Unimog4x4 Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Stiti un magazin cu proiectoare Wesem cu o gama mai variata in Bucuresti sau in tara? de preferat ptr. mine era mai pe langa Sibiu. magazinele mici din Sibiu nu mai au nimic pe stoc. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Caut proiectoare de 2 saptamani Syncronizatule, la targ in Vitan, gasesti cate wessem-uri doresti! S-a mai discutat pe forum chestia asta. Daca ai vreo neclaritate, da-mi un PM sau telefon si te indrum :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Caut proiectoare de 2 saptamani Am inteles ca esti din Sibiu, deci cade Vitanul. Incearca aici. http://www.zozolighting.ro/index.php?ac ... roductid=6 "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Februarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Caut proiectoare de 2 saptamani va multumesc :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Caut proiectoare de 2 saptamani da musai marca aia?...daca mergi pe strada praga in sb gasesti o gramada de modele de proiectoare,faruri,oglinzi etc...la super pret de la metalice la imbracate in plastic, e magazin de piese pentru camioane si tractoare ...acuma vin de la ei am luat un intreruptor general de raba cu 35 lei... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mocutaJR Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Caut proiectoare de 2 saptamani Salut Eu am cumparat din Praktiker Brasov cu 200 ron o pereche BOSH H4 se vad in poza alea stinse :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Februarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Caut proiectoare de 2 saptamani tel meu 0766.327.110 daca nu raspund imediat, da un SMS scurt si te sun. merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Caut proiectoare de 2 saptamani Am vazut si eu in practiker dar erau dreptiungulare si pe mine ma interesau , dar (rotunde de 130) Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mocutaJR Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Caut proiectoare de 2 saptamani gabi eu am cumparat rotunde si au fost 200 ron de la noi din praktiker Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Caut proiectoare de 2 saptamani Gabi...azi am fost in Praktiker....si inca mai erau doua seturi rotunde de Bosch :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Caut proiectoare de 2 saptamani Astazi am pus ceasul sa sune la ora 07.00 chiar daca deschid la 08.30 si dau jaratec cailor sa ajung primul la praktiker sa le cumpar ,MULTUMRSC !!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Caut proiectoare de 2 saptamani proiectoare dragute si eftine gasesti la AlPadrino, asta daca e unul pe la sibiu, iti trinit o poza cu cele puse de mine pe fata ( partea buna e ca sunt antisoc) .... cele cu geam albastru... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Caut proiectoare de 2 saptamani au si cu geam alb, costa 70-80 ron / bucata Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate