mihaila Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Mai fratilor! Am patit-o! Adiche un tzaran - ca nu i-oi putea zice altfel - mi-o facut varza spatele la suzi. Bineinteles, scandalu' de rigoare, asigurari, service-uri de kk, s.a.m.d. Chestia nasoala e ca banii is foarte putini masina fiind din '92, si tre cumva rezolvata, peticita si inlocuite ceva pese. Asa ca fiti buni si spuneti-mi de ceva pese second hand... rezervor carlig + priza 12v carcasa rezerva bara spate - aici ar fi o varianta de ''manufacturare'' din ceva pleuri, dar am nevoie de un model. fusta spate lampi numar si alte maruntzishuri astept sugestii, sfaturi, etc. suzi = vitara jlx 1.6i '92 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: ajutor, ajutor, ajutor!!! Salut. Pune si o fotografie cu masina lovita, ar fi poate mai usor de "constatat". Sasiul nu l-a avariat ? Un lucru e clar...trebuie rezolvata problema din dezmembrari. Verific ce piese am de la al meu Samurai ramase si daca pot te ajut cu placere. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: ajutor, ajutor, ajutor!!! vezi ca prin Alba e cineva care dezmembreaza Samuraie.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: ajutor, ajutor, ajutor!!! e vb de vitara din cate vad.. incearca la COCO din Sebes = 0744508752 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Februarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: ajutor, ajutor, ajutor!!! atasez ceva foto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Februarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: ajutor, ajutor, ajutor!!! si mai cateva oare ''sezlongu'' se poate suda?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: ajutor, ajutor, ajutor!!! ia legatura cu adamu din medias cred ca mai are ceva vitara second suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: ajutor, ajutor, ajutor!!! am una de anglia impecabila(aproape ca noua,si ti-o dau la pret bun!pentru piese si nu numai.fara roti la 1300 euro.impecabila.fara gram de rugina.daca esti destept te bagi,!!!pana dai cateva sute de euroi pe ce iti trebe,iei masina,iei ce-ti trebe de pe ea,iti retii ce piese crezi ca-ti mai trebe pe viitor si restul dezmembrezi si scoti garantat in jur de 2000 de euro,sau munim 1700-1800.are servo,full electric,etc.motor 16 valve,merge totul perfect pe ea.am aripi noi noute de spate daca ti-s indoite alea la 60 euro-2 bucati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: ajutor, ajutor, ajutor!!! sezlongu :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Februarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: ajutor, ajutor, ajutor!!! e vb de vitara din cate vad.. incearca la COCO din Sebes = 0744508752 multam floriandan, multam coco Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: ajutor, ajutor, ajutor!!! sa-ti fie de folos :h5 trebuie doar sa negociezi... mai dau si io un ochi pe la sectiunea asta...nu ma lasa inima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate