sergiu Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Sunt posesorul Ford Bronco II XLT model 1987 cu motor V6, 2,9 cc, injectie fuctional (sper sa-l pot inmatricula) si Ford Broco II model 1990 cu acelasi motor nefunctional (neinmatriculat). Cine poate sa ma ajute cu specificatii tehnice, piese, detalii de executie, idei, etc m-ar ajuta sa scot o masina functionala dtpdv. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: FORD BRONCO II Ai Aro cu mot de Toyota , ai cautat Jimny si ai ajuns la bronco 2 ? cu greu mai intelegem , oricum bine ai venit , tot ce vrei pentru bronco 2 gasesti aici :http://www.jamesduff.com , similare dar mai scumpe la skyjaker / procomp etc . motorul e Mahle asa ca toate piesele le gasesti in Europa, Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiu Postat Februarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: FORD BRONCO II O sa vina si randul lui Jimny (pentru sotie) "Unde dai si unde crapa" Momentan astea le am ARO 244 si Ford Bronco II. Vreau informatii pentru Ford, poate mai are cineva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: FORD BRONCO II http://www.therangerstation.com/tech_library/index.php aici ai forum si mai ales tech library - tot ce vrei despre cam toate modif ce pot fi aduse masinii ! P.S. tu macar ai deschis link-ul din primul topic ? Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiu Postat Februarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: FORD BRONCO II Pe net exista multa informatie, maine o sa postez ce am gasit, vreau sa stiu daca mai are cineva modelul acesta de masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: FORD BRONCO II Pe net exista multa informatie, maine o sa postez ce am gasit, vreau sa stiu daca mai are cineva modelul acesta de masina. salut , eu mai am un model , de fapt 2, eu am trimis comanda in state si asteptam si de la tine daca ai nevoie de ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate