Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme cu aeroterma la lc120?

cruiserland

Postări Recomandate

sau mai bine zis cu incalzirea ,incepe sa bage aer rece din senin cand e setata pe cel putin 24 de grade pe timp de iarna sii in vacanta ocupantii locurilor din spate au cam facut frigu .Cred ca e o problema generala cu incalzirea mai ales in spate(mentionez ca e varianta cu clima touchscreen care nu ma incanta mai deloc)

de ce zic asta ca fosta masina un y60 scurt facea o caldura ,tip sauna care iarna ma incanta totall

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: probleme cu aeroterma la lc120?

sau mai bine zis cu incalzirea ,incepe sa bage aer rece din senin cand e setata pe cel putin 24 de grade pe timp de iarna sii in vacanta ocupantii locurilor din spate au cam facut frigu .Cred ca e o problema generala cu incalzirea mai ales in spate(mentionez ca e varianta cu clima touchscreen care nu ma incanta mai deloc)

de ce zic asta ca fosta masina un y60 scurt facea o caldura ,tip sauna care iarna ma incanta totall

Trebuie sa faci neaparat o diagnoza la un service pentru problema asta. De acolo se incepe.

Link spre comentariu

Re: probleme cu aeroterma la lc120?

Salut,eu am patit aceeasi problema iarna asta in Austria imi facea figura asta doar la relanti,am ajuns inapoi in tara si am fost la Toyota pt.diagnosa.Problema asta apare din 2 cauze:

1-garnitura la termostat(asta a fost la mine)

2-scapa lichid de racire pe la pompa de apa

Daca din vasul de expansiune este scazut nivelul lichidului de racire este clar ca ai o pierdere undeva.

Eu am acum 94000km si este prima oara cand a facut figura asta,in rest sunt foarte multumit de acest climatronic.

Bafta la service.

Toyota LandCruiser120

kamikaze offroad team

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare