Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Politia in 4x4

aztec

Postări Recomandate

• Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator fender

Re: Politia in 4x4

Primaria Mogosoaia (comuna limitrofa Bucurestiului) are 4 Tuareg-uri de vreo 2-3 ani, facute cadaou de fostul primar (sau o fi si actualul?)

pol mog.jpg[/attachment:1fxkyud8]

N-au treaba cu radarul dar se ocupa si de circulatie.

Patruleaza destul de des in zonele greu accesibile, fac treaba buna cu ele, in general vorbind, si se mai si joaca din cand in cand: http://video.e-transport.ro/Politia_in_ ... 00413.html

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Politia de Frontiera ai primit cateva unitatele a lui Kia Sorento si Nissan Pathfinder....

http://www.ziare.ro/images/stiri/200/kia-parcare-politia-frontiera1.jpg

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Patruleaza destul de des in zonele greu accesibile, fac treaba buna cu ele, in general vorbind, si se mai si joaca din cand in cand: http://video.e-transport.ro/Politia_in_ ... 00413.html

De unde stau eu, se vede ca incearca sa batatoreasca zapada din fata curtii (primarului???) si le-o fost lene sa puna mina pe lopata ...

ps: recunosc ca mai fac si eu asa citeodata :grin:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Politistii merg si in Hyundai Tucson..., si probabil sunt si foarte mandri de masinile lor "de teren"... :P :ha:

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Nu este 4x4.. dar este deosebita. Am vazut-o azi cu Ciocan pe ea.

http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-08-01&id=35040

este un Spider de la Bombardier ... o "motorete" cu 3 roate...care merge cu 220 km/ora..... e super scula daca stie soferul sa o si conduca :ha:

in legatura cu 4x4...cunoastem caz concret cu Jeep-ul de la Predeal, care s-a luat dupa alt Jeep (Wrangler) pe teren si a ramas infundat in sant :ha: :ha: :ha: ... habar nu au cum se comporta masinile alea in teren si cum trebuiesc conduse.....

cine are pile la Politie sa le dam niste gume si niste Kit-uri de inaltare, dar cu BANU josi, ca astia nu prea stiu sa-si plateasca facturile nici dupa 9 luni :ha: :ha: :ha:

... oricum e foarte bine postat topicul "in Filme si Poze" :ha: :ha: :ha: ... din pacate sunt pe Banii Nostrii !!! :pr

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator wolff

Politistii merg si in Hyundai Tucson..., si probabil sunt si foarte mandri de masinile lor "de teren"... :P :ha:

Oare PLB-ul de la numar sa fie de la P..i belite?

Link spre comentariu

cine are pile la Politie sa le dam niste gume si niste Kit-uri de inaltare, dar cu BANU josi, ca astia nu prea stiu sa-si plateasca facturile nici dupa 9 luni :ha: :ha: :ha:

... oricum e foarte bine postat topicul "in Filme si Poze" :ha: :ha: :ha: ... din pacate sunt pe Banii Nostrii !!! :pr

Draga Laur, daca le vinzi ceva PE BANII NOSTRI ai pus-o! :ha: :ha: Ca tot noi le platim OME-urile! Asa ca nu mai da idei d'astea...ca e greu cu prostii hoti!

Link spre comentariu

Draga Laur, daca le vinzi ceva PE BANII NOSTRI ai pus-o! :ha: :ha: Ca tot noi le platim OME-urile! Asa ca nu mai da idei d'astea...ca e greu cu prostii hoti!

pai cum sunt luate masinile pot fi luate si kituri si orice vor ei...macar sa castige cineva ca worldscape banii ca oricum nui mai vedem inapoi... :grin: ...si oricum ne vor cere tot mai mult

Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...
Oare PLB-ul de la numar sa fie de la P..i belite?

NU, clar NU. Vine de la P..a bleaga.

este un Spider de la Bombardier ... o "motorete" cu 3 roate...care merge cu 220 km/ora..... e super scula daca stie soferul sa o si conduca :ha:

in legatura cu 4x4...cunoastem caz concret cu Jeep-ul de la Predeal, care s-a luat dupa alt Jeep (Wrangler) pe teren si a ramas infundat in sant :ha: :ha: :ha: ... habar nu au cum se comporta masinile alea in teren si cum trebuiesc conduse.....

Cred ca a ras cineva de ei si le-a spus ca odata iesit de pe asfalt cu masinile astea 4x4, vitezele se schimba de la "cealalta" maneta de viteze (aia mai mica) :ha::ha::ha:

Editat de Astral

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Tot e mai bine decat in MCV.

Mai arata dreaku a masini de politie decat rapciugile alea de Dacii.

Piratu' pentru ca lucrez pe mare

Prietenii imi spun Liviu

Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare