Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stanga

john.helot

Postări Recomandate

Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stanga

Ce implica si daca stiti pe cineva care se ocupa de asa ceva.!?

:grin: O alta masina

Deja te roade sa o treci pe stanga?

Trebuie bord, casta de directie etc si inca ceva bani de manopera

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca e LR serie sau defender nu-ti trebuie decit alta caseta de directie si un alt brat la fuzeta.

dar la ce-ti trebuie sa te complici, eu trec zilnic dintr-o masina LHD intr-una RHD si nu am nici o bataie de cap, e chestie de obisnuinta si te obisnuiesti repede zic eu.

Link spre comentariu

Re: Cum schimb volanul la englezoaica dreapta/stan

Va zic eu ce a trebuit schimbat la samurai - care e megasimplu

1. Caseta de directie

2. ambele bare de directie

3. Cablurile de acceleratie, ambreiaj, vitezometru

4. Modificata instalatia electrica la bord (e mai lunga)

5. bordul - care pe ici colo trebuie si el cioplit

6. faruri

7. oglinzi

8. stergatoarele merg invers dar asta poate fi lasata asa cum e

9. pedalierul care trebuie sudat din nou be bara transversala sub torpedou, sau modificarea destul de complexa a pedalierului.

nu mai vorbesc de alte gauri si astuparea celor vechi.

atat imi aduc aminte - ganditi-va cat se adauga la lista asta in cazul conversiei unei masini mai complexe

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

in acest caz solutia este gasirea unui cadavru de mitsu cu volan pe stanga si efectuarea transplantului

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Bravo Max :h5 asa este am uitat de conducte cu astea a fost mai greu a trebuit sa facem adaptari ca sa nu schimbam tot traseul

Link spre comentariu

Va multumesc foarte mult,intradevar am uitat sa specific si marca(mitshubishi pajero),concluzia este clara,tot inainte asa cum este,astazi a fost prima zi in care am condus in Bucuresti in lung si-n lat si chiar a inceput sa-mi placa :banana :grin:

Astept cu nerabdare prima iesire in teren :grin:

Toyota LandCruiser120

kamikaze offroad team

Link spre comentariu

Va multumesc foarte mult,intradevar am uitat sa specific si marca(mitshubishi pajero),concluzia este clara,tot inainte asa cum este,astazi a fost prima zi in care am condus in Bucuresti in lung si-n lat si chiar a inceput sa-mi placa :banana :grin:

Mare atentie la depasiri. Ala e singurul inconvenient. E bine sa ai pe cineva in stanga ca sa iti spuna cand e liber pentru depasire sau iti pui o camera video pe oglinda din stanga sa o legi la un monitor de pe bord.

Voi avea eu in curand niste aparate GPS foarte misto care au si intrare AV la care poti lega o camera video pentru mersul cu spatele sau, de ce nu, pentru camera din stanga. :grin:

De fapt sunt si acum dar intai ne straduim sa vedem daca putem pune soft-ul de la Garmin pe ele.

Link spre comentariu

John sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de multe iesiri.

Sper ca nu renunti la toyo. :h5

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Link spre comentariu

Mare atentie la depasiri. Ala e singurul inconvenient. E bine sa ai pe cineva in stanga ca sa iti spuna cand e liber pentru depasire sau iti pui o camera video pe oglinda din stanga sa o legi la un monitor de pe bord.

Voi avea eu in curand niste aparate GPS foarte misto care au si intrare AV la care poti lega o camera video pentru mersul cu spatele sau, de ce nu, pentru camera din stanga. :grin:

De fapt sunt si acum dar intai ne straduim sa vedem daca putem pune soft-ul de la Garmin pe ele.

bine de stiut treaba cu gps-ul :h5

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

John sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de multe iesiri.

Sper ca nu renunti la toyo. :h5

Multumesc,

La Toyota nu voi renunta niciodata,am ales aceasta varianta pt.ca este mai scurta si nu ma doare cand o zgarii,si binenteles foarte accesibila la intretinere. :h5

Toyota LandCruiser120

kamikaze offroad team

Link spre comentariu

Vizitator hendon

Nu schimba volanul,lasa-l asa.Cu cat conduci mai mult o sa iti placa mai mult cu volanul pe dreapta.Pune niste poze sa vedem si noi utilajul.

Link spre comentariu

Te rog sa ma consideri si pe mine client la aparatul asta. Cand sunt gata vreau si eu.

From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain]

Land Rover - Discovery 2 (Largareta)

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Max: Ai reusit sa pui soft pe GPS-urile cu intrare AV?

From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain]

Land Rover - Discovery 2 (Largareta)

Link spre comentariu

Max: Ai reusit sa pui soft pe GPS-urile cu intrare AV?

Din pacate Atlasul Romaniei de la Garmin nu merge. Cel putin deocamdata. Softurile de strada uzuale de gen IGO ...merg fara probleme.

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Stiu ca la un moment dat am vazut undeva pe site ca este cineva care modifica volanul de pe dreapta pe stanga. Am incercat sa gasesc anuntul dar se pare ca a disparut ori caut eu unde nu trebuie.

Daca il vede cineva sa-mi de si mie un link va rog. :h5

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare