CIUPERCA Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 se poate pune axa came de vitara pe samurai ? si daca da in ce consta toata treaba ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: axa came vitara ? se poate pune axa came de vitara pe samurai ? si daca da in ce consta toata treaba ? DA - axele sunt la fel ptr: G13, G15 si G16 - ISKI si Calmini vand acelasi produs ptr toate ca exemplu. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: axa came vitara ? Eu am montat http://www.iskycams.com/ pe al meu Suzuki Samurai. Il au mai multe firme care produc accesorii pt masini . Vei obtine astfel un plus de putere. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosxc Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: axa came vitara ? Cum ai masurat acest plus de putere? Suna interesant! Ai schimbat doar arborele cu came? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: axa came vitara ? Poate altii sunt in masura sa iti dea detalii foarte tehnice, eu fiind incepator...de acolo m-am inspirat si eu...trebuie sa mai fie undeva pe forum discutia. Inca nu a fost montat noul ax cu came...urmeaza. Va fi schimbat doar axul cu came standard cu cel nou, in plus motorul va fi "ajutat" de un nou filtu de aer K&N, snorkel, evacuare de la http://www.dougthorleyheaders.com/. Dupa aceste modificari se va simti diferenta destul de mare. Nu doresc sa schimb motorul, vreau sa ramana de 1.3 deocamdata. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: axa came vitara ? farfarello de unde ai achizitionat filtrul k n ? si cat a costat ? ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: axa came vitara ? Ai PM. Ar fi ok ca odata cu filtrul sa iti achizitionezi si kit-ul de intretinere. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate