Tractozaur Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: Cenaclu 4x4 worldscape, nici o secunda frate, si am mai si luptat :F pe urma pentru supravietuirea lui :ha: :bravo :1 inca odata pentru initiativa! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: Cenaclu 4x4 :bravo :bravo :bravo foarte tare :bravo tinerelor talente... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Cenaclu 4x4 tinere pe dracu ...cam tuleioase ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 6, 2009 Autor Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: Cenaclu 4x4 Dane :tk :tk :tk in curand cred ca o sa scoatem si un volum complet de poezii, poeme si haiku-uri :ha: :ha: :h5 bagati mare atunci, eu ma bag sa-l public si facem rost de BUGET pt club :banana :banana :banana Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: Cenaclu 4x4 English language Haiku :banana :ha: There is a world escape, And will always be, Love and Peace! :ha: :ha: :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: Cenaclu 4x4 fratilor ,frumos. Da tot nu imi vine sa cred ce nebuni sunteti. mai destindeti putin atmosfera pacilea. bravo. :ha: :ha: :ha: :banana :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate