Lipoveanu Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 ma trezesc cu niste amici intr-o seara zilele trecute..... zic: iar ma lipesc de un iepure , da de unde ..... oamenii aveau o ciuta .... ca asa au avut autorizatia ... 'ciuta adult' , cum 4x4 al lor nu putea intra in teren , f umed , au apelat ca caruta padurarului ... ....... chestia este ca cine le-o fi spus mistretilor de autorizatie ...??????????? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: vanatoare........... vanatoare :ha: mai lipsea sa se expuna cu celebrul semn: :fg1 __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: vanatoare........... vanatoare Daca erati cu caruta padurarului, poate mistretii fusesera obisnuiti sa primeasca d'ale gurii din ea. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: vanatoare........... vanatoare :ha: :ha: :ha: semaca e ala cu geaca albastra ..... :ha: :ha: :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: vanatoare........... vanatoare lipoveanu si semaca: :ha: Corpu' delict (preparat) care incercau sa-l puna pe bicicleta aveti idee cine era? :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eko Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: vanatoare........... vanatoare Ar trebuii ca vanatoarea sa fie declarata ILEGALA si toti vanatorii l puscarie... :uameni "Think globally, act locally" vw uber alles Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: vanatoare........... vanatoare Ar trebuii ca vanatoarea sa fie declarata ILEGALA si toti vanatorii l puscarie... :uameni si tu ti-ai pus avatar ca tragi cu prastia .. e ca si cum Mihaela Radulescu ar sta cu tigara in gura in reclamele antifumat .... sau esti si tu gay ...??? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: vanatoare........... vanatoare lipoveanu si semaca: :ha: Se vede clar cä era ghiatä, aluneca "masina" la vale!Si soferi erau "infectati" cu ceva!E greu de aici sä i mi dau seama cu ce.Simpome de dezechilibru ca in cosmos!Poate un gol de aer! Cine stie da Doamne fereste de asa ceva, sigur existä vreo legäturä cu poluarea. :ha: :ha: :ha: Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: vanatoare........... vanatoare Daca erati cu caruta padurarului, poate mistretii fusesera obisnuiti sa primeasca d'ale gurii din ea. exact asta sa intamplat ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: vanatoare........... vanatoare n-am putut sa merg la Balc...am fost prins cu alte treburi...In schimb, am apucat sa-l surprind pe amicul dankrp intr-o ipostaza caracteristica... :ha: :ha: :ha: http://www.youtube.com/watch?v=jjda48IVhmw Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eko Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: vanatoare........... vanatoare si tu ti-ai pus avatar ca tragi cu prastia .. e ca si cum Mihaela Radulescu ar sta cu tigara in gura in reclamele antifumat .... sau esti si tu gay ...??? Nu ai inteles nimic ..... Am inteles ca prin vanatoare vrei sa demonstrezi ca esti potent si ARZI fetite dar pt. mine esti multimea vida .... haip@ "Think globally, act locally" vw uber alles Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: vanatoare........... vanatoare n-am putut sa merg la Balc...am fost prins cu alte treburi...In schimb, am apucat sa-l surprind pe amicul dankrp intr-o ipostaza caracteristica... :ha: :ha: :ha: http://www.youtube.com/watch?v=jjda48IVhmw :ha: :ha: Offroad de pardoseala! :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: vanatoare........... vanatoare si tu ti-ai pus avatar ca tragi cu prastia .. e ca si cum Mihaela Radulescu ar sta cu tigara in gura in reclamele antifumat .... sau esti si tu gay ...??? Nu ai inteles nimic ..... Am inteles ca prin vanatoare vrei sa demonstrezi ca esti potent si ARZI fetite dar pt. mine esti multimea vida .... haip@ Le ai pe toate in dulap eko? :T De unde scoti tu vreo legäturä slp intre topicul ästa ( ...au venit niste vänätori la mine...etc) si ceea ce scri mai sus: ...demonstrezi......... potentä ..........arzi fetite!!!!! Si apoi o mai si scalzi , dacä ai gändi inainte sä scri ai scäpa de ceva critici. A postat omu o intämplare proprie, sau dupä pärerea ta de mascat( semn de violentä ) ar trebui sä ne acundem cu cea ce facem cu cea ce ni se intämplä, cä poate ne reproseze cineva ceva?Si mai apoi, uoameni au vänat dinainte sä se infinteze forumul4x4!De foame atunci ...de foame acum! Ai spune cuiva in fatä "esti multime vidä"-------hmmm zäu cä eu as intelege o ca si jignire!!!! Spunene cä nu este asa. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: vanatoare........... vanatoare a spus pe forum .. nu se pune... ca in fata nu avea cum .... daca ai ceva impotriva vanatorii sunt situ-ri specializate... dute si fa-i muci !!! ia : http://www.vinatorul.ro/public/ro/ cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate