Marius C alias Turagmes Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 am si eu o curiozitate.... se poate monta catalizator in Romania pe o masina non euro....si treaba asta sa fie recunoscuta de testosii astia de la rar?? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Catalizare Din cate stiu eu nu! Deabia recunosc modificarile de acest gen in vest ...dar nu tot timpul! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Catalizare am si eu o curiozitate.... se poate monta catalizator in Romania pe o masina non euro....si treaba asta sa fie recunoscuta de testosii astia de la rar?? :grin: :ha: :ha: :ha :ha poate sant dintre ei care mai citesc forumurile......dar sugur nu isi dau seama despre ce e vorba. putin offtipic dar legat de`` testosi`` cum le spui tu . de data asta testosii din reprezentanta opel. merg imediat dupa craciunul din 2008 sa fac revizia de 30.000 km la opel.las actele ma intreaba o doamna de la ghiseu daca am detectat eu ceva probleme si ii explic doamnei (la asta cum sa ii zic ???TESTOASA?? :ha: :ha: )ca parca dimineata cand e frif se aude cumva ciudat torbo, mai spun ca parca nu mai merge telecomanda de la distanta , ca in timp scapa aer o roata ...si dupa ce termin eu de zis tot ma intreaba : -- Da?? de unde stii ???de pe forum ??? :ha: :ha: in fine nu am comentat si amplecat urmand sa ma intorc dupa 3 ore. dupa cele 3 ore m-am intors si a inceput distractia .......citisem eu pe forumul opel despre reprezentanta din sibiu si 95% spuneau ca nu a fost facut schimbul de ulei.doar golit putin si complectat. cand vine testosul cu factura si vad ca amde plata 900 lei sa pic jos nu alta . si ce imi da mie prin cap de la socul ala??sa verific culoarea si nivelul uleiului. scot joja ma uit dau pe un servetel alb ,uleiul negru ca boxu . il intreb pe testos sigur a fost schimbat uleiul ??de ce e asa de negru......in timpul asta in jurul meu deja se strangeau testosii din service-ul reprezentantei, incercand sa ma intimideze(norocul lor ca nu am avut pusca...ramaneau doar carapacele :ha: :ha: ) ma uit pe factura vad filtrul de motorina....si ala aproape de 150 lei . intreb iar ...asta e schimbat ??era praf pe el deci nu se vedea schimbat ....deja toti erau alarmati,fugeau care incotro. in fine ....povestea e lunga ..vreau sa zic doar ca e plin de testosii destia peste tot .. PS. undeva la final dupa ce s-au mai linistit apele ma intreaba testosul cel mare ...--DA??de unde stii ??DE pe Forumuri nu ??? mari prosti . :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Catalizare ei...eu ma refeream la testosii de la rar.....dar specimene de genul asta se gasesc in foarte multe locuri....eu am avut probleme mari cu cei de la Contempo Bv....si Italtruck Bv......Volvo Bucuresti....la polul opus reprezentanta Volvo de la Deva....tot respectul ptr ei :h5 asta ca sa ma opresc doar la sectorul auto :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Catalizare am si eu o curiozitate.... se poate monta catalizator in Romania pe o masina non euro....si treaba asta sa fie recunoscuta de testosii astia de la rar?? :grin: astia de la rar nu is in stare sa recunoasca catalizatorul nici daca e montat pe masina. ce daca masina mea a avut catalizator ca tot non euro a iesit. Testosu a zis ca masina este intre euro 0 si euro 1 dar ca trb sa ceara consultanta de la bucuresti. ghici ce raspuns a venit? Am mai luat inca un samu si din 95 s-a transformat in 94 iar din euro 2 in euro 1. fara replica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Catalizare stiu pe cineva care are un bmw si l-a adus din germania. masina non euro de baza, dar in germania i-au montat aia cataliator, cu factura cu tot, trecut si pe brieful ala... cand vine la rar in romania... surpriza.... romanii nu recunosc ce au facut nemtii, ca deh... suntem mai smecheri noi decat nemtii. de as avea o pusca as trage in toti... ma duc acus cu motoru la rar, si am toba sport... are cineva o pusca sau un pistol? :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Catalizare si inca ceva... de ce in romania nu poti sa mergi la rar cu o masina, cu tobe noi cu tot ce trebuie, sa ii iasa noxele calumea, sa zic de euro 2. si ei sa iti zica ca ai non euro? adica motoru in mintile lui, etanseitate la tobe, tot pus la punct, de ce sa te bage in pamant? si mai e o chestie... daca esti din alt judet, aia de acolo nu pot sa iti confirme ce euro ai, decat dupa ce au raspus de la bucuresti... parca ar trage la loz in plic masinile care l admit si cele care le resping. ROMANIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Catalizare parca ar trage la loz in plic masinile care l admit si cele care le resping. ROMANIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bine zis...depinde de care plic :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Catalizare de as avea o pusca as trage in toti... ma duc acus cu motoru la rar, si am toba sport... are cineva o pusca sau un pistol? :)) si mie mi-a trecut prin cap sa le bag niste alice de 3,5 in fund :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Catalizare acus vin si alegerile de presedinte... nici nu stii pe cine sa mai crezi... unu e nebun, altu sarit... unde se duce tara asta? :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Catalizare http://forum.softpedia.com/lofiversion/ ... 37021.html cititi aici... interesant. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Catalizare Nu mai retin in ce topic am mai vazut dezbateri pe tema asta.Se pare ca e posibil sa se faca o asemenea operatie dar din cate imi amintesc este atat de scump incat nu renteaza plus ca ai toate sansele sa nu primesti aprobare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Catalizare daca ar fi dupa capul autoritatilor... ar trebui sa avem fiecare logan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Catalizare Sa lasam Logan pt Base si pt fi-sa ! :ha: Mai tineti minte cand Base indemna boboru` sa cumpere autohtone? :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Catalizare Sa lasam Logan pt Base si pt fi-sa ! :ha: Mai tineti minte cand Base indemna boboru` sa cumpere autohtone? :ha: da el are vapoare romanesti? :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Catalizare am si eu o curiozitate.... se poate monta catalizator in Romania pe o masina non euro....si treaba asta sa fie recunoscuta de testosii astia de la rar?? :grin: Nu. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosxc Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Catalizare Mi-am luat si eu aceeasi teapa cu cei de la "rar" din Bucresti, Grivitei. Am fost ieri sa ii fac CIV-ul Vitarei si surpriza: mi-au trecut norma de poluare "Euro O". Ce-i drept masina este din 1990, dar are catalizator si sonda Lambda. Cert e ca aceasta norma de poluare se ia dupa o serie de cataloage in care au seriile de motor si nu dupa realitate (nici nu s-au uitat la masina sa caute catalizatorul!!!! :uameni ) Bineinteles la aflarea vestii mi s-au muiat picioarele (deja in cap imi faceam calcule pentru taxa de poluare, care depasea in acest caz orice limita financiara a mea, dar si pe cea a bunului simt). In consecinta am cumparat de 308 RON un CIV aratos cu folie de securizare si un cartonas galben care atesta ITP-ul in regula pt masina. Problema e ca ma pot sterege cu ele la c....r, pentru ca nu am de gand sa platesc aceasta taxa aberanta, mai ales ca acesti competenti de la "rar" inscriu masini dupa hartii si cataloage si nu dupa realitate. Cu toate protestele mele, nu am primit decat pareri de rau si ridicat din umeri neputincioase si afirmatia " noi nu putem trece peste norme sa va dam Euro 1" Tu-va muma'n c....r de imbuibati la costum pe bani publici, nu teceti peste norme pentru un amarat care nu are bani si nu vrea Logan, dar pentru samsarii cu masini de lux pot trece peste norme (cate un an in plus la masini sau o norma de poluare mai buna) Ce nu face omul statului pentru un ban "cinstit" si neimpozabil!!!! Acum sunt fortat sa apelez la solutia Bulgaria!!! Asta era ultima reduta si sunt cam reticent in privinta ei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Catalizare asta pentru ca nu se organizeaza lumea sa-i dea in judecata pentru ca nu accepta catalizatoarele instalate corect si pe bune. o campanie in media facuta pe tema asta, cu scandal maret si cu filmulet cu spaga si se va rezolva... un pic de lobby unde trebuie (la strasbourg - da, se poate face) si se va face. daca toti care au dat spaga dadeau banii aia unei organizatii specializate in asa ceva, se rezolvau multe si pentru mult mai multi, dar romanul e roman si capra vecinului moarta si ea. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosxc Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Catalizare am si eu o curiozitate.... se poate monta catalizator in Romania pe o masina non euro....si treaba asta sa fie recunoscuta de testosii astia de la rar?? :grin: Din pacate nu o sa ramai decat cu "o curiozitate" pentru ca testosii astia de la rar nu ar recunoaste un catalizator nici daca i-ai lovi cu el in cap :e Si sa spunem ca ai reusi sa faci asta la o firma serioasa si competenta, acte masuratori, tot tacamul! O sa te izbesti de idiotii de la rar si or sa iti dea cu firma in cap, ca tot ca ei este norma de poluare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Catalizare a facut cineva contestatie si i-a dat in judecata pe chestia asta? vedeti poate iese ceva... lor sigur nu le convin procesele. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosxc Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Catalizare E greu tare sa lupti de unul singur cu sistemul. Ii doare pe ei in varf de un proces, doua sau 10!!! Ei sunt o AUTORITATE in domeniu. :bleah Cine suntem noi sa le punem la indoiala deciziile luminate!!! :uameni . Sa facem bine sa ne luam masini noi, ca sa nu mai platim taxe. Noua ne trebuie 4x4 ca sa ruinam asfaltul perfect si autostrazile patriei si sa poluam tara asta imaculata!!!! Va imaginati ce paradis ar fi daca tot romanul si-ar cumpara Logan, Sandero sau mai stiu eu ce alt produs Dacia: poluare redusa, service autorizat, garantie, satisfactie and stuff! Stati asa ca se lanseaza noul Sandero 4x4 la Geneva la inceputul lui martie si gata o sa ne faca si noua pe plac sa putem face off-road cu minunea 4x4 de la Mioveni. Asa ca luati aminte mai poluatorilor slp si cumparati Dacia sa scapam tara de poluare!!!!! Din capitolul Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul! :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Catalizare stiu o poveste cu isuzu si un om hotarit... cred ca sinteti mai multi aici care stiti povestea. si stiti ca se poate lupta si cistiga. dar omul cu isuzu, respect omule!, a stiut ce vrea: masinuta lui. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate