Vizitator RaduSPR Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 http://www.sysdesign.ro/ras/antistres.html have fun.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Pentru Verificarea Reflexelor :grin: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Pentru Verificarea Reflexelor :ha: :ha: :hi "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Pentru Verificarea Reflexelor Bai da' ce relaxati sunteti... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Pentru Verificarea Reflexelor Traiasca Paint. :ha: :ha: Deabia 23 de secunde am facut in fapt. :P "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Pentru Verificarea Reflexelor ce de aviatori pe-aici :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Pentru Verificarea Reflexelor De trisat se trisaza foarte simplu, dar nu este nici o competite, este un test de verificare a reflexelor. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Pentru Verificarea Reflexelor Iti dau cuvantul meu ca nu am trisat. Jur. Am falsificat doar rezultatul. :ha: putin. E vechi testul, dar e prima oara cand il incerc cu touch pad. Fain. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Pentru Verificarea Reflexelor :h5 dupa 20 sec incepefff repede :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Pentru Verificarea Reflexelor Mamaaa , ce emotii mi-ati dat , eu la prima incercare am facut 0,306 sec..... :ha: :ha:. Bine ca ati rectificat , ca intrasem la banuieli :P :P . E , daca insisti , te obisnuiesti si incepi sa performezi , oricum faina ideea. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Pentru Verificarea Reflexelor Deh, am mouse-ul prost :ha: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Pentru Verificarea Reflexelor E haios ....dar am observat de de pe la 20 de secunde creste viteza de miscare a patratelelor...sau mi s-a parut mie :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Pentru Verificarea Reflexelor De-abia am trecut de 21 de sec ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Pentru Verificarea Reflexelor De-abia am trecut de 21 de sec ... :grin: Mai lasa paharul ala ca e rece si iti tremura mana. :grin: :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate