Vizitator bogdan0300 Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Pai... sa incepem cu ... numele meu este Bogdan, am vro..21 de ani.. sunt din Bucuresti dar nu am 4x4 :sr Sunt foarte pasionat de masini si tot ce inseamna mecanica... si cum am ceva spirit tehnic si sunt mort dupa 4x4, vreau si eu unul.... care este problema?.. BANIIII. Din pacate avem o tara care se aseamana cu o femeie fooarte frumoasa si care daca o cunosti bine este o scorpie (adica politica ne omoara)... Lucrul cel mai chinuitor pt mine este ca nu imi pot permite o masina off-road pentru ca au motoare ...FOARTE MARI. Am citit cam...50% din forum...sunteti super si sper ca nu va suparati daca pun aici cateva intrebari.... deoarece daca tot nu am 4x4 ...nici unde sa intreb nu prea am. 1. Eu vreau un 4x4 pe benzina.. cu motor nu foarte mare, sa aiba capabilitati bune spre foarte bune in off-road si sa imi mai ramana si ceva portbagaj dupa ce pun GPL pe el. Sunt deschis si catre masini mai vechi care sa le ..refac, cum ar fi un Patrol sau Pathfinder. Intrebarea este pot gasi ceva fiabil care sa nu ma lase pe dealuri si sa aiba si caracteristicile de mai sus? Eu voi folosi masina si in Bucuresti, deci din cauza asta vreau gpl 2. As putea sa imi iau o masina cu motor mare dar taxele si impozitele ma omoara... am vazut ca uni din voi aveti masinile inscrise ca si utilitara.. cum se poate face? ...ceva dezavantaje?..avantaje? 3. Initial vroiam Jimny.. si inca mai vreau , dar marea problema este portbagajul si daca mai pun si gpl... practic nu mai exista..altfel era perfecta. Daca Jimny nu este sa fie...atunci poate un Vitara in 5 usi, varianta long sau Grand Vitara. Intrebarea ar fi.. cat de bune sunt acestea in comparatie cu Jimny, cat de bine si usor se pot modifica? sunt fiabile? Va multumesc mult si scuze daca am gresit cu intrebarile in aria asta dar... am citit o gramada din acest forum si este f greu sa ma hotarasc ce masina este mai buna. P.S.: Bugetul este pana in 10000 E O zi buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Salutare! Bine ai venit! :W Dupa parerea mea la bugetul asta oferta e destul de larga. Vezi la sectiunea vanzari masini de teren! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Salutare! Bun venit. :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petrescu catalin Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Salutare! SALUT SI BINE AI VENIT ! :W Ai mai multe variante din care poti alege totul depinde de tine..in primul rand de ce benzina +gpl si nu diesel?Pe urma trebuie sa te gandesti foarte bine ce anume vrei sa faci cu ea ,la ce o s o folosesti cel mai des..la o masina de teren spre exemplu nu conteaza atat de tare nr de km efectuati ci modul cum au fost facuti..pe sosea sau off road,istoricul masinii daca l poti afla e foarte important.MULTA BAFTA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Salutare! :W :cl :h5 Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Salutare! :W :cl tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Salutare! :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body_mihai Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Salutare! :hi :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Salutare! :W :cl Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Salutare! :tr :W U Cred ca esti gresit informat despre cam cat ar costa o masina bunicica de teren... :ha: Daca chiar dispui de banii aia, poti sa-ti iei o masina buna si sa o si prepari cum vrei tu... :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Salutare! :W :cl Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Salutare! :W :hi Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Salutare! :W :h5 dupa ce iesi macar de 2 ori interen o sa veizi ce ti se potriveste ,daca ti se strica pe dealuri ghinion se poate strica si una mai noua si una mai veche ... alegerea iti apartine daca iti gasesti ceva sa pui poze ... succes :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Salutare! Bine ai venit in :cl ... Multi au aceeasi problema ca a ta ( $$$ :grin: deci nu esti "singurel") dar pe toti ne leaga aceeasi pasiune comuna OFFROAD`ul :wink: Nu mai stiu cine are la semnatura " Cu bani poti face orice ... important e sa faci acelasi luru si fara" sau ceva de genu => orice se poate si cu bani mai putini daca ai ambitie si putina pricepere. Dar dupa cate vad ai ceva banuti ca sa`ti achizitionei ceva bun care sa`ti impace si capra si varza :h5 Deci ... intra la sectiunea vanzari ca ai de unde alege :hi ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Salutare! :W in :cl :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate