kato Postat Iulie 25, 2007 Partajează Postat Iulie 25, 2007 fica mea a intrat la facultatea de medicina cu 9,88 ! am avut niste emotii........ :Gr Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 25, 2007 Partajează Postat Iulie 25, 2007 bravo..!! sa-ti traiasca....!!! ..un tatic fericit d-le..!!! emotii..adrenalina...!!! ... dar daca tot ai deschis subiectul...cu emotiile...povestestene si noua cand a fost prima noapte la discoteca si a venit dim acasa... unii dintre noi nu au trait inca clipele astea...vezi Koala... ( @ koala... nu mai cheltuii banii pe accesorii inutile si strange zestre la fata acolo....) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Iulie 25, 2007 Partajează Postat Iulie 25, 2007 Felicitari !!!! :be Acum imi dau seama cam ce diferente de varsta pe aici ... Acum 3 ani, am avut aceleasi emotii cu ... prietena mea (din fericire, cam cu acelasi rezultat :lol: ) Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 25, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2007 bravo..!! sa-ti traiasca....!!! ..un tatic fericit d-le..!!! emotii..adrenalina...!!! ... dar daca tot ai deschis subiectul...cu emotiile...povestestene si noua cand a fost prima noapte la discoteca si a venit dim acasa... unii dintre noi nu au trait inca clipele astea...vezi Koala... ( @ koala... nu mai cheltuii banii pe accesorii inutile si strange zestre la fata acolo....) treaba cu dicoteca inca nu sa intimplat si nici nu cred ca o sa se intample pentru ca nu le agreaza :P oricum nu mai este un bebe Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Iulie 25, 2007 Partajează Postat Iulie 25, 2007 virsta Acum imi dau seama cam ce diferente de varsta pe aici ... ce vrei sa insinuezi ?????? ........ noi sintem totzi tineri si nu e vina noastra ca copii noshtrii au "imbatrint" in halul asta ! :grin: :grin: :grin: Felicitari Mr.Kato !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Iulie 25, 2007 Partajează Postat Iulie 25, 2007 Felicitari ! Este tot ca nota :10 "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 25, 2007 Partajează Postat Iulie 25, 2007 Re: sunt fericit ! fica mea a intrat la facultatea de medicina cu 9,88 ! am avut niste emotii........ :Gr Sincere felicitari !... :grin: :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 25, 2007 Partajează Postat Iulie 25, 2007 Sincere felicitari ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 25, 2007 Partajează Postat Iulie 25, 2007 Felicitari si la fel in continuare! :10 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iulie 26, 2007 Partajează Postat Iulie 26, 2007 Felicitari! Dar greul abia acum incepe... Nu stiu sincer daca se mai merita sa faci medicina in ziua de azi... Doar daca asta vrei cu orice pret, din toata inima... Altfel, e o cheltuiala de bani, nervi si timp care nu stiu zau, la nivelul la care se afla sistemul de sanatate actual, cand se "amortizeaza" ?! Oricum, succes si inca o data felicitari! :1 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 26, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2007 multumesc tuturor pentru urari! sper sa puteti toti sa va bucurati la fel ca mine pentr. EKKAKON sincer in momentu de fata ai perfecta dreptate! cel mai bun prieten al meu este chirurg ortoped ,sotia mea lucreaza in sanatate noi speram ca in cativa ani sistemul o sasi revina si vom intra si noi in randul lumi! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iulie 26, 2007 Partajează Postat Iulie 26, 2007 multumesc tuturor pentru urari! sper sa puteti toti sa va bucurati la fel ca mine pentr. EKKAKON sincer in momentu de fata ai perfecta dreptate! cel mai bun prieten al meu este chirurg ortoped ,sotia mea lucreaza in sanatate noi speram ca in cativa ani sistemul o sasi revina si vom intra si noi in randul lumi! Eu sper sa se schimbe sistemul de cand am intrat la facultate, prietenul tau chirurg cred ca e si el de aceeasi parere, dar se pare ca anii trec... sistemul ramane... Poate ca acum, cu UE, sa se schimbe ceva, ca altfel va fi tot o *UE... :P http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 26, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2007 multumesc tuturor pentru urari! sper sa puteti toti sa va bucurati la fel ca mine pentr. EKKAKON sincer in momentu de fata ai perfecta dreptate! cel mai bun prieten al meu este chirurg ortoped ,sotia mea lucreaza in sanatate noi speram ca in cativa ani sistemul o sasi revina si vom intra si noi in randul lumi! Eu sper sa se schimbe sistemul de cand am intrat la facultate, prietenul tau chirurg cred ca e si el de aceeasi parere, dar se pare ca anii trec... sistemul ramane... Poate ca acum, cu UE, sa se schimbe ceva, ca altfel va fi tot o *UE... :P ceva va trebui sa se schimbe si intradevar prieteni mei ca am mai multi cred acelasi lucru dar daca nu se va schimba atunci probabil ca se va instaura comunismul din nou(oricum nu am vazut nici un medic muritor de foame sau sa o duca foarte greu) sti cum este , speranta moare ultima! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iulie 26, 2007 Partajează Postat Iulie 26, 2007 multumesc tuturor pentru urari! sper sa puteti toti sa va bucurati la fel ca mine pentr. EKKAKON sincer in momentu de fata ai perfecta dreptate! cel mai bun prieten al meu este chirurg ortoped ,sotia mea lucreaza in sanatate noi speram ca in cativa ani sistemul o sasi revina si vom intra si noi in randul lumi! Eu sper sa se schimbe sistemul de cand am intrat la facultate, prietenul tau chirurg cred ca e si el de aceeasi parere, dar se pare ca anii trec... sistemul ramane... Poate ca acum, cu UE, sa se schimbe ceva, ca altfel va fi tot o *UE... :P ceva va trebui sa se schimbe si intradevar prieteni mei ca am mai multi cred acelasi lucru dar daca nu se va schimba atunci probabil ca se va instaura comunismul din nou(oricum nu am vazut nici un medic muritor de foame sau sa o duca foarte greu) sti cum este , speranta moare ultima! Aici ma simt obligat sa-ti spun ceva... AI DREPTATE... PARTIAL... Eu am un salar de baza de vreo 900 RON, la care se adauga sporuri si se trage impozit... Si eu stau inca bine... Sotia mea, medic rezident, are vreo 550 RON "in mana" .... Diferenta e la, scuza-ma ca trebuie sa spun, SPAGA... Oriunde in medicina iese de un ciubuc, dar in URGERNTA, unde pacientul "sta sa moara" cine mai are timp de "atentii" ? Trebuie sa recunosc ca si pe ambulanta iti mai intinde cineva 100.000-200.000 , dar personal ( spre disperarea "colegilor" din echipaj ) eu NU IAU SPAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cat am lucrat la SMURD Mures, alaturi de dr. Arafat, am invatat ceva: VIATA NU ARE PRET ! Asa ca, e adevarat, nu mor de foame, stau intr-un apartament mostenit de la bunici al neveste-mii, masina pe care o donez fundatiei mi-au cumparat-o parintii (cu credit de la banca pe 8 ani), calculatorul mi-l platesc 5 ani cu credit de la Piraeus Bank... dar ai dreptate... nu mor de foame... Desi mi-as dori sa particip mai des la simpozioane medicale, in conditiile in care costurile unui astfel de simpozion de comunicari stiintifice in tara "papa" salariul pe o luna, sper inca la "schimbarea sistemului"... macar pentru cei ce vor veni in urma noastra... Sper ca fiica ta, cand va deveni medic, SA SE SIMTA MEDIC... Sper sa ma ierti pentru iesirea asta, nu vreau sa tai elanul nimanui, m-am descarcat si eu un pic... :fr2 :fr2 :fr2 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 26, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2007 multumesc tuturor pentru urari! sper sa puteti toti sa va bucurati la fel ca mine pentr. EKKAKON sincer in momentu de fata ai perfecta dreptate! cel mai bun prieten al meu este chirurg ortoped ,sotia mea lucreaza in sanatate noi speram ca in cativa ani sistemul o sasi revina si vom intra si noi in randul lumi! Eu sper sa se schimbe sistemul de cand am intrat la facultate, prietenul tau chirurg cred ca e si el de aceeasi parere, dar se pare ca anii trec... sistemul ramane... Poate ca acum, cu UE, sa se schimbe ceva, ca altfel va fi tot o *UE... :P ceva va trebui sa se schimbe si intradevar prieteni mei ca am mai multi cred acelasi lucru dar daca nu se va schimba atunci probabil ca se va instaura comunismul din nou(oricum nu am vazut nici un medic muritor de foame sau sa o duca foarte greu) sti cum este , speranta moare ultima! Aici ma simt obligat sa-ti spun ceva... AI DREPTATE... PARTIAL... Eu am un salar de baza de vreo 900 RON, la care se adauga sporuri si se trage impozit... Si eu stau inca bine... Sotia mea, medic rezident, are vreo 550 RON "in mana" .... Diferenta e la, scuza-ma ca trebuie sa spun, SPAGA... Oriunde in medicina iese de un ciubuc, dar in URGERNTA, unde pacientul "sta sa moara" cine mai are timp de "atentii" ? Trebuie sa recunosc ca si pe ambulanta iti mai intinde cineva 100.000-200.000 , dar personal ( spre disperarea "colegilor" din echipaj ) eu NU IAU SPAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cat am lucrat la SMURD Mures, alaturi de dr. Arafat, am invatat ceva: VIATA NU ARE PRET ! Asa ca, e adevarat, nu mor de foame, stau intr-un apartament mostenit de la bunici al neveste-mii, masina pe care o donez fundatiei mi-au cumparat-o parintii (cu credit de la banca pe 8 ani), calculatorul mi-l platesc 5 ani cu credit de la Piraeus Bank... dar ai dreptate... nu mor de foame... Desi mi-as dori sa particip mai des la simpozioane medicale, in conditiile in care costurile unui astfel de simpozion de comunicari stiintifice in tara "papa" salariul pe o luna, sper inca la "schimbarea sistemului"... macar pentru cei ce vor veni in urma noastra... Sper ca fiica ta, cand va deveni medic, SA SE SIMTA MEDIC... Sper sa ma ierti pentru iesirea asta, nu vreau sa tai elanul nimanui, m-am descarcat si eu un pic... :fr2 :fr2 :fr2 te rog frumos sa imi accepti scuzele de rigoare ! dar imedeiat dupa mesajul respectiv am fost aliatul tau un medic de urgenta nu arae timp de spagi.si sunt cred cei mai oropsiti din domeniu : voi sunteti adevarati eroi ,nu contest asta :n1 dar am mai avut cu alti medici discuti la controversa,dar nu mas pune impotriva unui medic de urgenta AI TOT RESPECTUL DIN LUMEA ASTA DE LA MINE si daca tepot ajuta cu ceva voi fi acolo consider ca faci parte dintre ultimi dinozauri ai accestei lumi de......... :pr Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Iulie 26, 2007 Partajează Postat Iulie 26, 2007 ........................... dar personal ( spre disperarea "colegilor" din echipaj ) eu NU IAU SPAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cat am lucrat la SMURD Mures, alaturi de dr. Arafat, am invatat ceva: VIATA NU ARE PRET ! ............ hmmm .... poate nu ar strica totusi sa le dai macar peste mana daca nu direct peste bot colegilor care .... nu se jeneaza ... ba chiar o cer imi cer scuze ca sunt off topic dar in ultima luna am cam "patimit" din cauza "sistemului". adica .... 1. am asteptat ptr sotie - 1 h salvarea "gratis" am suna la plus si aia au ajuns in fix 5 minute 2. un prieten a stat 1 h pe hol la "urgenta" cu dureri groaznice de rinichi si apoi l-am dus la alt spital 3. bunica sotiei a fost opearata la ochi numai dupa ce domnul doctor a fost "miruit" iar toate astea in conditiile in care din banii mei luna de luna sunt indreptati spre fondul de sanatate > 1000 lei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Iulie 27, 2007 Partajează Postat Iulie 27, 2007 Exceptia confirma regula din pacate I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Re: sunt fericit ! Felicitari !:br De data asta cred ca pentru terminarea facultatii :grin: 1 "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Re: sunt fericit ! =)) Sigur! Blestemul celor 20 de postari. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Re: sunt fericit ! =)) Sigur! Blestemul celor 20 de postari. .......si/sau a necitirii cu atentie a Regulamentului pentru ca acolo este precizat ca postarile de la Diverse nu se contorizeaza......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Re: sunt fericit ! .......si/sau a necitirii cu atentie a Regulamentului pentru ca acolo este precizat ca postarile de la Diverse nu se contorizeaza......:ha: A, nu, asta e doar razbunarea moderatorilor pentru blestemul celor 20 de postari :D Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Re: sunt fericit ! Felicitari!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Re: sunt fericit ! =)) Sigur! Blestemul celor 20 de postari. Domle....va imaginati ce perseverenta a avut omul doar ca sa gaseasca o postare de acum 5 ani?...Doar pentru atata lucru si tot ar trebui rasplatit.Fraticule zi repede ce vrei sa vinzi?Contra modestei sume de 1.38(8) eur/ora (accept plata o data la 30 zile)vand eu in numele dumitale.:grin: cu un comision modic de 45%.:fr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: sunt fericit ! Dincolo de alte comentarii, Kato felicitari fiicei tale pentru admiterea reusita, mult succes, o rog eu frumos sa invete ca nu mai vrem doctori care sa nu aiba habar de medicina :(. Si apoi stai linistit ca daca fata se distreaza asta nu inseamna mare lucru, sigur se pot combina facultatea si viata de om tanar, si nu vorbesc din experienta altora :) Bafta la anatomie ! EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: sunt fericit ! Anatomia se studiaza in primele 3 semestre.....la acest moment, probabil ca a inceput ultimul an, al 6-lea, deci eu ii urez mai degraba : drum bun spre alte zari unde nobila meseria de tamaduitor al propriilor semeni nu este o cenusareasa ! 1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate