J.T Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Made in Rusia Foarte Mad Max :) Am asa o convingere ca gaurile din bara spate au fost date in mod foarte natural, cu un Kalashnikov, fara sa se faca risipa de unelte mai civile. Gaurile sunt mai mari de 7,62 :grin: ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Made in Rusia alternativa lor militara ,si asta e folosita de ei inca dinaintea mad-max-ului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MikkiDuda Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 (editat) Re: Made in Rusia Nu stiu daca este locul potrivit de postare asa ca imi cer scuze daca am gresit. Mi s-a parut foarte interesanta ideea remorcii: [video=youtube;c2FC-AJ-P_Y] Editat Februarie 25, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: Made in Rusia se vede ca n-ai facut armata :grin: asa ceva exista in armata noastra...sau cel putin exista in 86 cand am facut eu armata.....cu ele mutam de colo colo rachetele antiaeriene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
huthavy Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Made in Rusia Scuze de offtopic.Cititi al doilea comentariu din articolul Russian Highway from Hell postat de Zep. Toate literele le-am mancat de foame, toate greselile le-am facut cu rea intentie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate