CIUPERCA Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 stie cineva , va rog , un electrician bun in bucuresti zonele pajura baneasa bucurestii noi grivita ???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: electrician ......stiu unul in zona GARA DE EST.....in spate la piata BUCUR OBOR........ Mi-a luat foc un BMW...si mi a refacut toata instalatia electrica.....omu stie ce face....... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: electrician si eu tot pe acela t-il recomand.....este ff bun. Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Martie 3, 2009 Autor Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: electrician multumesc pentru informatie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: electrician ......stiu unul in zona GARA DE EST.....in spate la piata BUCUR OBOR........ Mi-a luat foc un BMW...si mi a refacut toata instalatia electrica.....omu stie ce face....... il cheama dan dinu? are serviceu' la gara de est peste linii? O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: electrician Salut,aveti idee lucreaza si pe teren sau numai la el.? un nr.de telefon Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: electrician SAlutare ! Se pricepe si la alternatoare ,relee , diode si alte chestii de genul asta? Vreau sa imi verific si eu sitemul electric . Daca se poate v-as ruga sa imi dati si mie un nr de tel ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: electrician Hmm ! Nu stie nimeni un electrician bun ? B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: electrician Electrician bun in zona Electronica (Gara de est)...Nicu ...alternatoare, electromotoare si alte combinatii ...0721.258.636 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: electrician Merci fain Yoane !:g B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: electrician Au trecut anii sa tot caut electrician ... ultimul a "uitat " ce a facut cu un calculator de Ford , masina clientului care avea motorul spart ... Turcu va plati ca totdeauna adica eu. Cand veti da de unul ca el fUgiti ! Minte de rupe ! Nu recunoaste nimic ! TEPAR si IMBARLIGATOR DE MESERIE ! Pacat ca a ajuns la 50 ani si minte beton ! A , Nelu-i zice ! Si are o dacie de SM ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: electrician Nenea Mircea, eu tot nu inteleg ce ai vrut tu sa spui acilisea ...dar ma rog... :shock: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: electrician Nenea Mircea, eu tot nu inteleg ce ai vrut tu sa spui acilisea ...dar ma rog... :shock: Marfa rara electricienii buni ! Plus o mica atentionare ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate