Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Dupa cum am scris in alt topic am prins un mester bun in ale metalelor si vreu sa il exploatez cat de mult pot :grin: As vrea un scut de protectie pt directie si daca stie cineva ce dimensiuni are cum si de ce se prinde?Vreau sa fie facut din tabla de inox.Cat de groasa sa fie 2-3 mm? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Elemente de protectie La aceasta grosime a tablei ar fi bine, daca exista posibilitatea, sa-i faci nervuri prin ambutisare ptr. a-i mari rezistenta la impact, iar picioarele de prindere ar trebui sa fie mai groase. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Elemente de protectie Am inteles.Ma intereseaza care sunt punctele de prindere.M-as bucura sa puna cineva ceva foto daca se poate mi-ar fi mult mai usor sa imi dau seama.Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Elemente de protectie Daca nu ai bara ARB (sau acelasi gen) trebuie sa ti-l gindesti singur. Eu am bara originala si am schimbat vreo trei feluri de scuturi care nu s-au potrivit. Se potriveau numai la cele cu acel tip de bara. A... sper ca ai LR Disco? Daca gasesc iti trimit pozele cu ce am incercat. In orice caz ma intereseaza si pe mine scutul. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Elemente de protectie Asta este unul dintre cele pe care le-am incercat fara succes. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Elemente de protectie Multumesc pt raspuns!Ma intereseaza pe o bara tip ARB facuta cred de Traco o sa o iau de la cineva si pe acel tip de bara ma intereseaza dar nu mi se pare greu de prins pe bara ci in cealalt capat.Cred ca cel mai usor o sa imi dau seama in momentul in care o sa am bara.Nu cred ca poate fi nu stiu cat de complicat cel putin asa ma gandesc eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a4quattro Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Elemente de protectie Multumesc pt raspuns!Ma intereseaza pe o bara tip ARB facuta cred de Traco o sa o iau de la cineva si pe acel tip de bara ma intereseaza dar nu mi se pare greu de prins pe bara ci in cealalt capat.Cred ca cel mai usor o sa imi dau seama in momentul in care o sa am bara.Nu cred ca poate fi nu stiu cat de complicat cel putin asa ma gandesc eu. in 3,4 zile i-ti trimit si poze cu scutul, si montat si demontat, nu ma pricep la cote, dimensiuni etc, mai pistoneaza-ma Land Rover Discovery I 300 tdi, Mitsubishi L200, Pajero, Outlander Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Elemente de protectie Ok o sa te caut pe privat.Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate