aztec Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Stiam ca sunt cateva masini.. un BMW X5, dar pe undeva la brasov sau la coloanele oficiale. Jeep-ul asta l-am vazut sambata pe autostrada A1, cu radaru'... ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: Politia in 4x4 Primaria Mogosoaia (comuna limitrofa Bucurestiului) are 4 Tuareg-uri de vreo 2-3 ani, facute cadaou de fostul primar (sau o fi si actualul?) pol mog.jpg[/attachment:1fxkyud8] N-au treaba cu radarul dar se ocupa si de circulatie. Patruleaza destul de des in zonele greu accesibile, fac treaba buna cu ele, in general vorbind, si se mai si joaca din cand in cand: http://video.e-transport.ro/Politia_in_ ... 00413.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: Politia in 4x4 Politia de Frontiera ai primit cateva unitatele a lui Kia Sorento si Nissan Pathfinder.... http://www.ziare.ro/images/stiri/200/kia-parcare-politia-frontiera1.jpg Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Aprilie 9, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Politia in 4x4 Ieri am vazut si un Nissan Patfinder de politie, cu tot cu colante. Nu am avut timp de poze.. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eadrian_mlr Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Politia in 4x4 si la ploiesti este unul grand daca nu ma insel,marca jeep este sigur ,am sa fac si o poza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Politia in 4x4 Patruleaza destul de des in zonele greu accesibile, fac treaba buna cu ele, in general vorbind, si se mai si joaca din cand in cand: http://video.e-transport.ro/Politia_in_ ... 00413.html De unde stau eu, se vede ca incearca sa batatoreasca zapada din fata curtii (primarului???) si le-o fost lene sa puna mina pe lopata ... ps: recunosc ca mai fac si eu asa citeodata :grin: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Politia in 4x4 Politistii merg si in Hyundai Tucson..., si probabil sunt si foarte mandri de masinile lor "de teren"... :P :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 31, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: Politia in 4x4 Nu este 4x4.. dar este deosebita. Am vazut-o azi cu Ciocan pe ea. http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-08-01&id=35040 ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: Politia in 4x4 Nu este 4x4.. dar este deosebita. Am vazut-o azi cu Ciocan pe ea. http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-08-01&id=35040 este un Spider de la Bombardier ... o "motorete" cu 3 roate...care merge cu 220 km/ora..... e super scula daca stie soferul sa o si conduca :ha: in legatura cu 4x4...cunoastem caz concret cu Jeep-ul de la Predeal, care s-a luat dupa alt Jeep (Wrangler) pe teren si a ramas infundat in sant :ha: :ha: :ha: ... habar nu au cum se comporta masinile alea in teren si cum trebuiesc conduse..... cine are pile la Politie sa le dam niste gume si niste Kit-uri de inaltare, dar cu BANU josi, ca astia nu prea stiu sa-si plateasca facturile nici dupa 9 luni :ha: :ha: :ha: ... oricum e foarte bine postat topicul "in Filme si Poze" :ha: :ha: :ha: ... din pacate sunt pe Banii Nostrii !!! :pr Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat August 12, 2009 Autor Partajează Postat August 12, 2009 Re: Politia in 4x4 Se pare ca politia mai primeste un 4x4. Dar de asfalt, nu pt off-road. Mitsubishi Lancer Evo X http://www.automarket.ro/stiri/politia- ... 23545.html Se adauga la Seat Leon Cupra de 240 CP ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Politia in 4x4 chiar daca nu e 4x4 desi bmw s-ar putea sa fie Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wolff Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Politia in 4x4 Politistii merg si in Hyundai Tucson..., si probabil sunt si foarte mandri de masinile lor "de teren"... :P :ha: Oare PLB-ul de la numar sa fie de la P..i belite? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Politia in 4x4 cine are pile la Politie sa le dam niste gume si niste Kit-uri de inaltare, dar cu BANU josi, ca astia nu prea stiu sa-si plateasca facturile nici dupa 9 luni :ha: :ha: :ha: ... oricum e foarte bine postat topicul "in Filme si Poze" :ha: :ha: :ha: ... din pacate sunt pe Banii Nostrii !!! :pr Draga Laur, daca le vinzi ceva PE BANII NOSTRI ai pus-o! :ha: :ha: Ca tot noi le platim OME-urile! Asa ca nu mai da idei d'astea...ca e greu cu prostii hoti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Politia in 4x4 Politistii merg si in Hyundai Tucson..., si probabil sunt si foarte mandri de masinile lor "de teren"... :P :ha: Oare PLB-ul de la numar sa fie de la P..i belite? :h5 cred ca da :h5 :ha: :ha: :ha: Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Politia in 4x4 cine are pile la Politie sa le dam niste gume si niste Kit-uri de inaltare, dar cu BANU josi, ca astia nu prea stiu sa-si plateasca facturile nici dupa 9 luni :ha: :ha: :ha: ... oricum e foarte bine postat topicul "in Filme si Poze" :ha: :ha: :ha: ... din pacate sunt pe Banii Nostrii !!! :pr Draga Laur, daca le vinzi ceva PE BANII NOSTRI ai pus-o! :ha: :ha: Ca tot noi le platim OME-urile! Asa ca nu mai da idei d'astea...ca e greu cu prostii hoti! pai cum sunt luate masinile pot fi luate si kituri si orice vor ei...macar sa castige cineva ca worldscape banii ca oricum nui mai vedem inapoi... :grin: ...si oricum ne vor cere tot mai mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 (editat) Oare PLB-ul de la numar sa fie de la P..i belite? NU, clar NU. Vine de la P..a bleaga. este un Spider de la Bombardier ... o "motorete" cu 3 roate...care merge cu 220 km/ora..... e super scula daca stie soferul sa o si conduca :ha: in legatura cu 4x4...cunoastem caz concret cu Jeep-ul de la Predeal, care s-a luat dupa alt Jeep (Wrangler) pe teren si a ramas infundat in sant :ha: :ha: :ha: ... habar nu au cum se comporta masinile alea in teren si cum trebuiesc conduse..... cine are pile la Politie sa le dam niste gume si niste Kit-uri de inaltare, dar cu BANU josi, ca astia nu prea stiu sa-si plateasca facturile nici dupa 9 luni :ha: :ha: :ha: ... oricum e foarte bine postat topicul "in Filme si Poze" :ha: :ha: :ha: ... din pacate sunt pe Banii Nostrii !!! :pr Cred ca a ras cineva de ei si le-a spus ca odata iesit de pe asfalt cu masinile astea 4x4, vitezele se schimba de la "cealalta" maneta de viteze (aia mai mica) :ha::ha::ha: Editat Octombrie 11, 2010 de Astral "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: Politia in 4x4 Tot e mai bine decat in MCV. Mai arata dreaku a masini de politie decat rapciugile alea de Dacii. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bojan Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Re: Politia in 4x4 Unii politisti (nu in RO) merg si in Suzuki Vitara ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Re: Politia in 4x4 altii in FRONTERA :ypu:2dr:ha: http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bojan Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Re: Politia in 4x4 Politia Serbia ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bojan Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: Politia in 4x4 4X4 si ....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HuuLa Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: Politia in 4x4 Oare tractoru ala sta cu radaru pe campuri,sa prinda tractoristii vitezomani care ara campurile patriei cu viteza mai mare decat cea legala ?:wink: :hl:hl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bojan Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Politia in 4x4 4x4 si bugetu ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Politia in 4x4 La CERNAUTI...... ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barbosu Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: Politia in 4x4 Cica politia de frontiera achizitioneaza Iveco Massif. Multe......cateva sute..... nu e pasare ca porcu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate