cos Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Salutari tuturor formistilor.Va citesc de mult timp si acum am un nissan iberica 93 2.8 TD. Am inceput cateva reparatii(caroserie, electrica, racire, ac, ...) care se vor desfasura pana la un rezultat satisfacator, astfel incat sa am o buna baza de start. Va cer ajutorul cu documentatie tehnica pentru inceput.Cu respect Costel / Galati ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: nissan iberica 2.8TD in atelier.HELP... ptr inceput respecta si tu conditiile forumului... adica sa te prezinti .... catva cuvinte.... dupa care masina.... cu poza ca asa se poarta .. cat mai multe detalii despre masina... si mai ales la modificari , accesorii in alta ordine de idei .... cred ca ai o masina ca a mea... ca si model .... cateva raspunsi vei gasi la topicul cu masina mea ..: viewtopic.php?f=11&t=105 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: nissan iberica 2.8TD in atelier.HELP... ..., dupa cum zice omu' zi si mata "buna ziua" ca asa-i frumos, manuale ai aici http://support.gpx.ro , dai o bere lu' Don Gepetto, despre o gramada de alte cele ; ia la ras topicul de Nissan de pe forum, Sa auzim de bine ! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 26, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: nissan iberica 2.8TD in atelier.HELP... Plecaciuni adanci, boierilor, dupa tipicul moldovenesc. Multumesc frumos pentru atentie si raspuns. Sunt Vasileniuc Costel din Galati, produc mobilier la scara mica la comanda, masina cumparata de curand este un nissan patrol iberica 4 usi + oblon + haion, din '93. Daca la prima vedere parea bunicica si m-a incantat (dupa cum au patit-o si altii, si eu am batut drumurile patriei cu masina nepotrivita si a trebuit sa luam atitudine) cand am ajuns la micile revizii am gasit mai multe bube decat mi-ar fi placut. Viata e plina de surprize... Sunt total incepator in nissan si in diesel dar nu fara idei de baza. Dupa ce termin cu gaurile, pragurile, bucsele, fluidele, curelele, filtrele, ac, agregatul va primi bara fata tip ARB cuplata cu scutul fata majorat peste cercei, scut ventral cat mai mare (cat ma duce capul ) bara spate cuplata cu scut rezervor si cu role de ghidaj cablu (vreau sa folosesc un singur troliu din motive de buget ... coane fanica ... ) similar si in bara fata, bulbar mediu inaltime cu plase protectie, roofrack posibil cu bare in locul strunelor. Nu vreau pe moment sa ridic caroseria, poate dupa ce prind experienta pe locomotiva. Am dat astazi afara aeroterma ca sa fac loc pentru una mai simpla si mai mica.Mai vorbim. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: nissan iberica 2.8TD in atelier.HELP... nu pleca cu idei preconcepute , citeste intai pe aici ca s-au scris multe si au modificat mai multi masini ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate