mrJv Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 http://www.liveleak.com/view?i=acc_1234556261 deci. holy crap! vreau si eu asa ceva :D :bannana intrebare: nu-ti sablezi caroseria si motoru pe dinauntru daca intri in asa ceva? :) cu toate ca daca nisipu ajunge pana la nori inseamna ca e fin si usor.... dar TOTUSI!!!! Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: operatiunea furtuna de nisip Din cate am citit, sa te prinda asa ceva in Sahara nu e tocmai un vis. Sableaza si carnea de pe fiinte. Dar aici nu cred ca e asa de grav, cred ca e praf mai degraba decat nisip. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: operatiunea furtuna de nisip la un moment dat cineva iasa din furtuna ...intreg ;deci nu cred ca e chiar asa pericul momentul ....e posibil sa fie doar praf ...daca era nisip ala iesea sablat si ....tractat doar daca nu avea filtru de aer ''de firma''...:), o furtun sa ridice nisip in halu ala are nevoie de peste 200 km/h ...oricum e foarte spectaculos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: operatiunea furtuna de nisip Oricum.. omul ala conduce MULT PREA TARE pt conditile de vizibilitate de la sfarsitul filmului.. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate