serban Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Salutare la baieti,astazi am schimbat viscocuplajul la y60 si am constatat ca am elicea fisurata la baza.stie careva unde gasesc sau daca se potriveste de la alta masina?am inteles ca ar merge de la sprinter sau alte dube eventual dezmembrari...multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: ventilator racire y60 Am eu elicia originala de y 60. 0723876009. Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: ventilator racire y60 1. your location is ... 2. mai intreaba-ne odata! :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: ventilator racire y60 @serban...........cat ai dat pe vascocuplaj si de unde l ai luat ? k si la mine e cam praf....sorry de off topic :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: ventilator racire y60 de unde zici bre ca esti? :P KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: ventilator racire y60 Asteptam cu interes sa ne spui de unde esti... :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: ventilator racire y60 E sigur din RO :rules "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: ventilator racire y60 parerea mea............nu intelege aluzia............ :rules Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: ventilator racire y60 Ce secretos domle! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: ventilator racire y60 @gog .... de cateva zile au redus 100 euro la ele ... http://cgi.ebay.de/Viscokupplung-Wasser ... 240%3A1318 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: ventilator racire y60 sunt din constanta fratilor da ce sariti asa ca nu sunt la primul topic si am mai vorbit cu voi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: ventilator racire y60 multumesc lipovene, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: ventilator racire y60 pt goganu:a mai fost un topic despre vascocuplaj si daca nu ma insel koala a dat un link dar nu -l mai stiu pt ca l-am trimis la cineva si l-a cumparat direct din germania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: ventilator racire y60 @lipoveanu.......mersi.........dar merge de la y61 la mine la y60? io am RD28.... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: ventilator racire y60 sunt din constanta fratilor da ce sariti asa ca nu sunt la primul topic si am mai vorbit cu voi nu o lua in nume de rau ai in profil o rubrica "locatie" pune acolo Constanta si va fi OK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Februarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: ventilator racire y60 ok ,nici nu am realizat ca nu am trecuta locatia,astazi o sa vina cineva sa ia filtrele pt mine gepetto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate