Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

PROBLEME REDUCTOR SAMURAI

negoita valy

Postări Recomandate

Re: PROBLEME REDUCTOR SAMURAI

Trebuie desfacut, si verificat fiecare piesa...oricum initial e vorba de rulmenti, dupa care problema ar putea fi pinioanele.

Dar mai intai de toate achizitioneaza-ti si un set e garnituri (sunt 2) sa nu cauti si sa stai cu masina desfacuta.

In imaginea de mai jos sunt rulmentii, simeringurile, garniturile...etc, ideea e ca nu stiu cotele sau codurile.

Dupa care nu uitati sa schimbati uleiul des daca iesiti in teren, reductorul contine f. putin ulei, iar fortele sunt mari.

Numai bine.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In conditii normale nu trebuie schimbat des, ideea e ca contine f putin iar fortele sunt imense.

In conditii offroad, lunar trebuie verificata masina, altfel e posibil sa ai surprize.....ulei grupui, gresat cardan, ulei reductor, ulei motor....

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

am avut aceeasi problema. iti trebuie semeringuri 38/60/8 doua bucati 38/50/8 una bucata.zgomotul vine de la rulmentii cu ace. adica aia mari din interiorul rotilor dintate .

verifica si axul care tineroata dintata din mijloc. (axul drept).

cotele exacte ale rulmentilr nu le stiu acum numai maine.

Link spre comentariu

am gasit in sfarsit cotele exacte ale rulmentilor.din reductor

1 buc 6306n D=72mm d=30mm B=19mm

3buc 62/28 2rs1/c3 D=58mm d=28mm B=16mm

1buc 63/22 2rs1 D=56mm d=22mm B=16mm

daca stie cineva cotele rulmentilor cu ace din interiorul rotilor dintate il rog sa scrie aici. :h5

Link spre comentariu

• 3 ani mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare