Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Reallifehunter-invitatie la off-toppic.

Vizitator reallifehunter

Postări Recomandate

Vizitator reallifehunter

Dragii mei forumisti,clubisti,vizitatori,membrii,invitati de onoare,moderatori,pasionati,drag popor,Moldova,Ardeal,Muntenia,si toti cei care ati auzit macar in treacat de mine sau de asa-zisele probleme create de mine,ironii mai mult sau mai putin fine la adresa mea:

Cu deosebita placere va anunt ca in urma numeroaselor discutii iscate din vario motive pe diverse teme intre mine si unii dintre domniile dvs,am luat hotararea de a nu mai incarca topicurile respective spre disconfortul unora si spre deliciul altora,ci de a-mi muta aici toate discutiile off topic,jigniri,insulte,acuze,ironii(in limita bunului simt permis de moderatori) si polemici care fac obiectul numeroaselor confruntari avute si de a va lasa sa va exprimati liber animozitatile legate de persoana mea.

Nu vreau sa va rapesc posibilitatea de a va oferi acest topic sa va descarcati tot ce aveti de spus despre mine,parerile voastre despre mine cat si despre cele discutate sau orice altceva va deranjeaza la persoana mea sau la cele afirmate de mine.

Sunteti bineveniti sa va dati si cu presupusul fara sa ma cunoasteti macar(eroarea e omeneasca),sa va luati de parinti daca simtiti ca asta va aduce o usurare(iara nu stiu daca domnii moderatori va vor lasa),sa ma trimiteti mai mult sau mai putin concret in diverse locuri unde ati dori sa ma vedeti si sa va exprimati orice ati avea de exprimat fata de umila mea persoana parazitara,arivista,bolnava,frustrata,plina de venin etc nu-mi mai amintesc totalitatea insusirilor atribuite.

Nu vreau sa provoc pe nimeni,vreau doar acest spatiu cu destinatie clara ca sa va puteti manifesta in voie impotriva mea...si eu uneori impotriva catorva din domniile voastre care sariti calul omeniei,decentei sau ipocriziei.

Va multumesc si promit sa citesc cu atentie ceea ce imi veti avea de repudiat si in functie de concluziile la care voi ajunge sa parasesc acest forum,spre usurarea multora si spre beneficiul tuturora.

Deci cei care ma stiti,m-ati intalnit vreodata sau ati comuncat cu mine vreoadata pe undeva,va astept,sunteti invitatii mei.

Cu respect.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Reallifehunter-invitatie la off-toppic.

Domnu' scuza-ma, nu te cunosc - nu ma cunosti dar problemele pe care le ai acest forum cred ca nu este in masura sa ti le rezolve!

Nimeni nu are nimic cu tine, doar ca te-ai bagat sa arunci aiurea cu diverse afirmatii intr-o chestie care este paralela cu persoana ta (clubul este din Bucuresti, tu esti din provincie - cum ai si declarat de altfel) Cu ce ochi crezi ca te pot privi oamenii din Bucuresti, poate viitori membri ai clubului in formare pe care i-ai bagat la galeata la pachet cu toate jigodiile si cu toate scursurile din Bucuresti?

Cauti cearta si discutii deplasatemai iesite din tipar, cu licenta de la marele guru al provocarilor (se stie el care e! ...ridicate ma-n picioare cand vorbesc de tine! :ha: nu ti-e rusine? :ha: ) umil iti recomand google.ro: www.cearta.ro sau similar!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Nici eu nu te cunosc, dar dk tu te simti bine asa...

Cam cate din mesajele tale au fost despre off-road si cu cate ai polemizat-certat din totalul tau? Nu ma intereseaza numarul! Era retoric!

Chiar ti-i neaparat sa te remarci in felul asta? La ce-ti va folosi? Nu crezi ca fiecare dintre noi are destui dusmani in parlament, guvern, functionari cretini etc ca sa ne mai facem si in comunitatea asta?

E doar o parere neutra, cum am spus, nu te cunosc, nici nu ma intereseaza de ce si cu cine te-ai intepat, dar sunt mai pacifist de felul meu si nu m-am putut abtine !

Bafta! Si....chill-out!

Link spre comentariu

draga domnule reallifehunter

ce mama naibii ai avut de scris pe topicul oamenilor care vor sa faca clubul in Bucuresti

ii spun sincer, desi nu prea sunt topicuri necitite, acela a fost unul (pana sa aud ce scandal ai iscat), pentru ca NU AM NICI UN INTERES , e gradina lor, e proiectul lor, ce treaba am eu cum se organizeaza, cine intra si cu ce conditii

e clar ca te-ai bagat aiurea in tranvai, si daca nu vrei sa recunosti, cu atat mai rau

pe de alta parte, Yonut are dreptate, daca e sa fac o imagine despre tine ca utilizator al forumului imi aduc aminte doar de scandaluri iscate, de obrazari adresate celor care vroiau sa faca ceva, si de o organizare de iesire...care nu pre stiu cum sa concretizat(asta ca sa vezi ce inseamna sa faci o banala iesire...nu o intalnire)

eu nu sunt din Bucuresti, sunt ardelean 100%, dar SI EU te consider un certaret si o persoana care nu face decat sa dea cu batul in balta si apoi se mira de ce se uda

eu cred ca tocmai tu esti cel de care ai fugit din Bucuresti in Ardeal, si ca daca si aici ai problemele...ar tebui sa te schimbi, pentru inceput mai ia si instaleaza ceva modestie si un pic de toleranta

parerea mea

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

domnu hunter, iar faci galagie si sperii animalele din fondu de vanatoare ? :bi

mah, pe tine pana la urma o sa te manance ursu... :ha:

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

eu chiar am glumit cu un topic despre tine....cred ca-ti acorzi prea multa importanta...cred ca ar trebui sa iei ceea ce te inconjoara mai usurel...cred ca ar trebui sa citesti de mai multe ori ceea ce a scris bogdan4x4...sper, cu un rost...Si mai sper, totodata, sa nu suferi de mania persecutiei si sa-ti placa sa fii luat in tarbaca...

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

eu chiar am glumit cu un topic despre tine....cred ca-ti acorzi prea multa importanta...cred ca ar trebui sa iei ceea ce te inconjoara mai usurel...cred ca ar trebui sa citesti de mai multe ori ceea ce a scris bogdan4x4...sper, cu un rost...Si mai sper, totodata, sa nu suferi de mania persecutiei si sa-ti placa sa fii luat in tarbaca...

Semaca, trai-ti-ar, tu i-ai dat idei, fratie?!? :ha:

Dk venea si el macar la Calugareni si se boteza in cazanul ala cu fructe descantate cred ca-i trecea si de persecutii si de toate ! :x :x :x :ha: :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Un topic nou deschis de tine, cu tine, despre tine......... Chiar ca iti acorzi prea multa importanta........

P.S: Sunt curios daca se ajunge la pagina 2 :grin:

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Vizitator reallifehunter

Domnu' scuza-ma, nu te cunosc - nu ma cunosti dar problemele pe care le ai acest forum cred ca nu este in masura sa ti le rezolve!

Nimeni nu are nimic cu tine, doar ca te-ai bagat sa arunci aiurea cu diverse afirmatii intr-o chestie care este paralela cu persoana ta (clubul este din Bucuresti, tu esti din provincie - cum ai si declarat de altfel) Cu ce ochi crezi ca te pot privi oamenii din Bucuresti, poate viitori membri ai clubului in formare pe care i-ai bagat la galeata la pachet cu toate jigodiile si cu toate scursurile din Bucuresti?

Cauti cearta si discutii deplasatemai iesite din tipar, cu licenta de la marele guru al provocarilor (se stie el care e! ...ridicate ma-n picioare cand vorbesc de tine! :ha: nu ti-e rusine? :ha: ) umil iti recomand google.ro: www.cearta.ro sau similar!

Postul tau mi se pare de bun simt si ,daca ar fi sa ma acuz de ceva,ar fi faptul ca uneori mai exista si victime colaterale,persoane nevizate de mine initial dar care provocandu-ma devin apoi tinta replicilor mele si catalogate ca atare asa cum f bine ai remarcat si tu.

Fata de ei mi-am cerut si imi cer mereu scuze.

Si sa stii mi-am revizuit posturile si in afara de acesta(clubul) si operatiunea "Haleala cu japca" din Padis,chiar nu prea m-am certat cu nimeni.Statistic "cearta" care mi se pune in carca cu atata inversunare reprezinta sub 10% din totalul activitatilor mele aici pe acest forum.

Amploarea certei este cea care probabil deranjeza.Si cu cat se va incerca mai mult reducerea mea la tacere prin ironii si trimiteri la "carelu",cu atat mai mult voi replica,daca trebuie la nesfarsit chiar.

Persoanele care nu m-au luat peste picior la mi(J)to ci doar m-au contrat civilizat(ex dom Semaca) nu au declansat nimic impotriva lor,dimpotriva chiar am tinut cont de bunul simt si m-am muta aici.

Nu inteleg unde este problema sa-ti exprimi o parere diferita pe un forum?E o parere si atat,de ce atunci cand parerea mea contravine majoritatii sau unora mai bine spus,in locul unor discutii si argumentari de ordin logic se trece la mistocareala?

Cum sa nu se intample ce se intampla atunci?Ce e greu de inteles ca nu gust mistocareala si ironia gratuita?Ca imi exercit un drept,acela al replicii.De cand nu mai ai acest drept,ca membru al unui forum?Si cum naiba,ma intreb si eu,din multele forumuri in care sunt membru,numai aici sunt probleme si strict cu acelasi grup de persoane sau de acelasi gen?

Si ma repet,vorbim de strict doua cazuri ,operatiunea "Haleala cu japca" din Padis si clubul 4x4 din Bucuresti care prevedea din fasa accesul limitat doar pe baza de recomandare(se stie cine),promova misoginismul si spiritul de primitivism(ne basim,bem ca porcii,ne rupem masinile cine are bani,luam pe novici la misto,hahaiala balcanica,etc) cu fatada de altruism(dar suntem buni la suflet,facem dregem).

Eu nu am facut decat sa subliniez statutul si obiectivele viitorului club,a deranjat cumva faptul ca am subliniat ce urma sa se creeze?Pai chiar domniile voastre au cerut strict aceste conditii,sunt citate aici,nimic jignitor adus de mine,doar o f usoara ironie referitaore la valoarea umana pusa in joc.

Acum am vazut ca dl.Koala a mai dres-o,le-a asezat intr-o formula mai civilizata,se vad parca si persoane cu idei iluminate,civilizate european ,sunt niste nazuinte de bun simt si de armonie in grup pe acolo,samd.

Avem copii,sotii,femei cu care ne simtim minunat si vrem sa fie si ele cu noi,nu vrem o casta exclusivista de macho needucati cu care sa ne fie jena...nu toate femeile noastre gusta betiile valpurgice...era vorba de un CLUB nu de o gasca(unde f frumos poti sa faci ce vrei,sa te muti si in vizuina ursului cu butoiul,nimeni nu te opreste).

Vorbim de CLUB cu tot ceea ce inseamna un Club insclusiv componenta de civilizatie si acceptare sau vorbim de o Casta exclusivista?

Eu nu de Club m-am luat ci de casta cu denumirea de Club.

Unde in alta parte am mai "obraznicit" eu?Dumnezeule mare,am 35 de ani si nu ma stiu cu probleme sociale,dimpotriva...

Putem alege sa fim subiectiv sau obiectivi..

Dar sa nu mutam problemele de la Subiectul in cauza discutat la Persoana contestatoare...vom avea altfel o mica piata a universitatii unde in loc sa vorbim de idei vom mazilii golanii obraznici..

Link spre comentariu

Dragii mei forumisti,clubisti,vizitatori,membrii,invitati de onoare,moderatori,pasionati,drag popor,Moldova,Ardeal,Muntenia,si toti cei care ati auzit macar in treacat de mine sau de asa-zisele probleme create de mine,ironii mai mult sau mai putin fine la adresa mea:

Cu deosebita placere va anunt ca in urma numeroaselor discutii iscate din vario motive pe diverse teme intre mine si unii dintre domniile dvs,am luat hotararea de a nu mai incarca topicurile respective spre disconfortul unora si spre deliciul altora,ci de a-mi muta aici toate discutiile off topic,jigniri,insulte,acuze,ironii(in limita bunului simt permis de moderatori) si polemici care fac obiectul numeroaselor confruntari avute si de a va lasa sa va exprimati liber animozitatile legate de persoana mea.

Nu vreau sa va rapesc posibilitatea de a va oferi acest topic sa va descarcati tot ce aveti de spus despre mine,parerile voastre despre mine cat si despre cele discutate sau orice altceva va deranjeaza la persoana mea sau la cele afirmate de mine.

Sunteti bineveniti sa va dati si cu presupusul fara sa ma cunoasteti macar(eroarea e omeneasca),sa va luati de parinti daca simtiti ca asta va aduce o usurare(iara nu stiu daca domnii moderatori va vor lasa),sa ma trimiteti mai mult sau mai putin concret in diverse locuri unde ati dori sa ma vedeti si sa va exprimati orice ati avea de exprimat fata de umila mea persoana parazitara,arivista,bolnava,frustrata,plina de venin etc nu-mi mai amintesc totalitatea insusirilor atribuite.

Nu vreau sa provoc pe nimeni,vreau doar acest spatiu cu destinatie clara ca sa va puteti manifesta in voie impotriva mea...si eu

uneori impotriva catorva din domniile voastre care sariti calul omeniei,decentei sau ipocriziei.

Va multumesc si promit sa citesc cu atentie ceea ce imi veti avea de repudiat si in functie de concluziile la care voi ajunge sa parasesc acest forum,spre usurarea multora si spre beneficiul tuturora.

Deci cei care ma stiti,m-ati intalnit vreodata sau ati comuncat cu mine vreoadata pe undeva,va astept,sunteti invitatii mei.

Cu respect.

Fundatia EMA a infiintat www.umilit.ro

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Postul tau mi se pare de bun simt ...

Si tine cont ca sunt nascut si crescut in Bucuresti!

Eu nu am facut decat sa subliniez statutul si obiectivele viitorului club,a deranjat cumva faptul ca am subliniat ce urma sa se creeze?

Nu putem da cu bata in ceva care inca nu exista! Nu putem da cu bata in niste oameni care incearca IN SFARSIT sa faca ceva! Ce va iesi, vom vedea! Dar hai sa le dam credit acelor oameni si sa le acordam putin timp! Atata tot!

Pai chiar domniile voastre au cerut strict aceste conditii,sunt citate aici,nimic jignitor adus de mine,doar o f usoara ironie referitaore la valoarea umana pusa in joc.

Te rog sa mai iei inca o data la citit cu mare atentie ceea ce se doreste sa se faca! Asta inainte sa faci alte afirmatii ...

Acum am vazut ca dl.Koala a mai dres-o,le-a asezat intr-o formula mai civilizata,se vad parca si persoane cu idei iluminate,civilizate european ,sunt niste nazuinte de bun simt si de armonie in grup pe acolo,samd.

Toti avem sangele albastru si iute mai mult sau mai putin! Asa cum remarca cineva acum vreo cateva saptamani exista pe acest forum oameni cu personalitati foarte puternice si se mai intampla unori sa sara mustarul, sa zicem vrute si nevrute! Trebuie sa ne gandim ca toti sunt oameni si mai ales NOI, inaintea lor trebuie sa fim oameni Dar mai presus de toate aceste discutii trebuie sa ne gandim ca acest forum este loc unde culegem informatii, ne recreem nu un loc unde trebuie sa venim sa ne luptam unii cu altii! Ptr ca reteta sa fie perfecta, ptr ca scopul intrarii noastre aici pe forum sa fie indeplinit, fiecare dintre noi trebuie sa accepte ca trebuie sa exista o armonie, trebuie sa evitam toate aceste discutii provocatoare in sensul rau al cuvantului, toate aceste jigniri si amenintari

Avem copii,sotii,femei cu care ne simtim minunat si vrem sa fie si ele cu noi,nu vrem o casta exclusivista de macho needucati cu care sa ne fie jena...nu toate femeile noastre gusta betiile valpurgice...era vorba de un CLUB nu de o gasca(unde f frumos poti sa faci ce vrei,sa te muti si in vizuina ursului cu butoiul,nimeni nu te opreste).

Majoritatea dintre noi avem familii si copii ...nu este vb. de o casta exclusivista ...nici pe departe!

Vorbim de CLUB cu tot ceea ce inseamna un Club insclusiv componenta de civilizatie si acceptare sau vorbim de o Casta exclusivista?

Eu nu de Club m-am luat ci de casta cu denumirea de Club.

Unde in alta parte am mai "obraznicit" eu?Dumnezeule mare,am 35 de ani si nu ma stiu cu probleme sociale,dimpotriva...

Putem alege sa fim subiectiv sau obiectivi..

Dar sa nu mutam problemele de la Subiectul in cauza discutat la Persoana contestatoare...vom avea altfel o mica piata a universitatii unde in loc sa vorbim de idei vom mazilii golanii obraznici..

Vin cu urmatoarea problema:aici pe forum, si poate si in teren (ramana de vazut) eu ma consider ca fiind egal cu tine, tu te consideri a fi egal cu mine?

In trecut cand am batut la poarta acestei comunitati si am fost primit am facut greseala sa judec oamenii dupa prima impresie! Si agresiv am dat in ei! Pe langa faptul ca nu am castigat nimic decat dispretul lor, in teren am ramas uimit cu ce oameni stau de fapt la masa! Si majoritatea sunt asa! De atunci mi-am scos palaria si umblu cu capul gol! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

De obicei in spatiul virtiual caracterele oamenilor nu se vad, in realitate fiind cu totul altfel (ma dau exemplu eu, cei care ma cunosc poate imi dau dreptate).

Si tu, necunoscand persoanele cu care te contrezi poti sa-ti faci o idee gresita despre ele, asa cum si noi despre tine.

Si ca o recomandare, cand ai o anumita parere despre cineva, cunoscand-o doar in "virtual" e bine sa nu o exprimi pana nu vezi si cunosti persoana si in realitate.

Si pana la urma "bucuresteni" au dreptul sa faca clubul cum vreau ei si sa primeasca pe cine vor. Totul e sa le intelegi motivatile si ce ii indruma sa faca asa si nu in alt fel.

Fiind si moderator pe aceasta arie, va atentionez la pastrarea unui limbaj civilizat, si chiar daca nu vad utilitatea si scopul acestui topic, nu in sterg deocamdata, dar daca dispare sa nu fiti surprinsi.

PS. si sa-ti mai dau cateva coordonate.

Nu cu noi a inceput lumea.. si cu siguranta vom muri cu mult inaintea terminari ei. Cu toate ca moartea este cel mai sigur lucru din viata noastra, nu ne gandim la ea acum. Si ar trebui sa ne bucuram de fiecare clipa de viata si sa nu ne facem griji inutile ... dar binenteles ca nu toti gandim asa.

WTF.. pana la urma conteaza ?

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Off topic.....de cat timp mai dispun unii...... :ha: :ha: :ha: Si ica ceva.....puneti cotizatie la orice club...si sa vedeti cum fug unii ca dracu de tamaie....In rest sa sa inscrie in ce club vrea si unde vrea....dar sa cotizezeeeeeeeeeeee :P

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Cum bine spunea cineva mai sus, pe forum se intra sa te bine dispui.

Personal nu ma intereseaza frustrarile nimanui si nici daca este sau nu inteles de societate.

Vreau sa atrag doar atentia ca atat timp cat voi modera pe acest forum voi incerca sa nu permit atacuri, jigniri la nesfarsit, intr-un cuvant porcaieli.

Este un forum de off-road.

Cei care nu pot prezenta informatii tehnice sau cel putin legate de 4x4, ii rog sa se abtina. Nu este un loc in care sa va certati, iar restul sa intram pentru a vedea care cu care s-a mai injurat.

Din aceste considerente voi inchide topicul

Cei care doresc sa continue ii rog sa renunte.

Va multumesc si va doresc o seara frumoasa

Zippo

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Si pt ca afara luna a inlocuit soarele si pt ca nu sunt tocmai in dispozitia adecvata de a filozofa corect asupra sensului vieti si ratiunii de a fi.. acest topic a fost.. subiectul este acum e inchis.

Pt eventualele comentarii sau reclamatii, se poate adresa PM-uri.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Deoarece nu m-am bagat pana acum in discutiile de genul acesta imi permit sa am un ultim cuvant aici.

1. Atata timp cate eu nu am deschis un topic despre frustrarile mele personale, nici voi sa nu o faceti. Este un forum de offroad si atat.

2. In topicul despre Club4x4 Bucuresti sa posteze NUMAI cei care au legatura in vreun fel sau altul cu acel topic sau cei care au nevoie de informatii suplimentare.

3. Toata lumea trebuia sa inteleaga ca forumul are un domeniu foarte strict si , de acum inainte, incercati sa evitati derapajele. Nu le voi permite ca si pana acum.

4. Nu vom mai da nici o explicatie nimanui atat eu cat si moderatorii pentru orice discutie inchisa sau stearsa de pe acest forum. Daca veti vedea ca topicul sau mesajul vostru nu mai exista, inseamna ca, intr-un fel sau altul, acesta a incalcat politica acestui forum.

Multumesc Zippo si Aztec pt interventie.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare