aztec Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Se pare ca la rubrica asta ar trebui sa bagam si Dacia. Cica Dacia SUV http://stirileprotv.ro/video/primul-suv ... /60246831# ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Dacia SUV Garda aia la sol...nici macar la un SUV romanesc nu se prea potriveste...Am vazut mai demult ceva schite/desene in care arata mai ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Dacia SUV Chiar ca garda aia la sol e ... de logan, bordul este pe mijloc, care-mi aminteste de Renault Modus. O fi un Modus mai mare asa... dar cred ca nici suv nu se poate numi parerea mea Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 26, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Dacia SUV Mda.. cica, pe surse, e un renault ce se lanseaza la Geneva zilele astea, nu Dacia SUV.. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Dacia SUV Dacia SUV circula prin Pitesti, fara camuflaj. Seamana cu Sandero, este ceva mai lung, iar garda la sol este in media SUV-urilor, ceva mai mica decit atunci cind platforma era montata pe Logan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Dacia SUV Aceeasi impresie am si eu: garda la sol chiar mai mica ca la Logan(in cateva cadre trece pe langa un Logan si se vede clar...), iar ca imagine arata ca un Sandero gonflat ! Poate se vrea ceva gen Golf PLUS sau Corolla Verso, dar SUV mi se pare tras de par! Off-topic : in 1990 eram plin de sperante ca vor veni care mai de care din marii producatori auto sa faca masini la noi, dat fiind ca la noi in acel moment era acoperit tot spectrul de masini : berline, break, sport (Dacia in doua usi), papuc, 4x4, mare, mic, camioneta, salvare etc, chiar si la Oltcit scosesera varianta papuc....Si a venit intai RODAE (mai tineti minte reclama aia stupida cu taurul? :ha: ) de ne-a umplut de respect cu un Opel restilizat din anii `70, apoi greu, cu forcepsul Renault. Si tot cu forcepsul scot masinile astea fara nici un stil, fara nici o personalitate !!! :uameni Chiar ma lasa rece ca au rupt piata la vanzari cu loganele ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Dacia SUV ce ba.ina de masina.......dar gusturile nu se discuta..... pentru boii astia vor sa dea ajutor statul????? sa-i tina la servici eu daca produc ceva care nu se cauta nu-mi da statul decit multa uniune europeana.....pentru astia se poate sa dea programul rabla si alte facilitati de care nu vom afla niciodata..... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Dacia SUV dupa forma as putea jura ca e facuta in india, nu stiu, dar asta imi inspira oricum, adevarul ca va fi un suv cu pret atat de jos incat o sa il ia f f multi "indieni" forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Dacia SUV Joasa, prea joasa. Nu are nimic care sa evoce un SUV, pare un hatchback de strada. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 Re: Dacia SUV Cel din film nu este SUV-ul; este un monovolum. Poate fi urmasul lui Scenic sau un monovolum low - cost Dacia, dar sigur nu este SUV-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Martie 2, 2009 Autor Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Dacia SUV Cica e crossover.. arata interesant, chiar daca e concept http://thecarfanatic.com/wordpress/2009 ... ar-geneva/ ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Dacia SUV Votez pentru "monovolum" ! :h5 SUV nici vorba... :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Dacia SUV La mine nu merge linkul... Dar am gasit aici: http://jalopnik.com/tag/dacia-duster/?id=5162595 http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Dacia SUV Asta , mai merge , dar nu cred ca fac ei asa ceva niciodata. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wolff Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Dacia SUV Daca scoate Dacia asa ceva cumpar doua! Dar mai mult ca sigur vor scoate iar vreun dric gen MCV. In plus , daca o vor scoate asa, pretul va fi peste 20.000€. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Dacia SUV O gasiti si aici : http://www.automarket.ro/stiri/oficial- ... 18820.html 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Dacia SUV nu va fi nici odata un suv,si nici crossover suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Dacia SUV va fi un cross-thru LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Dacia SUV Numai mie mi se pare ca este o copie de bot pathfinder si spate de xtrail? Care arata.. :P Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator van Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: Dacia SUV Cam mica garda pentru un suv. In ceea ce priveste bordul pe mijloc poate fi luat de X-Trail generatia trecuta ca tot nu mai e de actualitate. Timpul ne va spune ce ne pregatesc cei de la Mioveni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: Dacia SUV sa nu exageram: baietii de la Mioveni-Colibasi sunt simpli montatori de repere si subansamble. Deciziile se iau in cu totul alta parte si clasei muncitoare i se dau instructiuni dimineata la briefing. Asa e cand vinzi: nu mai ai...noua ne ramane "mandria" de a ne lauda ca am invatat sa muncim cu cat mai putine rebuturi, si cu morcovul somajului la c.ur. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Dacia SUV Daca a pus romano mana pe ea, e clar... :pr Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Dacia SUV Doua imi iau! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Dacia SUV eu sunt curios cand va iesi primul suv romanesc...ca asta e un sandero cu facelift(nereusit)....si inca nu inteleg de ce aro putrezeste...acolo nu sau dus naibii locuri de munca?...sau statul roman isi bate joc de industria auto?...pai un aro se compara cu ''sandelu'' lor...veac neam ...dar inca se merge pe ideea ca romanul vrea la bani putini masina noua...de aia are succes logan si sandero... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Dacia SUV Doua imi iau! :ha: ca sa ai pentru piese? :happy nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate