kato Postat Iulie 28, 2007 Partajează Postat Iulie 28, 2007 ce ziceti de astea mai baieti ue ne tot f..te pentru ei cica sunt marginalizati (SINCER NU STIU CINE ESTE CU MAI PUTINE DREPTURI) Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Iulie 28, 2007 Partajează Postat Iulie 28, 2007 Bani din munca cinstita...ptiuuu :ps I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
navara Postat Iulie 29, 2007 Partajează Postat Iulie 29, 2007 tot kokalari sunt sa ma p.. pe tezaurul lor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 29, 2007 Partajează Postat Iulie 29, 2007 Din partea mea sa ramana cati am botezat eu :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 29, 2007 Partajează Postat Iulie 29, 2007 daca ne incalzeste cu ceva.. din cate stiu eu (informatie mai veche..) sunt sarbi parca Dar nici ai nostrii nu sunt departe :fr ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 30, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2007 daca ne incalzeste cu ceva.. din cate stiu eu (informatie mai veche..) sunt sarbi parca Dar nici ai nostrii nu sunt departe :fr mai conteaza, astia oricum nu au tara asa ca ei sunt acasa peste tot! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 de cioribus "Sa nu am parte io de glorie si bani caci va iubesc nespus ca H.tl.r pe j.d.ani! Ombladon dixit ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 le-a iesit si negi pe maini :bleah Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2007 nu se aduna nici un nor sa trazneasca in ei si in caciulia aia de pe deget? :bleah :ps Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate