Vizitator ionut_azz Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Ma numesc Ionut Radoi sunt din Bucuresti am 24 de ani . Am un SsangYoung Musso din '98 2.3cmc inca nu am nici o modificare facuta . Si cred ca voi avea nevoie de ajutorul vostru pentru a imi modifica masina . Poze promit ca voi face zilele astea si cum le-am facut le postez . :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Salut :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Salut :W :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Salut bine ai venit ce vrei sa faci cu utilajul? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator aussie Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Salut Welcome!!!!!!!!!!!!! :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ionut_azz Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Salut bine ai venit ce vrei sa faci cu utilajul? Salut pai pentru inceput as vrea sa il inalt si sa ii pun niste gume mai mari si un troliu . dar docamdata nu stiu de unde sa incep nu stiu de unde as putea sa imi cumpar piesele si ce piese mi-ar trebui mai exact Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Salut :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Salut Ma numesc Ionut Radoi sunt din Bucuresti am 24 de ani . Am un SsangYoung Musso din '98 2.3cmc inca nu am nici o modificare facuta . Si cred ca voi avea nevoie de ajutorul vostru pentru a imi modifica masina . Poze promit ca voi face zilele astea si cum le-am facut le postez . :hi bine ai venit !!!, in legatura cu masina...sfatul meu ( si nu numai) e sa iti iei o masina calumea. cu asta nu o sa reusesti sa faci nimica ( no offense). :W Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Salut :W consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Salut :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Salut Bun venit :W PS. Worldscape are dreptate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Salut :W :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Salut :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Salut :W in :cl ,lasati omul sa incerce :grin: ,bafta la modificari! Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Salut bine ai venit!!! :h5 :W :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Salut :h5 :W :cl Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Salut :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Salut Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Salut :h5 :cl ..........fiecare dupa posibilitati........... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Salut :h5 :W :cl schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Salut Bine ai venit!:h5 da-i drumul la modificari.sa-ti placa tie restul nu conteaza Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator DZR_WAR Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: Salut Ma numesc Ionut Radoi sunt din Bucuresti am 24 de ani . Am un SsangYoung Musso din '98 2.3cmc inca nu am nici o modificare facuta . Si cred ca voi avea nevoie de ajutorul vostru pentru a imi modifica masina . Poze promit ca voi face zilele astea si cum le-am facut le postez . :hi Din cauza ca mi-a fost furata adresa de mail a trebuit sa imi fac alt cont pe forum acesta este noul meu cont si cateva poze cu masina . :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: Salut Bun venit in :cl :h5 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dary_dan Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: Salut :W Frontera 2.2i Mitshu 2.8 td Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: Salut :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate