valentin vitara Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Am un SUZUKI VITARA 1,6. 3 USI 1994 .Vreau sa-i aduc cateva imbunatatiri.Am citit pe forum despre kitul de inaltare 5 cm care costa 200 de ron sau euro?Vreau sa pun anvelope off-road,am gasit ceva oferte SIMEX sau RECIP TRIAL 205/75 R15 care mi se par ok.Ce tip de anvelope sunt astea?all -seasons sau doar vara,iarna?Inteleg ca sunt all-teren dar cum rezista la uzura pe asfalt?Referitor la Kitul de inaltare am o oferta care totusi mi se pare destul de piperata.cuprinde arcuri,amortizoare,tampoane fata- spate la un pret de 1000 si ceva de euro....propabil e justificat pretul...dar ce contine kitul despre care am citit pe forum..e totusi incomensurabil mai ieftin...Am gasit scut motor si punte fata,care cred ca is ok,bullbarr,dar vreau sa-i pun si troliu ...reusesc sa fac un suport pe bullbarr?sau ce ar fi indicat...la troliu nu as renunta...va fi unul electric ...cred ca si forta dublu greutatea masinii.Raman dator cu o lada de bere cine imi face legatura cu un off-road-ist din baia mare care are si atelier sa poata sa-mi faca toate modificarile...eu in timpul saptamanii sunt cam ocupat ....si nici nu m-am invartit intre hobyy-stii off-road.Salutari tuturor.,,am sa fac si o poza cum arata masina acuma si dupa ce termin cu modificarile.Inca ceva ...motorul de 1.6 /59kw G16A benzina cum vi se pare?e domestic sau suficient de puternic fata de greutatea masinii? :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kaesar Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: SUZIKI VITARA -up-grade salutare! imi poti da si mie ceva inf despre oferta de gume? Vitara 1.6 8v `92 / 2 usi Skoda Octavia II 2.0 TDI 140CP :y Opel Agila 1.2 16v(nebune) 2002 - (Bestia nevestei) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: SUZIKI VITARA -up-grade i-a si citeste aici: viewtopic.php?f=10&t=7242 ai mai multe variante sa inalti masina: 1- inaltare de pe sasiu cu bucse marite, asta e probabil kitul tau de 200 E, problema e ca tre sa ridici caroseria de pe sasiu, si asta e destul de dificil, ai de desfacut o groaza de elemente ( personal nu ti-o recomand, deoarece garda la sol nu o maresti ) 2- inaltare din arcuri si amortizoare, dar kitul asta include pe langa cele 4 arcuri si 4 amortizoare, si brate punte, distantiere cutie viteze, vreo 4 sau 8 bucsi care le scimba pe cele stock, si probabil inca cateva elemente ( cam asta ar fi de spus de kituri de inaltare de max 2,5" - 3", la cele mai mari ai de schimbat o groaza de elemente. 3 - poti sa o inalti din ambele variante simultan vis-a-vis de atelier, sfatul meu e sa cauti ori unul care sa mai fi facut asa ceva, si oricum sa stai lipit de mecanici, ori cum am facut eu, mai iei pe cineva cu tine care are experienta in asamblari / dezasamblari mecanice, si il preparati impreuna, cu putina atentie in 2 zile cu cca 8 ore de munca il terminati, conditia e sa aveti scule, cricuri ( o "girafa" ar fi perfecta ), capre si ce mai e necesar ( degresant, ulei, grund, vopsea.... ) citeste topicul pe care ti l-am trimis sa vezi pasii, ai acolo si pt bullbar si troliu... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: SUZIKI VITARA -up-grade Informatii gasesti pe forum daca utilizezi functia search si mai pierzi putin timp citind. Despre service, vezi aici.. sunt din Baia Mare.. :grin: http://www.maxoffroad.ro/ ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate