rd_adi Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Am in plan sa imi montez un snorkel cat de urgent la Aro-ul meu! Fata e sifonata rau asa ca schimb aripile si masca deci ma gandesc la o gaura in aripa pentu a monta un snorke... banuiesc totus ca nu am sa gasesc nimic pe piata la un pret foarte rezonabil care sa se si potriveasca pe masina asa ca am sa imi confectionez unul doar ca am niste probleme respectiv intrebari... 1)Mai are cineva asa ceva?? 2) Fitrul de aer la Aro lasa de dorit ...nu e etans si e o sarma imbibata in ulei si motorina... ar merge un filtu uscat... sa zicem de Dacie mai ales ca are si forma ok pentru a potrivi in stanga si dreapta lui conductele de la galeria de admisie? 3)Se pierde din putere? Va multumesc anticipat, Cu respect, Adrian NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Snorkel Aro 243 Nu se pierde din putere, ar fi ok si cel de Dacie, sau de orice altceva uscat. Snorkel dedicat ARO Exista, gen Safari Snorkel, care se muleaza pe aripa si stalp. Se produce in Brazilia si costa o avere, nu prea cred ca apuci. Cel mai simplu - fie iei unul de LR Defender, fie iei un cap pre-filtru de tractor si o faci din teava custom de tine, fie... alte sanse nu ai. Au sau iei un cap de safari snorkel si o faci din teava... cam asta e. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Snorkel Aro 243 Mersi frumos de sfaturi... dar ce ar fi daca as face totul custom din cauza crizei si lipsei de fonduri? :h5 Adica de la galeria de admisie pana afara in cap tub din teava, pe care la un moment dar are sa apara un filtru de Dacie si in cap in loc sa pun ceva after market destul de scchump fac o cotitura la teava si o intorc spre spatele masinii? cat sa nu ploua in el.... Mersi, sper sa fie la vara o intrunire de Aro-isti (din pacate pentru mine si al meu Aro-u ar fi cantecul de lebada din 1 ianuarie 2010 renunt la masina din cauza taxelor si impozitelor ...) pe undeva prin tara... un off road sera un gratarel... asa cevape un weekend! Cu respect, Adrian :h5 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Snorkel Aro 243 Nu trebuie sa renunti total la masina, incearca o radiere la cerere si o inmatriculare ca "tractor" la primarie... Daca merge... De ce iti recomand capul de tractor? E perfect gandit anti-apa si are si aripioare puse in elice pe dedesubt pe unde sa traga, sa faca, sa dreaga, e tata lor, ce mai, si stii cat costa? 400 de mii de lei vechi, cauta la magazine de tractoare, trebuei sa gasesti. Daca nu iti iau eu de aici. Si mai departe faci teava. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Snorkel Aro 243 Oho la banii astia sigur imi iau :h5 Oare ar merge cu cerere la primarie... sunt in cluj din pacate nu la comnua ca poate acoloa r fi mai usor! Oricum masina dupa radiere nu o duc la Remat... o pastrez si in viitor dupa o strangere mai mare de fonduri vreau sa fac ceva gen monster-truck Aro sa ramana numai caroseria... si sasiul dar si acela ramforsat si etc. :bannana NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Snorkel Aro 243 Vezi la subiectul "cumpar cap snorkel" am postat o poza cu un snorkel home-made caruia i-am pus un prefiltru de ala, de tractor. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Snorkel Aro 243 Am vzut mersi frumos saptamana aceasta iau piesele si sper ca pe duminica viitoare sa termin si masina si snorkel-ul! Multumesc :h5 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate