Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Proiect GR

sorin28m

Postări Recomandate

Re: Proiect GR

Am eu o problema sau chiar nu s-au incarcat pozele?

Eu nu le pot vedea :sr

Later edit: Gata vad ca s-a rezolvat.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

am ratacit pozele din faza cu sablatul dar o sa pun 2 poze cu alta masina ca sa va faceti idee cum a aratas si sasiul

http://i75.photobucket.com/albums/i285/sorin28m/DSC00324.jpg

http://i75.photobucket.com/albums/i285/sorin28m/yyy659.jpg

M-uri , KTM-uri si altele GR-uri

It's Not a Passion.

It's An Obsession.

Link spre comentariu

hala nu e a lui...dar e f buna ca o sa putem sa mergem cate 2-3 masini sa ne ajutam unu pe altul...dar pe la vara

sorine...vad ca din volvo ai facut masina de race cu ranforsari sanatoase..bravo, si Cristina cu ce merge a serviciu???

adevarul ca omul e dedicat, azi a sta "pe masina" toata ziua, maine sper sa ii fac o vizita

bravo si mai sune cum avansezi

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

soimule ala nu-i Volvo ! nu-s chiar asa tzacanit , plus ca ma belea Cristina daca faceam din Volvo masina de curse !

Volvo este singura masina in care nu am bagat flexul ! INCA

este un audi a4 la origine care va deveni masina de curse(LEGALE) :P

It's Not a Passion.

It's An Obsession.

Link spre comentariu

Ai reusit sa desfaci bucsele dintre caroserie si sasiu astfel incit sa le mai poti folosi???

Daca da, zi cum. Vreau sa ma apuc si eu de o faza deasta. Cu cine m-am sfatuit, zicea sa ma pregatesc de un set nou, ca o sa le dam jos cu flexul ...

ps: bafta mare la lucrare :grin:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

merci de urari !

bucsele au scapat intregi ceea ce nu pot spune despre 2 suruburi pe care a trebuit sa le conving cu flexul

inainte sa te apuci cu 1-2 zile baga in functie un spray degripant , adica da cu el din belsug de vre-o 3-4 ori pe fiecare surub-piulita la intervale de 5-6 ore, inainte de a da cu spray da cu o perie de sarma

si daca tai toate suruburile bucsile oricum scapa!

singurele care nu-ti recomand sa le tai sunt cele din spate care au piulita in "cusca" si nu ai acces la ea

spor la treaba !!!

It's Not a Passion.

It's An Obsession.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Intrebare:

La ranforsarea pragului ai luat in calcul si posibilitatea de a folosi teava cu profil patrat? Ma gandesc ca se aseza mai bine.

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

pai nu prea este nimic spectaculas ....INCA!

am decupat si inlocuit cu tabla de 1,5 portiunile coapte rau

am dat la flex cu peria de sarma pana m-am plictisit

am dat cu o solutie"miraculoasa" care zicese face reactie cu rugina si o ....aaa....mmm...nu stiu ce . :P

nu ma intrebati ce solutie este ca nu stiu , am primit-o varsata !

am ajuns la pragul stanga si am bagat flexul in el cu intentia sa-i inlocuiesc cu tabla portiunule ruginite si carne

dupa ce am taiat mi-a venit ideea cu teava su am pus-o in practica , am scapat de facut sabloane,taiat si indoit tabla plus ca am un prag mult mai trainic decat originalul

mai departe un strat de grund si gata pe ziua de azi !

:bannana

It's Not a Passion.

It's An Obsession.

Link spre comentariu

Da zippo , teava cu profil patrat am vrut initial sa pun dar asta rotunda sa potrivit mai bine ! adica se pierde cordonul de sudura datorita profilului rotund. La teava patrata era greu sa-l fac sa nu se vada

It's Not a Passion.

It's An Obsession.

Link spre comentariu

merci de apreciere lipovene

dupa cat am sudat.......sper sa merite

azi dimineatza m-am trezit si nu am putut deschide ochii,ma prins sudura intre-un hal .....

It's Not a Passion.

It's An Obsession.

Link spre comentariu

cica numai cu lapte de mama trece .... direct de la sursa ... sa-ti picure in oki ....

..... sudura profi e ok.... si terosonarea treb sa fie la fel ... stiu baietii pe la vopsitorii cum sa dea cu ceara calda ... intra in toate ungherele... pe interior vorbesc ... asa i-am dat si eu ... au trecut 2 ani si nu a aparut nimic .... ma bucur si acum ca asta a fost primul lucru care l-am facut .. si bine ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Mai exista un leac babesc ptr efectul flamei in urma sudurii ...Felii de castravete de la frigider puse pe pleoape tinand ochii inchisi! Repeti de 4-5 ori, cand se incalzesc le schimbi ...si poate iti este mai bine dupa aia!

A iesit superbine sudura, imi place ... cum zice batranul lup al baltilor (lucian) se impune o zeama de ceara, grund si dupa ia body (teroson)!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

am facut combinatie intre leac babesc si medicamente prescrise de medic !

cu laptele nu am reusit...am intrebat vre-o 3-4 doamne dar toate mi-au zis sa incerc Milupa sau Milumil ! :ha:

urmeaza si ceara si body dar numai dupa ce imi trece "bronzul"

It's Not a Passion.

It's An Obsession.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare