retty75 Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Salutare voua. Ma numesc Cristi Muntean, sunt din Sibiu. Am 34 de ani, sunt casatorit si am 2 prichindei. O fetita de un an si jumatate si un baietel de 6 ani. in acest forum am gasit o calura sufletesca care ma face sa ma simt ca acasa de cate ori intru. Deocamdata ooar visez la un 4x4. Momentan imi chinui Fiatul Punto pe drumuri destelenite. Bine v-am gasit :h5 Tel 0747423654 muntean_cristian@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Va salut si va stimez :h5 :cl cu fiatu :ha: macar scrie pe el 4x4 :ha: :ha: :W :cl schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Va salut si va stimez :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Va salut si va stimez :W :cl Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Va salut si va stimez :h5 :W IN :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Va salut si va stimez :W :cl :h5 Revin si-ti sugerez sa nu mai stai pe ganduri , ia-ti un "tractoras" , ca aveti gasca frumoasa acolo si Paltinisul acela cu potential ....... , eu acolo m-am indragostit de 4x4 , cu cativa ani in urma , urcam pe munte cu Land Rover-ul BNR-ului prin troiene de un metru ...... superb. :W Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Va salut si va stimez bun venit! :cl e incapator :grin: Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Va salut si va stimez :W :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Va salut si va stimez :W Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Va salut si va stimez :W :cl Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Va salut si va stimez :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Va salut si va stimez :W in :cl sati traiasca prichindeii si sati mostenesca pasiunea... :h5 ( la ce tractor visezi?) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: Va salut si va stimez :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: Va salut si va stimez Bine ai venit in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: Va salut si va stimez :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: Va salut si va stimez :W :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retty75 Postat Februarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: Va salut si va stimez :W in :cl sati traiasca prichindeii si sati mostenesca pasiunea... :h5 ( la ce tractor visezi?) Visam la un Suzuki Samurai care azi ( al antopofagului ) care am aflat ca s-a dat :sr Dar o sa gasesc, sper altul Tel 0747423654 muntean_cristian@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: Va salut si va stimez Salut, esti binevenit.In rest... pasiune sa fie ( si se pare ca e destula) ca acaretele vin ele... :W OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator aussie Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: Va salut si va stimez Bine ai venit!!!!!!!!! :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate