Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Proiect GR

sorin28m

Postări Recomandate

• Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Proiect GR

Daca vrei o buba din aia de plastic negru,pt bord,nu pt stilp, cu doua ceasuri am eu una de la Zana ,am luat asa ceva si nu aveam unde s-o pozitionez.....am luat pina la urma pt stilp ...la culoarea bordului,gri,dar vezi ca aia de stilp are nevoie de ajustari serioase dar nu ocupa spatiu vital pt alte chestii :grin:

Da un PM si este a ta sa-ti foloseasca cu placere ,for free!

Nu te aventura la ceasuri cu luminite ca am luat eu exact ca in pozele tale,si te rup la ochi noaptea....le-am legat la blocul de lumini,se aprindeau la pozitie dar orice culoare vroiam si au 7 diferite,ma rupeau....am sfirsit lasindu-le in intuneric...nu le-am mai alimentat si la luminite....si au costat destul de mult doar pt luminite..bafta!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:ha: :ha: Jur ca si la mine erau tot plasma si fara potentiometru,edevarat,erau criminale,montate pe stilp....

Poate cu potentiometru merg mai bine,de fapt sigur merg numai ca eu gindesc mai simplu :ha:

erau pre bling-bling pt Zina...si atrageau atentia pe strada noaptea.....la curiosi..... :P

Sa fie primit suportul!Luni merge la curier,numai sa spui tu unde si cum!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

am pierdut licitatia pentru scaunele negre :sr

dar am castigat alta!! :bannana

astea-s scaunele pe care le voi pune in masina !

incap in ele destul de bine si contrar asteptarilor nu sunt chiar asa incomode

M-uri , KTM-uri si altele GR-uri

It's Not a Passion.

It's An Obsession.

Link spre comentariu

stiu da ce sa fac?

daca o sa am noroc sa iau o pereche din alea negre le vand pe astea,astea-s de 4 ori mai scumpe decat cele de piele negre.

sigur gasesc un client la ele si le dau cu cat le iau pe celelalte

la astea Sparco ii o singura problema! daca "copiloata" are fundul mare .........vine pe jos, o sa fie etalon scaunele astea in masina,care incape trece care nu ....respins !

M-uri , KTM-uri si altele GR-uri

It's Not a Passion.

It's An Obsession.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare