gabi Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Buna tuturor membrilor clubului ma numesc GABRIEL SIMIRAD (38 ANI) din BRASOV de profesie mecanic auto;posesor de agregate marca ARO 244 doua bucati si un 320 , momentan doar un 244 (din2000) este functional 100% dotari (motor brasov; 4x4 functional;diferential spate blocabil;troliu HORN 12000LB la care mai am citeva finisaje de facut ;etc....Celelalte detali le vom discuta cu placere pe topicurile cu specific !!! ,, Cu SCUZE caci am mutat prezentarea'' Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: GABI din BRASOV :W forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Berti Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: GABI din BRASOV Bine ai venit! :ca Tare m-am amuzat cand am citit numele topicului, mi-am amintit de-o intamplare amuzanta. Prin anu intai de facultate, faceam cu colegii de camera si cu cateva gagici excursii nocturne pe Tampa, intr-o noapte iese unu pe geamu cladirii telecabinei si striga: CINE-I ACOLO? un coleg raspunde super relaxat: GABI DIN SIGHET! ... culmea, ala n-o mai zis nimic. :ha: Daihatsu Feroza Blueprint Project Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: GABI din BRASOV :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: GABI din BRASOV Bine ai venit si succes cu acaretul in lucru :hi :W ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: GABI din BRASOV :W :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: GABI din BRASOV :W :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: GABI din BRASOV :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: GABI din BRASOV Bine ai venit! :h5 :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: GABI din BRASOV :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: GABI din BRASOV Bine ai venit domnu Gabi! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: GABI din BRASOV :W in :cl :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: GABI din BRASOV :W in :cl Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: GABI din BRASOV Salutare si bine ai venit, Gabi din Brasov! :h5 Frumos rau acaretul tau! Sa-l forjezi sanatos! :W "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: GABI din BRASOV bine-ai venit Gabi.... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: GABI din BRASOV Salut si bun venit! Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: GABI din BRASOV Bun venit :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: GABI din BRASOV :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: GABI din BRASOV :W in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: GABI din BRASOV Bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: GABI din BRASOV Bun venit in :cl :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: GABI din BRASOV :W Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: GABI din BRASOV :W Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: GABI din BRASOV Bine ai venit in :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: GABI din BRASOV :hi :W :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate