Max Postat Iulie 30, 2007 Partajează Postat Iulie 30, 2007 Bineinteles ca echipa care imi fac fantana sunt total nepregatiti asa ca am folosit troliul pentru a lasa si ridica tuburile in fantana. O alta utilitate a fost cand am smuls niste copacei din pamant dar nu am poze cu asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 30, 2007 Partajează Postat Iulie 30, 2007 Dar aia cu palanul nu au reusit? 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 30, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2007 Dar aia cu palanul nu au reusit? Nu pt. ca e prea scurt lantul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 30, 2007 Partajează Postat Iulie 30, 2007 foarte util Maxule :D daia pocnesc sa imi iau si eu unul cand mai cresc un pic! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 30, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2007 In situatii de genul asta sunt bune troliile care au frana mecanica cum sunt cele de la Ramsey de exemplu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 30, 2007 Partajează Postat Iulie 30, 2007 am tras sinele ptr un pod cu el. e foarte util Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 30, 2007 Partajează Postat Iulie 30, 2007 In situatii de genul asta sunt bune troliile care au frana mecanica cum sunt cele de la Ramsey de exemplu. Sau Superwinch :mrgreen: Asa de tare franeaza ca inca nu am reusit sa il pun pe masina :fr2 :mrgreen: 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 30, 2007 Partajează Postat Iulie 30, 2007 In situatii de genul asta sunt bune troliile care au frana mecanica cum sunt cele de la Ramsey de exemplu. Sau Superwinch :mrgreen: Asa de tare franeaza ca inca nu am reusit sa il pun pe masina :fr2 :mrgreen: dute si roagal frumos poate sare singur pe masina Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 30, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2007 Daca te consoleaza cu ceva, si troliul meu a stat aproape un an pana am reusit sa il pun pe masina. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 30, 2007 Partajează Postat Iulie 30, 2007 Daca te consoleaza cu ceva, si troliul meu a stat aproape un an pana am reusit sa il pun pe masina. :grin: la mine dureaza un an decand vreau sa iau un troliu iauzi la ei sa stai cu troliu in garaj si sa nu l pui pe masina :P Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 31, 2007 Partajează Postat Iulie 31, 2007 Parca pe troliu este o avertizare legata de utilizarea ei pt a ridica greutati. De ce? Daca merge la Max, de ce nu ar merge la ceilalti? :? http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 31, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2007 Parca pe troliu este o avertizare legata de utilizarea ei pt a ridica greutati. De ce? Daca merge la Max, de ce nu ar merge la ceilalti? :? La mine a fost situatia in care mai mult lasam din troliu nu trageam. Si in situatia asta e buna o frana mecanica la troliu. Frana lui normala, la mine nu a facut fata si o luau tuburile la vale cu viteza asa ca le-am lasat incet cu impulsuri. Cand luau viteza mai dadeam un impuls de tragere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 31, 2007 Partajează Postat Iulie 31, 2007 e acu poate iti dai seama de ce troliile de fata nu sunt optime pt spate ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 31, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2007 e acu poate iti dai seama de ce troliile de fata nu sunt optime pt spate Stiam ca pe spate sunt recomandate troliile mecanice actionate de motorul masinii sau troliile care au frana mecanica cum sunt unele modele de la Ramsey (poate si altele). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate