tano Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Salutare, tin sa ma integrez si eu printre posesorii de toyota, o sa am nevoie pt ca ma asteapt mici defecte care se cer remediate si o sa am nevoie de voi. Tin sa precizez ca am fost posesor de nissan(patrol GR), foarte multumit, dar viata cere mai mult... poate in viitor un mercedes G, am atasat citeva poze cu acaretul si cred sigur ca vor mai interveni modificari. TOYOTA LAND CRUISER LJ 70 2,4 2-LT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: o noua toyota in teren Salut .............pacat k ai renuntat la PATROL........ Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: o noua toyota in teren Bine ai venit in "clan" :h5 :cl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tano Postat Martie 3, 2009 Autor Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: o noua toyota in teren parerile sunt foarte impartite, si am vrut sa gust din fiecare fruct al acestui copac, oricum nissanul ramane in inima, fiind si prima masina de teren. TOYOTA LAND CRUISER LJ 70 2,4 2-LT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: o noua toyota in teren Bine ai venit! Frumoasa masina. Inoxul ala nu imi place mie personal, dar in rest e super. :grin: :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: o noua toyota in teren Masina foarte buna o sa ai satisfactii asemanatoare ca si cu patrol. Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: o noua toyota in teren Salut .............pacat k ai renuntat la PATROL........ Pai crezi ca de prost a renuntat la patrol???? :ha: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: o noua toyota in teren Oricum masina, din cate vad eu in poze, impune respect. Iar snorkel-ul ala, e super cocotat acolo. Tre' sa iti scoti prin tavan si un periscop daca iti propui sa te afunzi in ape asa adanci. :) Sa ai multa bafta la ea. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: o noua toyota in teren S-o stapanesti sanatos!!! Pacat de Patrolul tau, care dupa parerea mea era una din cele mai frumoase :grin: Oriucum sa ai noroc si cu noua achizitie!! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: o noua toyota in teren servus...masina frumoasa ,inox nu ... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: o noua toyota in teren Foarte frumoasa, so o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea...... :W in :cl Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: o noua toyota in teren frumos acaret sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de terenuri schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: o noua toyota in teren DA , INCPE SA-MI PLACA . SA-L CONDUCI CU PLACERE! :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: o noua toyota in teren Frumos utilaj sa-l folosesti sanatos la maxim...sa te duca pe unde nu te-a dus patrolu ... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: o noua toyota in teren Ii felicit si ii respect si pe cei cu toyote si pe cei cu patroale. Cu atat mai mult pe cei care le au pe amandoua. Sa te bucuri de ea tano. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: o noua toyota in teren sa te poarte sanatos :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cris Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: o noua toyota in teren Felicitari pt. atelaj. Sa-l stapanesti sanatos. TOYOTA HILUX 2.5 D-4D TV D 14 F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RazvanS Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: o noua toyota in teren "misto masina" ca sa il citez pe constantin noica :) nici mie nu prea imi place cu chestiile alea stralucitoare de inox ... dar in schimb culoarea imi place foarte mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: o noua toyota in teren Sa ai mult noroc de ea. :h5 :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: o noua toyota in teren coarnele de cerb pregatit de boncaluit (inox) sunt bestiale, probabil ca fostul proprietar era foarte mandru de ele... parerea mea e ca toate japonezele sunt la fel bafta cu ea! Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: o noua toyota in teren Sa o stapanesti sanatos! Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate