florum Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 am facut toate combinatiile posibile (si imposibile :grin: ) si am ajuns la un rezultat care m-a surprins sa va prezint taxa pentru un HDJ de peste 13 ani si euro 2 este de ...458 euro acum vine si intrebarea: ce este un vehicul de transport persoane cu cel mult 8 locuri si masa sub 5T catalogat drept M2 sau M2G? multumesc, ma duc sa-mi iau bilet de avion :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 Re: M2 si M2G Sigur e Euro2? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 Re: M2 si M2G Adica peste 3.5 t si 8+1 intra la aceeasi categorie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Februarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2009 Re: M2 si M2G astept raspunsuri nu intrebari... io va dau o portita... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 Re: M2 si M2G ieri am sosit cu un HDJ din 92 de asta te intreb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Februarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2009 Re: M2 si M2G ieri am sosit cu un HDJ din 92 de asta te intreb ai 9 locuri si si 3.5 tone??????? nu ma intreba ca abia am aflat...is obosit de atatea combinatii si nu am baut nimic desi e 11pm :x .... si io as veni maine cu una :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Februarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2009 Re: M2 si M2G acum am vazut.. trebuie sa aibe mai mult de 8 locuri.... :P Feri..poate ai o sansa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: M2 si M2G ca o concluzie: exista masini cu 10 locuri, chiar am vazut cateva HDJ80, care pot fi inmatriculate cu o suma modica comparativ cu taxa pt vehicule normale. am vorbit si la RAR si la o firma de carosari si se poate face in felul urmator: se ia masina "de dincolo" , se caroseaza la 9+1 locuri ceea ce o transforma in microbuz si se merge la RAR pt autentificarea modificarilor, tpi fiind data de noua configuratie a masinii. succes si nervi tari in lupta cu sistemul :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: M2 si M2G ...si succes la obtinerea permisului categoria D (asta daca nu cumva il ai deja). Euro 2 la masina peste 13 ani...? Si daca a fost catalizata in D s-ar putea sa fie probleme pe aici pe la RAR. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: M2 si M2G Lucrurile eu zic ca stau in felul urmator: Peste 3.5to sau peste 8+1 locuri HDJ-ul devine utilitara ... Ptr un 4200 noneuro 01/1992 TPI este: 3,780.00 E Ptr un 4200 euro1 01/1992 TPI este: 1,260.00 E Ptr un 4200 euro2 01/1992 TPI este: 420.00 E La origine HDJ-ul este NONEURO! Chiar daca masina este catalizata in D sau vest, si ai hartii doveditoare in acest sens, cei de la RAR o sa-ti faca omologarea dupa catalog, adica dupa setarile initiale ale masinii! Sunt foarte putine statii RAR care iti fac CIV-ul dupa brief! Iar daca te duci si ceri omologare artizanala atunci or sa te rupa bucati cu taxele care merg pana la, atentie cca 5000 euro! Si or sa te trimita la un atelier/service autorizat de RAR sa-ti faca un proiect si eventuale modificari in acest sens, care costa intre 250-1000 euro! Chiar daca un inginer de la RAR este bine intentionat si bine motivat si iti initiaza procedura dorita, catalogandu-ti masina unde vrei tu masina respectiva intra in "comisie" (formata din minim 3 maxim 5 alti ingineri la RAR, de obicei comisii mixte - de la mai multe statii RAR care de multe ori decid ca masina se incadreaza la "setarile initiale") Pe de alta parte daca este utilitara 3500kg+ atunci iti trebuie C-ul sau daca este 8+1locuri + atunci iti trebuie D-ul sa o conduci! Poti incerca si chiar reusi daca esti insistent, ai vointa si ceva lovele, dar trebuie sa iei in calcul toate aceste aspecte! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: M2 si M2G ideea era sa o faci microbuz pana platesti taxa...iar apoi se poate recarosa la 1+1 locuri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: M2 si M2G Cred ca devine cam scumpa manevra asta, Traiasca poporul Bulgar... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: M2 si M2G HDJ80 din 1993 este conform RAR Non-Euro. La cele care au catalizatoare puse in Germania, s epoate face test dinamic, ultima oara costa in jur de 2000Ron. Eu am HDJ cumparata autoutilitara din Germania si a ramas asa si in Romania, insa sarcina maxima este 2960Kg. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: M2 si M2G HDJ80 are maxim 7 locuri. Nu ai sanse sa il omologhezi cu mai multe. Doar cu mai putine eventual. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: M2 si M2G MAX eu am vazut una in DE si una in DK ca o paranteza modelul sahara are 10 locuri..cel purin la J76 asa este 3 locuri fata, 3 banheta spate, 2 banchete de 2 locuri in portbagaj :grin: am incercat sa vb cu cei de la toyota .au dar adresa de IP nu era pentru zona lor; imi trebuia o confirmare de la ei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: M2 si M2G Va bateti capul mult prea mult! :grin: Si eu am vazut acu vreo doua seri un stol de toyote "nigar classe" cum stateau pe craca si susoteau: "tu ce esti fata? otobuz? ntz, ntz ...sunt ...microbuz ...ma iei si pe mine pana la gara? ntz, ntz ... ca n-ai sapca ...si s-au a luat una pe alta si au trait bine pana la adanci batranesti ...si am incalecat pe-o sa (euro 2 dar nerecunoascuta de rar ...deci noneuro), i-am dat span in p.da de i-am afumat soseaua lui boc (poloboc) si v-am spus povestea mea! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate