trenu Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: sunt fericit ! Sa mor daca m-am uitat la data cand a fost postat :)))))))))) asta pentru ca am luat topicul de sus si pe ultimul nu l-am citit decat in fuga, si eu n-am nevoie de 20 de postari... nenea Astral, ... azi am avut timp sa ma chiorasc pe toate topicurile... si de aia am dat si de asta. Dar, probabil ca ar trebui sa-i uram fetei succes la absolvire si rezidentiat atunci :) EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: sunt fericit ! Stai bland, nu e vina ta.....vezi mai sus cine a sarit cu urarea de felicitari la mai bine de 5 ani.....:ha: :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: sunt fericit ! imi retrag felicitarile! daca de mine-i vorba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: sunt fericit ! imi retrag felicitarile! daca de mine-i vorba Citeste mai suuus.....:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: sunt fericit ! imi retrag felicitarile! daca de mine-i vorba Hai bre nea Mariane ca parca n-ai nevoie de posturi... :ha: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 (editat) Re: sunt fericit ! la ce folosesc posturile??? eu mi-am colorat stelutele cu carioka si sunt full Editat Noiembrie 23, 2012 de marian nicolae Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: sunt fericit ! Multumesc la toata lumea !!! intradevar fetita mea este deja anul 6 !!!...am sperat sa actualizez acest topic la anu prin vara :h5 p.s.la dracu ...am inbatranit !...5 ani...cum au trecut ! cu respect kato 1 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: sunt fericit ! important este voi sa fiti sanatosi si fericiti (mai ales fata ca tu treci cat de curand curand la relicve) sa fiti sanatosi si fericiti indiferent de actualizari pe post sau de stelute pe post sau de data postarii,ori cum ce a fost mai important in viata ai realizat TE SALUT CU RESPECT! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate