negoita valy Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 SALUT VALY .Daca stie careva ce cote au rulmenti din reductor va rog sa ma informati,as dori sa ii achizitionez inainte de al demonta pentru a scurta timpul reparatiei.VA MULTUMESC. VW Touareg 2,5 tdi "o5 Alte acareturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nel Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: PROBLEME REDUCTOR SAMURAI Am si eu o problema cu reductorul,la accelerare si in frina de motor se aude un huruit ca de autobuz sa fie rulmentii sau altceva.la tine cum se aude? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: PROBLEME REDUCTOR SAMURAI Trebuie desfacut, si verificat fiecare piesa...oricum initial e vorba de rulmenti, dupa care problema ar putea fi pinioanele. Dar mai intai de toate achizitioneaza-ti si un set e garnituri (sunt 2) sa nu cauti si sa stai cu masina desfacuta. In imaginea de mai jos sunt rulmentii, simeringurile, garniturile...etc, ideea e ca nu stiu cotele sau codurile. Dupa care nu uitati sa schimbati uleiul des daca iesiti in teren, reductorul contine f. putin ulei, iar fortele sunt mari. Numai bine. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: PROBLEME REDUCTOR SAMURAI Si pana la remediere incearca sa nu-l fortezi, sa nu rupi/spargi ceva pe acolo si sa-ti para rau ulterior. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nel Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: PROBLEME REDUCTOR SAMURAI Eu am venit cu el pe roti din Germania si huruia de cand l-am luat ,se poate sa fie bolturile de la pinioane uzate,asa spunea cineva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
negoita valy Postat Martie 2, 2009 Autor Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: PROBLEME REDUCTOR SAMURAI SALUT ,si multe multumiri VALY.Este corecta indrumarea despre ulei schimbat dupa intoarcerea din teren dar eu fac teren zilnic sunt padurar . VW Touareg 2,5 tdi "o5 Alte acareturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: PROBLEME REDUCTOR SAMURAI In conditii normale nu trebuie schimbat des, ideea e ca contine f putin iar fortele sunt imense. In conditii offroad, lunar trebuie verificata masina, altfel e posibil sa ai surprize.....ulei grupui, gresat cardan, ulei reductor, ulei motor.... Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
negoita valy Postat Martie 2, 2009 Autor Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: PROBLEME REDUCTOR SAMURAI un raspuns prompt multam .Am o rugaminte ,da-mi o legatura pnt piese reductor VW Touareg 2,5 tdi "o5 Alte acareturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: PROBLEME REDUCTOR SAMURAI am avut aceeasi problema. iti trebuie semeringuri 38/60/8 doua bucati 38/50/8 una bucata.zgomotul vine de la rulmentii cu ace. adica aia mari din interiorul rotilor dintate . verifica si axul care tineroata dintata din mijloc. (axul drept). cotele exacte ale rulmentilr nu le stiu acum numai maine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: PROBLEME REDUCTOR SAMURAI cote rulmenti :6306n(cu canal)1 bucata nsk 62/28 2 bucati koyo 63/22 1 bucata mai este unu la care inca nu stiu dimensiunea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: PROBLEME REDUCTOR SAMURAI am gasit in sfarsit cotele exacte ale rulmentilor.din reductor 1 buc 6306n D=72mm d=30mm B=19mm 3buc 62/28 2rs1/c3 D=58mm d=28mm B=16mm 1buc 63/22 2rs1 D=56mm d=22mm B=16mm daca stie cineva cotele rulmentilor cu ace din interiorul rotilor dintate il rog sa scrie aici. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
negoita valy Postat Martie 3, 2009 Autor Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: PROBLEME REDUCTOR SAMURAI Am primit cotele multam,acum la treaba. VW Touareg 2,5 tdi "o5 Alte acareturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: PROBLEME REDUCTOR SAMURAI Salut,am eu toate piesele din reductor in afara de rulmentii cu bile.daca ai nevoie de ceva suna-ma la 0722368846 sau PM Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
next Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: PROBLEME REDUCTOR SAMURAI poate sa-mi spuna si mie cineva daca simeringul are si guler ? si care ar fi dimensiunile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate