Farfarello Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Salutam, Doresc sa imi achizitionez o Toyota Land Cruiser 120, de fapt sa imi inlocuiesc actuala masina un Golf IV 1.9 TDI 131 CP. Inca nu sunt hotarat daca sa o achitionez noua (leasing cel mai probabil) sau sa imi aduc una second hand nu mai veche de 2006-2007 cu euro 4. Motor: neaparat 3.0 D4D Versiuni: pendulez intre 3 usi (care arata f bine) si 5 usi...castigand la capitolul spatiu. La ce vreau s-o folosesc: ca masina de familie, si pentru drumuri in interesul companiei prin tara si strainatate. Offroad nu prea vreau sa ies cu ea, luand in considerare ca e o masina noua, doresc sa trag cu ea platforma pe care vreau sa car al meu Suzuki Samurai, o masina preponderent offroad : http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=7&t=6273. Bineinteles ca ma mananca sa umblu pe la supensie si inca cateva elemente...asta ulterior. Postez aici pentru a va intreba cateva lucruri: - care ar fi cel mai important element de care trebuie sa tin cont la achizitie? - ce dotari recomandati? - 3 usi sau 5 usi? - etc... Multam tare mult, Bogdan. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Ce ar trebui sa stiu: Toyota Land Cruiser 120 Daca ai familia numeroasa ia varianta cu 5 usi. In rest sunt masini foarte bune. Vezi ca nu prea au Euro 4 toate, sa ai mare atentie la asta. Din 2006 stiu ca nu prea au Euro4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Ce ar trebui sa stiu: Toyota Land Cruiser 120 Nu am familie numeroasa...deocamdata, e in plan aparitia celui de al treilea membru. Stiu ca trebie sa fie neaparat euro 4 ,altfel e mare taxa. Ma refeream la comportament pe drum, o comparatie intre 3 si 5 usi. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Ce ar trebui sa stiu: Toyota Land Cruiser 120 vezi ca scurta sau lunga, tot banii aia ii dai... pt tractare as recomanda lunga ( sau cel putin grea!) pt al treilea membru : din experienta :lunga! pe teren , tot ampatamentul lung face treaba mai bine la extrem ....sau mai bine lasa! Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Ce ar trebui sa stiu: Toyota Land Cruiser 120 Postez aici pentru a va intreba cateva lucruri: - care ar fi cel mai important element de care trebuie sa tin cont la achizitie? - ce dotari recomandati? - 3 usi sau 5 usi? - etc... Multam tare mult, Bogdan. 3 usi din cate stiu nu gasesti la noi, oricum iti recomand sa o aduci din Germania. Eu am una full (fara trapa si suspensie reglabila) imi pare rau de trapa foarte mult. Navigatia e dezamagitoare ca Romania nexam (numai timisoara si Bucuresti si drumurile europene) insa cine stie in viitor poate o imbunatatesc. Sa iti iei cutie automata. In rest masina e brici reviziile sunt eftine ca braga, tinuta de drum super (acum sa nu o compari cu Golful). Personal sunt superincantat de masina. :h5 You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Ce ar trebui sa stiu: Toyota Land Cruiser 120 Sambata am fost pe la dealer-ul Toyota din Cluj, si au aparut deja pe stoc Land Cruiser in 3 usi varianta Luxury. Recomandati cutie automata ? Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Ce ar trebui sa stiu: Toyota Land Cruiser 120 Sambata am fost pe la dealer-ul Toyota din Cluj, si au aparut deja pe stoc Land Cruiser in 3 usi varianta Luxury. Recomandati cutie automata ? Oricum daca astepti al 3 membru al familiei iti recomand 5 usi ca cea cu 3 nu prea are portbagaj. Cat despre automata cu siguranta ca doar nu ti iei masina de curse, liniute etc, iar automata te ajuta foarte mult plus ca e mult mai comoda. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Martie 29, 2009 Autor Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: Ce ar trebui sa stiu: Toyota Land Cruiser 120 Legat de suspensie....ce ar trebui sa aleg?...perna de aer sau traditional? Multam. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: Ce ar trebui sa stiu: Toyota Land Cruiser 120 Subscriu si eu cele spuse de @Rotty,iti recomand cu perne de aer si amortizoare cu 4 functii(suspensie tems)pt.confort maxim,am 96000km cu a mea si nici o problema. Bafta la achizitie Ps.nu o lua noua 0 km.ca dai banii degeaba,second la cateva miute de km din germania este ca noua. Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Ce ar trebui sa stiu: Toyota Land Cruiser 120 daca vrei s-o inalti dup-aia , sau daca vrei acareturi grele ( bari ,troliu, portbagaje- care necesita suspensii heavy duty ) nu-ti lua cu suspensie reglabila ! neaparat automata! Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Ce ar trebui sa stiu: Toyota Land Cruiser 120 Subscriu si eu cele spuse de @Rotty,iti recomand cu perne de aer si amortizoare cu 4 functii(suspensie tems)pt.confort maxim,am 96000km cu a mea si nici o problema. Bafta la achizitie Ps.nu o lua noua 0 km.ca dai banii degeaba,second la cateva miute de km din germania este ca noua. vezi ca un amortizor pe spate costa 800 euro si pe fata 500 euro bucata :grin: iar perna de aer 11 mil buc . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Ce ar trebui sa stiu: Toyota Land Cruiser 120 Nu vreau sa o folosesc pentru chestii hard...cel putin in urmatorii 2 ani. Va fi folosita ca si o masina de familie cu care sa trag pe platforma pe Kaprun...al meu Suzuki Samurai care-i dedicat offroad-ului. Vreau sa fie in schimb euro 4...ca altfel taxa e mare. Apropo stie careva cat este la euro 3? Mie personal imi place mult mai mult varianta in 2 usi. Acum urmeaza sa analizez situatia si sa iau o decizie. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Giobica Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Ce ar trebui sa stiu: Toyota Land Cruiser 120 Eu iti propun sa iei in considerare si o masina noua, versiunea de baza cu putina electronica si doua diferentiale blocabile. Uita-te la show-room, vezi si ce oferte au (inca?) pentru masinile din stoc. Daca nu iti place cum arata, foarte probabil ..., ii pui niste jante care o schimba complet. Ce aveti cu transmisia manuala asta noua cu 6 viteze? sau cu ambreiajul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Martie 31, 2009 Autor Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Ce ar trebui sa stiu: Toyota Land Cruiser 120 Au oferte destul de tentate: pntru varianta cu 5 usi discounturile ajung si la 8000-9000 euro, iar pentru cea in 3 usi pe care o gasesti doar in varianta Luxury discount-urile ajung la 5000 euro....asta la deler-ul Toyota din Cluj. O intrebare: ce consum aveti la LC120 modelul nou...un consum mediu? Multam. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Ce ar trebui sa stiu: Toyota Land Cruiser 120 Sfatul meu este sa iti ei in 5 usi mai ales ca vrei pentru familie. In 3 usi nu o sa ai suficient loc de bagaje. In ceea ce priveste consumul depinde de greutatea talpi :ha: . Oricum a mea consuma cam 11 in Bucuresti si 9 - 9.5 afara (motorul de 3 disel). Daca sari de 130 atunci consumul iti va sari considerabil, oricum pe la 170 iti consuma 16 - 17. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Giobica Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Ce ar trebui sa stiu: Toyota Land Cruiser 120 Sosea: 7.5....9 Autostrada Europa: 10 Bucuresti: 11-13 mediu la mine: sub 9 Indicatie CB: cam 5-10% sub consumul real Manuala 6 viteze, versiunea de baza Confort cu 5 usi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Ce ar trebui sa stiu: Toyota Land Cruiser 120 Pentru taxa, uite aici : http://www.mfinante.ro/calculator_taxe/ ... _2009.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Ce ar trebui sa stiu: Toyota Land Cruiser 120 Parerea mea: Automata daca esti lenes, suspensie clasica( amortizoare - nici vorba de 800/500 euro /buc) am schimbat la prima Toyota 120 (fabricata 2004) amortizoarele la reprezentanta ( avea aproape 150.000km si mai mergeau ) si nu a ajuns factura la 1000 euro. Acum ( pe cea veche am vandut-o la 195.000 km ) am manuala cu 6 viteze, (cea veche avea 5 viteze ) tot suspensie cu amortizoare , full si daca ar fi sa iau alta masina cand asta devine prea veche ( asta-i din iunie 2008 ) tot TOYOTA LC 120 vreau. Am uitat : 5 usi. Cea lunga sta mult mai bine pe roti, repet, parerea mea. Concluzionand: mai rar intalnesti astfel de masini, o spun pentru ca stiu ce spun, sincer. Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Ce ar trebui sa stiu: Toyota Land Cruiser 120 Am uitat. Eu nu am reusit consum sub 14 in oras, iar afara niciodata sub 12,5 dar eu sunt cu talpa putin mai grea, poate, cine stie... Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Ce ar trebui sa stiu: Toyota Land Cruiser 120 Subscriu si eu cele spuse de @Rotty,iti recomand cu perne de aer si amortizoare cu 4 functii(suspensie tems)pt.confort maxim,am 96000km cu a mea si nici o problema. Bafta la achizitie Ps.nu o lua noua 0 km.ca dai banii degeaba,second la cateva miute de km din germania este ca noua. vezi ca un amortizor pe spate costa 800 euro si pe fata 500 euro bucata :grin: iar perna de aer 11 mil buc . :grin:Eu nu am menajato pana acum deloc si este perfecta la 97000km...Confortul este Unic,nu cred ca o va cumpara sa stea cu ea numai in teren si chiar daca ar ceda un amortrizor(pana in prezent nu am auzit pe nimeni sa se planga de aceste amortizoare, de 4ani de cand merg la service toyota ),unde dai zeci de mii pe masina mai conteaza 500 epuroi/amortizor?Perna de aer as vrea sa vad si eu la un LC sparta,pana in prezent nu am auzit asa ceva.Un senzor defect poate,acela intradevar costa cam1080 ron. Nu fac reclama dar asta este realitatea :h5 Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Aprilie 3, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Ce ar trebui sa stiu: Toyota Land Cruiser 120 Ok. Multam de pareri. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Ce ar trebui sa stiu: Toyota Land Cruiser 120 Salut, am un prieten care a castigat o Toyota Land-Cruiser 120, de la Iulius Mall si o vinde. Masina sta in garaj si are 6 km. Pretul facturat de reprezentanta este 39800 E, iar pretul cu care se vinde este 28000 E. Masina este neagra, 5 usi. Nu a fost folosita deloc, este in folie. Daca te intereseaza, tel. 0744756703. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Ce ar trebui sa stiu: Toyota Land Cruiser 120 Masina este in Cluj. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Re: Ce ar trebui sa stiu: Toyota Land Cruiser 120 Salut, am un prieten care a castigat o Toyota Land-Cruiser 120, de la Iulius Mall si o vinde. Masina sta in garaj si are 6 km. Pretul facturat de reprezentanta este 39800 E, iar pretul cu care se vinde este 28000 E. Masina este neagra, 5 usi. Nu a fost folosita deloc, este in folie. Daca te intereseaza, tel. 0744756703. Salut,ne poti spune ceva despre optiuni?piele,navi,articulatie clasica sau perne?...banuiesc ca la pretul asta este standard(cheala) Multumesc Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Aprilie 4, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Re: Ce ar trebui sa stiu: Toyota Land Cruiser 120 Salut, stiu masina. E varianta de baza, iar eu sunt interesat de o varianta cu mai multe dotari din pacate. Este o afacere buna si un pret f bun insa eu vreau altceva. Oricum multumesc mult. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate