Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dacia SUV

aztec

Postări Recomandate

Re: Dacia SUV

Aceeasi impresie am si eu: garda la sol chiar mai mica ca la Logan(in cateva cadre trece pe langa un Logan si se vede clar...), iar ca imagine arata ca un Sandero gonflat ! Poate se vrea ceva gen Golf PLUS sau Corolla Verso, dar SUV mi se pare tras de par!

Off-topic : in 1990 eram plin de sperante ca vor veni care mai de care din marii producatori auto sa faca masini la noi, dat fiind ca la noi in acel moment era acoperit tot spectrul de masini : berline, break, sport (Dacia in doua usi), papuc, 4x4, mare, mic, camioneta, salvare etc, chiar si la Oltcit scosesera varianta papuc....Si a venit intai RODAE (mai tineti minte reclama aia stupida cu taurul? :ha: ) de ne-a umplut de respect cu un Opel restilizat din anii `70, apoi greu, cu forcepsul Renault. Si tot cu forcepsul scot masinile astea fara nici un stil, fara nici o personalitate !!! :uameni

Chiar ma lasa rece ca au rupt piata la vanzari cu loganele !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ce ba.ina de masina.......dar gusturile nu se discuta.....

pentru boii astia vor sa dea ajutor statul????? sa-i tina la servici

eu daca produc ceva care nu se cauta nu-mi da statul decit multa uniune europeana.....pentru astia se poate sa dea programul rabla si alte facilitati de care nu vom afla niciodata.....

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

dupa forma as putea jura ca e facuta in india, nu stiu, dar asta imi inspira

oricum, adevarul ca va fi un suv cu pret atat de jos incat o sa il ia f f multi "indieni"

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Vizitator wolff

Daca scoate Dacia asa ceva cumpar doua! Dar mai mult ca sigur vor scoate iar vreun dric gen MCV. In plus , daca o vor scoate asa, pretul va fi peste 20.000€.

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...
Vizitator van

Cam mica garda pentru un suv.

In ceea ce priveste bordul pe mijloc poate fi luat de X-Trail generatia trecuta ca tot nu mai e de actualitate.

Timpul ne va spune ce ne pregatesc cei de la Mioveni

Link spre comentariu

sa nu exageram: baietii de la Mioveni-Colibasi sunt simpli montatori de repere si subansamble.

Deciziile se iau in cu totul alta parte si clasei muncitoare i se dau instructiuni dimineata la briefing.

Asa e cand vinzi: nu mai ai...noua ne ramane "mandria" de a ne lauda ca am invatat sa muncim cu cat mai putine rebuturi, si cu morcovul somajului la c.ur.

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

eu sunt curios cand va iesi primul suv romanesc...ca asta e un sandero cu facelift(nereusit)....si inca nu inteleg de ce aro putrezeste...acolo nu sau dus naibii locuri de munca?...sau statul roman isi bate joc de industria auto?...pai un aro se compara cu ''sandelu'' lor...veac neam ...dar inca se merge pe ideea ca romanul vrea la bani putini masina noua...de aia are succes logan si sandero...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare