici o bataie de cap, e chestie de obisnuinta si te obisnuiesti repede zic eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stan Va zic eu ce a trebuit schimbat la samurai - care e megasimplu 1. Caseta de directie 2. ambele bare de directie 3. Cablurile de acceleratie, ambreiaj, vitezometru 4. Modificata instalatia electrica la bord (e mai lunga) 5. bordul - care pe ici colo trebuie si el cioplit 6. faruri 7. oglinzi 8. stergatoarele merg invers dar asta poate fi lasata asa cum e 9. pedalierul care trebuie sudat din nou be bara transversala sub torpedou, sau modificarea destul de complexa a pedalierului. nu mai vorbesc de alte gauri si astuparea celor vechi. atat imi aduc aminte - ganditi-va cat se adauga la lista asta in cazul conversiei unei masini mai complexe Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stan a uitat sa specifice ca este vorba de un Mitsubishi pajero '95 ...... Ca al meu :grin: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stan in acest caz solutia este gasirea unui cadavru de mitsu cu volan pe stanga si efectuarea transplantului Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stanga Vitalies, nu uita si de conductele de frana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stan Bravo Max :h5 asa este am uitat de conducte cu astea a fost mai greu a trebuit sa facem adaptari ca sa nu schimbam tot traseul Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Februarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stanga Va multumesc foarte mult,intradevar am uitat sa specific si marca(mitshubishi pajero),concluzia este clara,tot inainte asa cum este,astazi a fost prima zi in care am condus in Bucuresti in lung si-n lat si chiar a inceput sa-mi placa :banana :grin: Astept cu nerabdare prima iesire in teren :grin: Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stanga Va multumesc foarte mult,intradevar am uitat sa specific si marca(mitshubishi pajero),concluzia este clara,tot inainte asa cum este,astazi a fost prima zi in care am condus in Bucuresti in lung si-n lat si chiar a inceput sa-mi placa :banana :grin: Astept cu nerabdare prima iesire in teren :grin: Mare atentie la depasiri. Ala e singurul inconvenient. E bine sa ai pe cineva in stanga ca sa iti spuna cand e liber pentru depasire sau iti pui o camera video pe oglinda din stanga sa o legi la un monitor de pe bord. Voi avea eu in curand niste aparate GPS foarte misto care au si intrare AV la care poti lega o camera video pentru mersul cu spatele sau, de ce nu, pentru camera din stanga. :grin: De fapt sunt si acum dar intai ne straduim sa vedem daca putem pune soft-ul de la Garmin pe ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stanga John sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de multe iesiri. Sper ca nu renunti la toyo. :h5 You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stanga Va multumesc foarte mult,intradevar am uitat sa specific si marca(mitshubishi pajero),concluzia este clara,tot inainte asa cum este,astazi a fost prima zi in care am condus in Bucuresti in lung si-n lat si chiar a inceput sa-mi placa :banana :grin: Astept cu nerabdare prima iesire in teren :grin: Mare atentie la depasiri. Ala e singurul inconvenient. E bine sa ai pe cineva in stanga ca sa iti spuna cand e liber pentru depasire sau iti pui o camera video pe oglinda din stanga sa o legi la un monitor de pe bord. Voi avea eu in curand niste aparate GPS foarte misto care au si intrare AV la care poti lega o camera video pentru mersul cu spatele sau, de ce nu, pentru camera din stanga. :grin: De fapt sunt si acum dar intai ne straduim sa vedem daca putem pune soft-ul de la Garmin pe ele. bine de stiut treaba cu gps-ul :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stan @john...........hai la namol cu ea...... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Februarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stanga John sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de multe iesiri. Sper ca nu renunti la toyo. :h5 Multumesc, La Toyota nu voi renunta niciodata,am ales aceasta varianta pt.ca este mai scurta si nu ma doare cand o zgarii,si binenteles foarte accesibila la intretinere. :h5 Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stanga sa o stapanesti sanatos si sa iti aduca numai bucurii, am fost aseara la Marin si am vazut-o :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator hendon Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stanga Nu schimba volanul,lasa-l asa.Cu cat conduci mai mult o sa iti placa mai mult cu volanul pe dreapta.Pune niste poze sa vedem si noi utilajul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stanga Va multumesc foarte mult,intradevar am uitat sa specific si marca(mitshubishi pajero),concluzia este clara,tot inainte asa cum este,astazi a fost prima zi in care am condus in Bucuresti in lung si-n lat si chiar a inceput sa-mi placa :banana :grin: Astept cu nerabdare prima iesire in teren :grin: Mare atentie la depasiri. Ala e singurul inconvenient. E bine sa ai pe cineva in stanga ca sa iti spuna cand e liber pentru depasire sau iti pui o camera video pe oglinda din stanga sa o legi la un monitor de pe bord. Voi avea eu in curand niste aparate GPS foarte misto care au si intrare AV la care poti lega o camera video pentru mersul cu spatele sau, de ce nu, pentru camera din stanga. :grin: De fapt sunt si acum dar intai ne straduim sa vedem daca putem pune soft-ul de la Garmin pe ele. Te rog sa ma consideri si pe mine client la aparatul asta. Cand sunt gata vreau si eu. From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stanga Max: Ai reusit sa pui soft pe GPS-urile cu intrare AV? From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stanga mai e o problema la englezoaice,au scrumiera pe stanga... :ha: O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stanga Max: Ai reusit sa pui soft pe GPS-urile cu intrare AV? Din pacate Atlasul Romaniei de la Garmin nu merge. Cel putin deocamdata. Softurile de strada uzuale de gen IGO ...merg fara probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stanga Stiu ca la un moment dat am vazut undeva pe site ca este cineva care modifica volanul de pe dreapta pe stanga. Am incercat sa gasesc anuntul dar se pare ca a disparut ori caut eu unde nu trebuie. Daca il vede cineva sa-mi de si mie un link va rog. :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate