FELDGRAU BRONC Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Proiect GR alternative http://www.autoaccesorii.ro/standard_ca ... ?parent=48 Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Proiect GR scaunele sunt belea de misto .. le ai pe ambele banuiesc .. cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Proiect GR Daca vrei o buba din aia de plastic negru,pt bord,nu pt stilp, cu doua ceasuri am eu una de la Zana ,am luat asa ceva si nu aveam unde s-o pozitionez.....am luat pina la urma pt stilp ...la culoarea bordului,gri,dar vezi ca aia de stilp are nevoie de ajustari serioase dar nu ocupa spatiu vital pt alte chestii :grin: Da un PM si este a ta sa-ti foloseasca cu placere ,for free! Nu te aventura la ceasuri cu luminite ca am luat eu exact ca in pozele tale,si te rup la ochi noaptea....le-am legat la blocul de lumini,se aprindeau la pozitie dar orice culoare vroiam si au 7 diferite,ma rupeau....am sfirsit lasindu-le in intuneric...nu le-am mai alimentat si la luminite....si au costat destul de mult doar pt luminite..bafta! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Martie 13, 2009 Autor Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Proiect GR ceasurile astea sunt plasma si nu au mai multe culori luminile doar albastru,o sa le montez si un potentiometru ! M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Proiect GR :ha: :ha: Jur ca si la mine erau tot plasma si fara potentiometru,edevarat,erau criminale,montate pe stilp.... Poate cu potentiometru merg mai bine,de fapt sigur merg numai ca eu gindesc mai simplu :ha: erau pre bling-bling pt Zina...si atrageau atentia pe strada noaptea.....la curiosi..... :P Sa fie primit suportul!Luni merge la curier,numai sa spui tu unde si cum! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Martie 17, 2009 Autor Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Proiect GR am pierdut licitatia pentru scaunele negre :sr dar am castigat alta!! :bannana astea-s scaunele pe care le voi pune in masina ! incap in ele destul de bine si contrar asteptarilor nu sunt chiar asa incomode M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Proiect GR asta e scaun de concurs ... total incomode ptr o masina de zi cu zi ... celelalte...mergeau ... MANUSE .. cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Martie 17, 2009 Autor Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Proiect GR stiu da ce sa fac? daca o sa am noroc sa iau o pereche din alea negre le vand pe astea,astea-s de 4 ori mai scumpe decat cele de piele negre. sigur gasesc un client la ele si le dau cu cat le iau pe celelalte la astea Sparco ii o singura problema! daca "copiloata" are fundul mare .........vine pe jos, o sa fie etalon scaunele astea in masina,care incape trece care nu ....respins ! M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Proiect GR bine ca nu l-ai intrebat pe Nicu Iorga ... ti-ar fi raspuns ca : orice copilot sta mai bine in genunchi ... :ha: :bannana cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate