Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

GABI din BRASOV

gabi

Postări Recomandate

Buna tuturor membrilor clubului ma numesc GABRIEL SIMIRAD (38 ANI) din BRASOV de profesie mecanic auto;posesor de agregate marca ARO 244 doua bucati si un 320 , momentan doar un 244 (din2000) este functional 100% dotari (motor brasov; 4x4 functional;diferential spate blocabil;troliu HORN 12000LB la care mai am citeva finisaje de facut ;etc....Celelalte detali le vom discuta cu placere pe topicurile cu specific !!! ,, Cu SCUZE caci am mutat prezentarea''

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: GABI din BRASOV

:W

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Re: GABI din BRASOV

Bine ai venit! :ca

Tare m-am amuzat cand am citit numele topicului, mi-am amintit de-o intamplare amuzanta. Prin anu intai de facultate, faceam cu colegii de camera si cu cateva gagici excursii nocturne pe Tampa, intr-o noapte iese unu pe geamu cladirii telecabinei si striga: CINE-I ACOLO?

un coleg raspunde super relaxat: GABI DIN SIGHET! ... culmea, ala n-o mai zis nimic. :ha:

Daihatsu Feroza Blueprint Project
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare