Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un pic de ajutor

Postări Recomandate

Re: Un pic de ajutor

ieri in timp ce schimbam rotile pe fata am observat ca am putin joc in pivoti slp

ma poate ajuta cineva cu cotele rulmentilor care vin montati pe post de pivot?...ptr un Samurai af 1989. :grin:

Daca se poate, te rog, dezvolta un pic subiectul pentru un novice in samu si cunoscator de mecanica auto - este vorba de rulmentii din homocineticul puntii din fata cred? multumesc

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

articulatia homocinetica n-are nimic in comun cu acei rulmenti....acei rulmenti tin loc de pivoti....si au camasa exterioara fixata in partea statica a puntii fata iar camasa interioara cu colivia si rolele in partea mobila a puntii fata....aceea care se misca stanga -dreapta in functie de necesitatile piesei dintre volan si scaunul stanga fata :grin:

Link spre comentariu

pai...o sa fie destul de greu...ptr ca lucrez singur....iar mainile sigur le voi avea pline de vaselina....deci....tot atat de sigur nu voi prea putea pune mana pe aparatul foto....dar....nu promit....poate gasesc un fotograf :grin:

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

acum alta treaba scarboasa la salbaticiunea mea....cand ma coboram din ea simteam un miros de ulei ars...ca orice om....ridicam capota...ma uitam si...totul uscat....nimic suspect...azi asa...maine asa ...in ziua in care am schimbat furtunul de alimentare cu benzina de la filtrul de benzia de pe sasiu vad o dunga de ulei cum numai la Romica cu punte dubla se mai vedea cand crapa simeringul de la interaxiala :grin: ....era clar ca simeringul de la flansa pinionului de atac al puntii spate e in agonie.....acum musai sa-l schimb.... :ha:

ma poate ajuta cineva cu cotele respectivului simering? :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare